Bijles Wiskunde

Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod van studenten die bijles wiskunde, wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D aanbieden. Voor iedere leerling is er dus een oplossing om te slagen voor de wiskunde tentamen en examens! Wil jij dit fysiek of online? Het kan allebei! Spreek met je tutor af waar je bijles hebt, dit kan aan huis of op een externe locatie. Bijlestutoren worden uitgebreid gescreend voordat zij jou mogen helpen. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat zij het vak afgerond hebben met een 7. Start dan door tutoren te vergelijken en klik op de knop hieronder!

Bijles Wiskunde - Studentvoorstudent

Hoe kan bijles Wiskunde mij helpen?

Wiskunde is een duidelijke wetenschap die zich onderverdeeld in verschillende aspecten, denk hierbij aan getallen, patronen en abstracte structuren. Komen de termen stelling van Pythagoras, herleiden, kwadraat of de abc formule jou bekend voor maar heb je hier nog moeite mee? Dan kan wiskunde bijles, huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding voor wiskunde jou misschien wel helpen. Elk tutor heeft zijn eigen tarief, de kosten zijn afhankelijk van de tutor die je kiest. Volg bijles onder andere in Amsterdam of Rotterdam of in andere steden.

Het zijn nogal veel formules die je moet kennen, de kans dat je die door elkaar haalt is nogal groot. Daarom bieden wij het vak wiskunde aan; uitgesplist in wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C of wiskunde D. Wiskunde is nogal een breed vak. Vaak wordt bijles wiskunde gecombineerd met de bètavakken natuurkunde en scheikunde. Het vak kun je op verschillende niveaus volgen, zoals havo, vwo en hbo. Heb je moeite met een bepaalde formule of een ander thema? Dan kan er natuurlijk specifiek hulp worden geboden over een bepaald onderdeel!

Kies je eigen tutor voor bijles Wiskunde

Universiteit Utrecht, Natuurwetenschap en Innovatiemanagement
22.00 per uur
– Al ervaring met bijles geven op het vwo. Ik probeer met diverse invalshoeken en technieken er voor te zorgen dat de stof beter begrepen wordt. Zeker bij de bèta-vakken…
Rijksuniversiteit Groningen, Pedagogische wetenschappen
20.90 per uur
Mijn naam is Corrien, een spontane, enthousiaste vwo-leerling en inmiddels WO student die graag met mensen werkt. Op dit moment studeer ik pedagogische wetenschappen aan de universiteit. Contact met mensen…
46.45 per uur
Ik ben gemotiveerd om leerlingen te helpen waar de docenten tekort schieten. Zeker tijdens corona zie ik dat heel veel leerlingen geen goede begeleiding meer krijgen en daardoor niet meer…
Bijles Wiskunde - de kwaliteit

De kwaliteit

  • De tutoren die bijles wiskunde geven hebben het vak afgerond met minimaal een 7.
  • Onze tutoren zijn uitgebreid en persoonlijk gescreend om de kwaliteit te waarborgen.
  • De bijlesafnemers geven gemiddeld 4.9 sterren van de 5 als beoordeling aan de tutoren op Studentvoorstudent.

Volop vrijheid

Kies met alle vrijheid waar, wanneer, van wie en voor welk uurtarief je bijles wiskunde krijgt en voel je gemotiveerder, blijer en meer ontspannen. Al meer 8000 studenten gingen je voor! Door het vertrouwen in onze gescreende tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat als jij een mindere klik hebt tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles Wiskunde- volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Wiskunde tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Wiskunde bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Wiskunde stof en de opbouw van een specifiek Wiskunde tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Wiskunde tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Wiskunde boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Wiskunde bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.