Bijles in Rotterdam

Sommige studenten lopen tijdens hun studie tegen moeilijkheden aan. Bijles van een tutor kan jouw studiesucces een boost geven. Studentvoorstudent heeft een breed aanbod van tutoren die bijles in Rotterdam aanbieden. Vergelijk tutoren aan de hand van uitgebreide profielen en vind een tutor die jou uitstekend kan helpen.

Rotterdam staat bekend als de havenstad van Nederland. Het is een levendige stad waar altijd iets te doen is. Rotterdam kent verschillende bezienswaardigheden zoals de Euromast en de Erasmusbrug. In de stad zijn onder andere Hogeschool Rotterdam en Inholland gevestigd. Ook kent Rotterdam vele middelbare scholen.

Bekijk het aanbod in Rotterdam

Bijles in Rotterdam

Gescreende tutoren

Gratis vooraf chatten

Kies zelf jouw tutor

Kies je eigen tutor voor bijles in Rotterdam

Universiteit Utrecht, Psychologie
22.00 per uur
Ik help je met het structureren van je scriptie en het uitvoeren van data-analyse. Wil je dat ik je scriptie lees en feedback geef? Sure! Ook andere opdrachten of tentamens…
Erasmus Universiteit Rotterdam, Bestuurskunde
22.00 per uur
Mijn naam is Simon, ben 23 jaar en inmiddels afgestudeerd Bestuurskundige aan de Erasmus Universiteit. Ik kan jou helpen met je vragen over Wiskunde A en Aardrijkskunde. Voor studenten in…
Universiteit Leiden, Crisis and security management
16.50 per uur
Enthousiaste masterstudent aan de Universiteit Leiden!

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

Bijles M&O

De Kwaliteit

  • Tutoren hebben de vakken waarin zij bijles geven minimaal met een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Studenten en leerlingen kunnen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

Kosten voor bijles in Rotterdam

  • Bij Studentvoorstudent kiest een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die moeite heeft met hetzelfde vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles M&O

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren uit Rotterdam, zodat we de kwaliteit van onze bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren uit Rotterdam op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor in Rotterdam makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles van een tutor uit Rotterdam boeken.

Iedere tutor uit Rotterdam heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het geven van bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.