Maak kennis met Ahad

Rijksuniversiteit Groningen

Ik ben Ahad (18), een (mede) student die farmacie een Engels talige studie studeert in Groningen. Ik ben zelf geslaagd in 2022 en ik weet nog goed de leer strategieën om voor de toetsen of examens voor te bereiden. Ook kan ik deze leertips goed doorgeven aan mijn studenten.

My name is Ahad and I am 18 years old. I study farmacie at the Rijks Universiteit Groningen. I graduated in the year 2022 and I know the exact study strategies that I used to graduate with. I am also able to clarify the strategies to my students.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 7

VWO HAVO
Cijfer: 7

Mol berekeningen en andere rekenvaardigheden uitleggen

VWO HAVO
Cijfer: 7

Over Ahad

Ik kan makkelijk met mensen praten en ik sta open voor iedereen en alle vragen. Ik zou zelf met mijn leerling de theorie bij langs gaan en dit goed uitleggen mochten er onduidelijkheden zijn. Ook zou ik met mijn leerling een examenvraag of een moeilijke vraag uit het boek bij langs gaan en uitleggen. Dit doe ik zodat de leerling de stof gelijk ook toepast en al onbewust traint om de toets- en/of de examenvragen goed aan te pakken. Dit doe ik omdat, bij de beta vakken het van belang is om inzicht te verkrijgen en te gaan oefenen.

I can talk well with people, I am willing to help everyone and I am open to answer every question till it is clear for my students. I would go through the theory and explain it, I would also make a couple of exam questions or difficult questions mentioned in their books. I do this so the students are getting used to the way the questions are formulated. These methods I also used my self in order to graduate. To prepare for the courses I give it is crucial to practice as much as the person can.

Informatie
 • Uurtarief: 35.00
Maandag 16:00 - 20:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag -
Vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Online
 • Fysiek
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Anissa

  Ahad is een fantastische bijles docent! Hij is ontzettend geduldig en legt de stof op een zeer duidelijke manier uit. Zijn uitleg heeft me echt geholpen om de moeilijke concepten beter te begrijpen. Ik ben erg tevreden met zijn lessen en zou hem zeker aanbevelen aan anderen die hulp nodig hebben met scheikunde.

 2. Shane

  Ahad is een lieve jonge man. Hij is erg geduldig en legt het goed uit. Mijn zoon begrijpt het nu allemaal een stuk beter en is hier erg blij mee.

  Hij vraagt tussendoor hoe een toets is gegaan. Hij is erg betrokken, ook richting de ouders. Ik vraag hem een beetje achter mijn zoon zijn rug om, om een afspraak te maken en dat doet hij dan ook. Wij zijn erg blij met Ahad.

 3. Madiha

  Het was erg fijn!
  Hij zorgde dat ik alles snapte, hij legde het stof heel goed uit tot ik het echt begreep. Door hem heb ik betere cijfers gehaald.
  Plus hij was super vriendelijk!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen