Maak kennis met Job

Hogeschool Utrecht

Hoi! Wat leuk en goed dat je jezelf verder wil ontwikkelen. Ik help je daar graag mee. 🙂

De afgelopen vier jaar werkte ik als eindredacteur, schrijver, regisseur, editor en cameraman. Dit deed ik voor organisaties die mij passen zoals de Persgroep, Nationale Jeugdraad, gemeentes en het Ministerie BuZa. Begeleiden en kennis doorgeven staan al centraal sinds mijn eigen eerste dagen op de middelbare school. Zo was ik bijlesdocent en stond ik tientallen uren voor de klas. Ik gaf les aan diverse niveaus, van basis tot vwo. Mijn studie journalistiek rondde ik onlangs af met een onafgerond eindcijfer van 8.00. Daarnaast behaalde ik het honours-certificaat en deed ik veel werkervaring op bij onderzoeksplatform HUMAN van NPO.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

De afgelopen vier jaar werkte ik als eindredacteur, schrijver en redacteur. Dit deed ik voor organisaties die mij passen zoals de Persgroep, Nationale Jeugdraad, gemeentes en het Ministerie BuZa.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

De afgelopen jaren ontwikkelde ik binnen en buiten mijn opleiding uitgebreide montage vaardigheden. Zo werkte ik vanuit mijn eigen bedrijf aan audiovisuele producties voor de Nationale Jeugdraad, verschillende omroepen, kranten en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik interesseer mij erg in de maatschappij. Dit zat er op de middelbare school in en heeft zich daarna door ontwikkeld. Zo was ik werkzaam bij de Jongerenraad Rhenen als voorzitter en later onderdeel van de werkgroep VN van de Nationale Jeugdraad. Beide instanties die kritisch denken over de samenleving stimuleren. Daarnaast sta ik midden in de actualiteit als freelance journalist. Hierdoor kan ik een breed, modern en jong perspectief bieden op dit vak.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Studie journalistiek afgerond met een onafgerond eindcijfer van 8.00. Daarnaast het honours-certificaat na deelname vijf extra curriculaire projecten.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

Over Job

“De kunst van het lesgeven is de kunst van het ontdekken.”

Ik geloof in het prikkelen van de nieuwsgierigheid. Wanneer je dit doet zal een leerling niet simpelweg de theorie onthouden, maar deze ook weten toe te passen. Opbouw van de les gaat altijd in overleg met de student(e). Structuur, solidariteit maar ook plezier staan centraal in elke les. De invulling van de les gaat altijd in zorgvuldig overleg met de student. Zo behalen we samen het snelste en maximale resultaat.

Informatie
  • Uurtarief: 33.00
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Job heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen