Bijles Wiskunde

Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod van studenten die bijles Wiskunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C en Wiskunde D aanbieden. Vergelijk deze tutoren en vind de tutor die jou het beste kan helpen. Voor iedere leerling is er dus een oplossing om met een goed gevoel verder te leren en het diploma te behalen!

Sinds het studiejaar 2012/2013 is wiskunde een kernvak op het middelbaar onderwijs. Voor veel leerlingen is gebleken dat dit een struikelblok is bij het behalen van hun diploma. Dit begint al in de jaren voor het eindexamen jaar. Onderwerpen zoals algebra, lineaire en kwadratische vergelijkingen, kansrekening en meetkunde zijn vaak lastig te begrijpen en te doorgronden. Het is dus verstandig om in een vroeg stadium bijles wiskunde te volgen om geen achterstand op te lopen.

Bekijk beschikbare tutoren

Bijles Wiskunde

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles Wiskunde

Radboud Universiteit Nijmegen, Pedagogische wetenschappen
15.95 per uur
Ben jij op zoek naar een tutor die zeer ervaren in het geven van bijles in verschillende vakken is, een tweedegraads onderwijsbevoegdheid Duits heeft & cum laude in de bachelor…
Technische Universiteit Eindhoven, Biomedical Engineering
17.60 per uur
Hoi! Ik ben Nick en ik volg op het moment een master biomedische technologie (Na + Sk + Bio + Wi + ICT) aan de technische Universiteit waar ik ook…
other, wiskunde
27.50 per uur
Ik bied online wiskundelessen aan voor vwo-leerlingen en studenten via Zoom of Skype. Nu scholen en universiteiten niet meer altijd open zijn en lessen online gegeven worden, kan het moeilijk…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

Bijles natuurkunde in Nijmegen

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die wiskunde bijles geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

De kosten voor bijles Wiskunde

  • Bij Studentvoorstudent kiest een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met wiskunde, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Hengelo

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Wiskunde tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Wiskunde bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Wiskunde stof en de opbouw van een specifiek Wiskunde tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Wiskunde tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Wiskunde boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Wiskunde bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.