Bijles Wiskunde

Bijles Wiskunde

Sinds het studiejaar 2012/2013 is wiskunde een kernvak op het middelbaar onderwijs. Voor veel leerlingen is gebleken dat dit een struikelblok is bij het behalen van hun diploma. Dit begint al in de jaren voor het eindexamen jaar. Onderwerpen zoals algebra, lineaire en kwadratische vergelijkingen, kansrekening en meetkunde zijn vaak lastig te begrijpen en te doorgronden. Het is dus verstandig om in een vroeg stadium bijles wiskunde te volgen om geen achterstand op te lopen. Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod van studenten die bijles Wiskunde, Wiskunde AWiskunde B, Wiskunde C en Wiskunde D aanbieden. Vergelijk deze tutoren en vind de tutor die jou het beste kan helpen. Voor iedere leerling is er dus een oplossing om met een goed gevoel verder te leren en het diploma te behalen!

Bijles Wiskunde

Waarom bijles wiskunde via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor wiskunde;

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor- of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

Bekijk het wiskunde aanbod

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die bijles wiskunde aanbieden. Vul je postcode in en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in jouw regio die bijles wiskunde aanbiedt, dan kun je een zoekopdracht plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze zoekopdracht bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jou zoekopdracht via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met wiskunde, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

 

Aanbod Wiskunde

Bekijk het aanbod