Maak kennis met Jim

Erasmus Universiteit Rotterdam

Als master student Business Information Management, die in 2020 de master Behavioural Economics, en in 2019 de bachelor economie en bedrijfseconomie, heeft afgerond, beheers ik de kennis over nagenoeg alle economische theorie. Daarnaast heb ik, door het geven van economie examentrainingen, ook de capaciteiten om de theorie echt over te brengen. Door het geven van praktijkvoorbeelden probeer ik het vak persoonlijk te maken. Hierdoor is het makkelijker om de theorie toe te passen en te onthouden.

Naast bijles, geef ik ook scriptiehulp! Als student assistent voor het onderzoeksproject (2e jaars vak bachelor economie) heb ik ook veel kennis over het opzetten en schrijven van een scriptie. Hier kan ik ook helpen met het bepalen en gebruiken van meet methoden.

Met veel passie geef graag ik bijles voor de vakken:
Economie
Bedrijfseconomie
Statistiek

Verder geef ik dus ook scriptiehulp!

Vakken

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 7

Zelf ben ik op het VWO voor het vak economie geslaagd met een 7. Daarnaast geef ik economie examentraining en heb ik de bachelor economie en bedrijfseconomie afgerond.

WO HBO
Cijfer: 8.9

Voor mijn bachelor economie heb ik zowel statistiek 1 en statistiek 2 gehad en afgerond met respectievelijk een 8,9 en een 7,8. Daarnaast heb ik veel (andere) statistische methodes toegepast voor mijn scriptie en bij mijn werk als student-assistent voor het onderzoeksproject (2e jaars vak bachelor economie). Hier heb ik ook ervaring opgedaan met het goed overbrengen van statistische kennis.
Het is mogelijk dat ik niet dezelfde testen testen heb geleerd als bijvoorbeeld psychologie studenten. Indien dit het geval is, zal ik zorgen dat ik mij voor de afspraak goed heb ingelezen zodat ik de methoden beheers.

HBO
Cijfer: 6

Voor mijn bachelor economie heb ik twee acht punts vakken accounting gehad (accounting en intermediate accounting). Deze heb ik met respectievelijk een 6,4 en een 6,9 gehaald. Hierdoor beheers ik de kennis. Ik ben bekend met de kennis over onder andere:Aandelen, Balansen (en mutaties), Investeringsbegrotingen, EBITDA, EBIT, EBIT, Current Ratio, Leveranciers krediet, Rekening courant krediet en Rentabiliteitsberekeningen.

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 5

Als student-assistent voor het onderzoeksproject (dit wordt in het tweede jaar van de bachelor economie gegeven), heb ik veel ervaring met het assisteren van data-onderzoeken. Bij dit vak worden meerdere statistische methodes gebruikt om tijdreeksen te analyseren, maar ook om verbanden tussen bepaalde variabelen te onderzoeken. Door deze ervaring kan ik goed en snel bepalen met welke methodes iets onderzocht kan worden en waar op gelet moet worden. Verder kan ik helpen met het vormen van een goed geheel waar ieder onderdeel goed in elkaar overloopt. Aangezien ik ook betrokken ben bij de becijfering, is het voor mij bekend welke elementen essentieel zijn in een scriptie.

Let op: zelf heb ik mijn bachelorscriptie met een 5,5 afgesloten door onenigheid tussen mijn begeleider en ik. De coƶrdinator van dit vak heeft ook aangegeven dat het cijfer inderdaad niet overeenkomt met de kwaliteit van mijn scriptie. Bij andere vakken (onderzoeksproject en impact evaluation) heb ik ook onderzoek moeten doen. Voor deze vakken heb ik respectievelijk een 10 en een 9 gehaald. Ook heb ik tijdens mijn studie de best paper award ontvangen ter erkenning voor mijn uitmuntende onderzoekskwaliteiten voor het paper dat ik heb geschreven voor het vak impact evaluation..

VWO HAVO
Cijfer: 7

Het laatste deel van de middelbare school: het profielwerkstuk. Op het VWO heb ik dit vak met een 7 afgesloten door onderzoek te doen naar woningcorporaties. Tijdens mijn bachelor economie heb ik meerdere onderzoeken moeten doen en afgesloten met een 9 en een 10. Waar ik voor het eerste vak zelfs een prijs heb gewonnen voor mijn uitmuntende onderzoekskwaliteiten. Aangezien ik het super vind om onderzoek te doen, ben ik student-assistent geworden voor het vak waar ik een 10 heb gekregen voor eigen onderzoek. Voor dit vak moet ik studenten assisteren bij het doen van onderzoek. Hierdoor weet ik goed welke methodes gebruikt kunnen worden om naar bepaalde effecten te kijken. Verder ben ik ook betrokken bij het geven van de cijfers. Daarom weet ik welke elementen essentieel zijn bij het doen van onderzoek.

Over Jim

Op het VWO ben ik, Jim, met een 7 als eindcijfer geslaagd voor het vak economie. Hierna heb ik de bachelor economie en bedrijfseconomie gevolgd. In 2019 ben ik gestart met de master Behavioural Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze feiten tonen aan dat ik over voldoende kennis, van het vak economie, beschik. Als student-assistent en door het geven van examentrainingen economie heb ik de ervaring om deze kennis ook echt over te brengen. Het geeft mij voldoening indien anderen goede resultaten boeken door het delen van mijn ervaringen mensen en advies verder te helpen.

Zelf wordt ik erg enthousiast om de economie te bestuderen, vandaar ook mijn studiekeuze. Het is mijn doel om met praktijk voorbeelden de stof duidelijk te maken. Door het geven van praktijkbeelden wordt de droge stof persoonlijker. Hierdoor is het duidelijker wat er gebeurd en waarom.

Met veel passie geef graag ik bijles voor de vakken:
Economie
Bedrijfseconomie
Statistiek

Verder geef ik ook scriptiehulp!

Informatie
  • Uurtarief: 31.90
Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

  1. Annemijn

    Ondanks de bijlessen van Jim goed waren, vond ik het vak te moeilijk en heb ik er uiteindelijk voor gekozen om te stoppen met mijn opleiding.

  2. Elvis

    Mijn zoon is hartstikke positief over de bijles die hij van Jim heeft gehad. Jim legt op een leuke manier uit en wordt positief bij ons ontvangen. Altijd in voor een praatje. Een gezellige gast die ook nog eens goed bijles kan geven!

  3. Adriana

    I am very satisfied with Jim because first of all he reached me and proposed to help me. He helped me with the econometric part of my bachelor’s thesis. After we finished the tutoring, he was still willing to answer some of my questions through chatting.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen