Let op: Abe is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Abe

Universiteit Utrecht

Doordat ik mijn bachelor wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam en mijn master mathematical sciences aan de Universiteit Utrecht heb gedaan, heb ik een redelijk beeld van hoe de wiskunde in Nederland eraan toe gaat. Ik hou ervan na te denken over wiskunde. Niet alleen droge sommen, stellingen of bewijzen, maar juist ook wat wiskunde voor verschillende personen betekent. Ik vind het daarom belangrijk en interessant om niet alleen naar mijn ervaring van wiskunde te kijken, maar juist ook te luisteren naar die van anderen. Door me aan te passen aan de belevingen van de student hoop ik ook persoonlijke bijlessen te kunnen bieden.

Voordat je mij boekt kan je me het beste een persoonlijk bericht sturen. Mijn beschikbaarheid kan nog wel eens afwijken.

Vakken

WO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb ervaring met het geven van werkcolleges aan eerstejaars wiskundestudenten (inleidend vak en grafentheorie). Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de algebra. Met name eerstejaars bètastudenten zouden bijles van mij kunnen krijgen (geen statistiek). Daarnaast zou ik hogerejaars wiskundestudenten kunnen helpen met algebravakken, verzamelingentheorie en topologie.

Zelf heb ik eindexamen VWO wiskunde B gedaan. Daarnaast heb ik veel ervaring met het geven van bijles in wiskunde (A/B/C) op het VMBO, HAVO en VWO. Tot nu toe zijn dat vooral scholieren uit de klassen 4, 5 en 6 geweest. Ook heb ik ervaring met specifieke examentraining wiskunde B op HAVO/VWO-niveau.

Over Abe

Ik heb zelf wiskunde B op VWO-niveau gedaan. Vervolgens ben ik een bachelor wiskunde aan de UvA begonnen waar ik me vooral heb gericht op de algebra-vakken en een paar persoonlijke favorieten zoals grafen- en verzamelingentheorie. Afgelopen zomer heb ik mijn master wiskunde afgerond, eveneens in de richting van algebra. Dit jaar ben ik begonnen met een tweede master: Science Education and Communication.
Ik geef sinds de middelbare school bijles en examentraining wiskunde op alle niveau’s. Ook heb ik op de UvA werkcolleges van een aantal eerstejaarsvakken verzorgd.
Mijn bijles is dus relevant voor:
– scholieren op de middelbare school, die bijles wiskunde willen.
– eerstejaars bètastudenten die een wiskundevak volgen (geen statistiek)
– hogerejaars wiskundestudenten in de richting algebra, topologie of verzamelingentheorie.

Mijn werkwijze is als volgt:
Ik spreek regelmatig (meestal wekelijks) met de student af en loop samen de opgaven door die die week relevant zijn. Wiskunde leer je het beste door te doen. Waar onduidelijkheden zijn, geef ik uitleg. Het is vaak zo dat de student niet direct specifieke vragen heeft. Door samen aan de opgaven te werken, probeer ik ook samen met de student te achterhalen wat de struikelblokken en sterke punten zijn. Dit levert een persoonsgerichte aanpak op.

Informatie
 • Uurtarief: 24.20
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Janneke

  Abe heeft mij geholpen bij het vak Algebra/Getaltheorie van MasterMath. Zijn kalme werkwijze wekt vertrouwen waardoor je ook de onnozelste vragen durft te stellen. En die beantwoordt hij zonder oordeel. Met eindeloos veel geduld wist Abe steeds opnieuw aan te haken bij wat ik wél wist, om vanuit dat vertrekpunt verder te bouwen aan de benodigde kennis.
  Een excellente tutor die mij niet alleen veel heeft geleerd over het vak waarvoor ik bijles had, maar waar ik (zij-instromer in het onderwijs) door zijn manier van werken impliciet ook veel van leerde over lesgeven.

 2. Bastiaan

  Abe heeft mij geholpen met Wiskunde. De lessen verliepen goed en hij legde de stof makkelijk uit. Wat ik het prettigste vond aan de samenwerking was dat Abe rustig te werk ging en dat hij in staat was om de stof op verschillende manieren uit te leggen in het geval dat ik iets niet begreep.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen