Bijles Wiskunde A

Bijles wiskunde A gaat je helpen om je toetsen en examens succesvol af te ronden. Bij Studentvoorstudent vind je een ruim aanbod aan tutoren die jou bijles kunnen geven. Deze tutoren hebben het vak allemaal succesvol afgerond met minstens een 7 en ze zijn gescreend. Tutoren kunnen bijles aan huis geven, op een externe locatie of online. Het tarief voor wiskunde bijles kun je samen met je tutor bespreken. Vind jouw tutor door de uitgebreide profielen te vergelijken en gratis met de tutoren te chatten.

Bijles Wiskunde A - Studentvoorstudent

Hoe kan bijles Wiskunde A mij helpen?

Wiskunde A heeft ten opzichte van de andere wiskundevakken veel met statistiek en toegepaste analyse te maken. Daarnaast kan kansberekening er ook bij zitten. Wiskunde is al jarenlang een kernvak op het middelbaar onderwijs. Je kan bijvoorbeeld wiskunde a bijles volgen in Amsterdam in de wijken west en noord of bijvoorbeeld  in Arnhem krijgen. Natuurlijk kan je bijles ook in andere steden volgen of online.

De leerlingen die dit vak minder leuk vinden of er minder goed in zijn kiezen meestal voor wiskunde A. Kansberekening, algebra of de afgeleide zijn voorbeelden van onderwerpen die hierbij vaak lastig gevonden worden. Wanneer het met een vak minder goed gaat is het ook moeilijker om jezelf ervoor te motiveren. Onze tutoren helpen je graag met alle benodigde vaardigheden voor dit uitgebreide vak en bevorderen daarmee ook jouw motivatie.

Kies je eigen tutor voor bijles Wiskunde A

Technische Universiteit Eindhoven, Dubbele master wiskunde en Biomedical Engineering
40.00 per uur
Ik ben een doortastende student van een dubbele master, terwijl ik docent wiskunde ben op een middelbare school in de bovenbouw voor wiskunde A, B en C. Dit lijkt veel…
Nyenrode Business Universiteit, WO Msc Controlling (Nyenrode), HBO Bedrijfseconomie, Finance and Control (HAN, Nijmegen)
24.20 per uur
Hi! Ik vind het leuk om mijn interesse en kennis in Finance, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, bedrijfsadministratie, budgetteren, financieel management, accountancy, rekenen, wiskunde, economie en M&O en gerelateerde vakken over te dragen!…
Technische Universiteit Delft, Aerospace Engineering & Mechanical Engineering
25.00 per uur
Hallo daar! Ik ben Jasper, 23 jaar oud en studeer momenteel Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Na twee jaar zelf voor de klas te hebben gestaan, kwam ik…
Bijles Wiskunde A- De kwaliteit

De kwaliteit

  • Onze  wiskunde A tutoren hebben het vak wiskunde met minstens een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening.
  • De bijlesafnemers zijn zeer tevreden en geven onze tutoren gemiddeld 4.9 sterren van de 5.

Volop vrijheid

Je bepaalt zelf wanneer, waar, van wie en voor welk uurtarief je bijles wiskunde ontvangt. Iedere persoon is anders en daarom geloven wij in het feit dat je door zélf te kiezen jouw ideale bijles vindt. Door het vertrouwen in onze tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat wanneer jij toch geen klik blijkt te hebben tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles Wiskunde A- Volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Wiskunde A tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Wiskunde A bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Wiskunde A stof en de opbouw van een specifiek Wiskunde A tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Wiskunde A tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Wiskunde A boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Wiskunde A bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.