Bijles in Rotterdam

Sommige studenten lopen tijdens hun studie tegen moeilijkheden aan. Bijles in Rotterdam van een tutor kan jouw studiesucces een boost geven. Studentvoorstudent heeft een breed aanbod van tutoren die bijles aanbieden. Zij hebben een 7 of hoger gehaald voor het vak waar zij bijles of studiebegeleiding in geven, ook zijn deze tutoren gescreend. Vergelijk tutoren aan de hand van uitgebreide profielen, maak gratis kennis met hen via de chatfunctie en vind een tutor die jou uitstekend kan helpen.

Bijles in Rotterdam - Studentvoorstudent

De stad Rotterdam

Rotterdam staat bekend als de havenstad van Nederland. Het is een levendige stad waar altijd iets te doen is. Rotterdam kent verschillende bezienswaardigheden zoals de Euromast en de Erasmusbrug. Ook is de kapsalon uitgevonden in Rotterdam en het is de enige stad in Nederland met een skyline. In de stad zijn onder andere Hogeschool Rotterdam en Inholland gevestigd. Ook kent Rotterdam vele middelbare scholen.

Je kan bijles in Rotterdam volgen in bijvoorbeeld de buurten Kralingen, Dijkzigt, Zuid of volg bijles aan huis, mits je dit met je tutor afspreekt. Je kan onder andere de vakken Engels, Nederlands, Duits of Frans volgen, natuurlijk kun je ook andere vakken volgen in Rotterdam. Bekijk de mogelijkheden en boek jouw tutor of huiswerkbegeleider nu!

Kies je eigen tutor voor bijles in Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam, Master Staats-en Bestuursrecht
50.00 per uur
Beste studenten, scholieren, Educatie is een van de belangrijkste zaken in het leven. Ik ben dan ook van mening dat wij, het Nederlandse volk, het privilege hebben om van het…
Wageningen University, Master aquaculture and marine resource management
24.75 per uur
Hee, Ik ben Esmee (25) afgestudeerd Master student in Aquacultuur en Marine Resource Management aan de Wageningen University & Research, met een interdisciplinaire achtergrond door mijn Bachlor Beta-gamma aan de…
Erasmus Universiteit Rotterdam, Psychology
22.00 per uur
Hoi! Ik ben gefascineerd door de verschillende manieren waarop mensen leren, daarom ga ik volgend jaar een Master in Psychology of Human Learning and Performance volgen. Ik heb veel ervaring…
Bijles in Rotterdam - de kwaliteit

De kwaliteit

  • De tutoren die bijles in Rotterdam geven hebben het vak afgerond met minimaal een 7.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening.
  • De bijlesafnemers geven gemiddeld 4.9 sterren van de 5 als beoordeling aan de tutoren op Studentvoorstudent.

Volop vrijheid

Je bepaalt zelf wanneer, waar, van wie en voor welk uurtarief je bijles in Rotterdam ontvangt. Iedere persoon is anders en daarom geloven wij in het feit dat je door zélf te kiezen jouw ideale bijles vindt. Door het vertrouwen in onze tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat wanneer jij toch geen klik blijkt te hebben tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles in Rotterdam - volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren uit Rotterdam, zodat we de kwaliteit van onze bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren uit Rotterdam op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor in Rotterdam makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles van een tutor uit Rotterdam boeken.

Iedere tutor uit Rotterdam heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.