Bijles Wiskunde

Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod van studenten die bijles wiskunde, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D aanbieden. Vergelijk deze tutoren en vind de tutor die jou het beste kan helpen. Voor iedere leerling is er dus een oplossing om te slagen voor de wiskunde tentamen en examens!

Onderwerpen zoals algebra, lineaire en kwadratische vergelijkingen, kansberekening en meetkunde zijn vaak lastig te begrijpen. Het is dus verstandig om in een vroeg stadium bijles wiskunde te volgen om geen achterstand op te lopen. Bijlestutoren die bijles aanbieden via Studentvoorstudent worden uitgebreid gescreend voordat zij jou mogen helpen. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat zij minimaal een 7 moeten hebben gehaald voor het vak waar zij bijles in geven. Leerlingen die bijles nemen via Studentvoorstudent gaan er gemiddeld 2 punten op vooruit! Wil jij dit ook? Start dan door tutoren te vergelijken en klik op de knop hieronder!

Bekijk beschikbare tutoren

bijles wiskunde

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles Wiskunde

Technische Universiteit Eindhoven, Biomedical Engineering
19.25 per uur
Hoi! Ik ben Nick en ik volg op het moment een master biomedische technologie (Na + Sk + Bio + Wi + ICT) aan de technische Universiteit waar ik ook…
Avans Hogeschool, Technische Bedrijfskunde
16.50 per uur
Veel leerlingen struikelen over vakken als wiskunde en bedrijfseconomie. Met mijn nu 3 jarige ervaring met deze vakken kan ik leerlingen hierbij helpen. Ik omschrijf mezelf als een erg empathisch,…
36.23 per uur
Ik ben gemotiveerd om leerlingen te helpen waar de docenten tekort schieten. Zeker tijdens corona zie ik dat heel veel leerlingen geen goede begeleiding meer krijgen en daardoor niet meer…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

kwaliteit van bijles wiskunde

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles wiskunde aanbieden hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Onze kwalitatieve tutoren worden door bijlesafnemers gemiddeld met een 9,6 beoordeeld. 

De kosten voor bijles Wiskunde

  • Bij Studentvoorstudent kiest een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend of vriendin die ook moeite heeft met wiskunde, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Barendrecht

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Wiskunde tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Wiskunde bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Wiskunde stof en de opbouw van een specifiek Wiskunde tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Wiskunde tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Wiskunde boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Wiskunde bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.