Bijles in Rotterdam

Bijles in Rotterdam

Rotterdam is de havenstad van Nederland. Met de grootste haven in Europa. Het is een mooie en levendige havenstad, waar studenten en leerlingen met plezier kunnen studeren en naar school gaan. In Rotterdam zijn er ook studenten en leerlingen die af en toe een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Tentamens en/of examens kunnen soms erg lastig zijn, hierbij kan een beetje extra hulp vaak al wonderen verrichten. Via Studentvoorstudent vind je een overzichtelijk en uitgebreid aanbod van tutoren die bijles in Rotterdam aanbieden. Deze tutoren kunnen voor een aantrekkelijke prijs dit steuntje in de rug aan jou bieden. Tutoren bieden de meest uiteenlopende vakken van je studie aan, maar ook vakken van de middelbare school. Voor elke student en leerling is het dus mogelijke tutoren te vergelijk en een tutor in de regio Rotterdam te vinden die jou door middel van bijles kan helpen.

Bijles in Rotterdam

Waarom bijles in Rotterdam via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor jouw vak;

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

Bekijk het aanbod in Rotterdam

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die bijles in Rotterdam aanbieden. Vul het vak waarvoor je bijles zoekt in en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in Rotterdam die bijles voor jouw vak aanbiedt, dan kun je een zoekopdracht plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze zoekopdracht bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jouw zoekopdracht via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die moeite heeft met hetzelfde vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

 

Aanbod in Rotterdam

Bekijk het aanbod