Bijles van Anna

Maak kennis met Anna

Rijksuniversiteit Groningen

Hey! Mijn naam is Anna, ik ben 18 jaar en zit in het tweede jaar van de studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het lijkt me ontzettend leuk om bijles te geven, omdat ik graag mensen help en ik er ook altijd veel plezier in heb om mijn zusjes te helpen met school. Fun fact: toen ik jonger was speelde ik altijd schooltje met mijn zusjes ­čśë

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 7

Op de middelbare school heb ik Nederlands altijd een erg leuk vak gevonden. Ik deed er goed mijn best voor en haalde goede cijfers. Het lijkt me leuk om anderen hier ook mee te kunnen helpen.

VWO HAVO
Cijfer: 7

Duits ging mij op de middelbare school beter af dan Engels en vanwege vakantiewerk op de waddeneilanden heb ik er ook na de middelbare school af en toe nog wat mee kunnen oefenen.

VWO HAVO
Cijfer: 7

Wiskunde vond ik ├ęcht leuk. Ik heb er zelfs nog over nagedacht om wiskunde te gaan studeren, maar dit was toch wat te veel van het goede voor mij.

VWO HAVO
Cijfer: 7

Wiskunde vond ik ├ęcht leuk. Ik heb er zelfs nog over nagedacht om wiskunde te gaan studeren, maar dit was toch wat te veel van het goede voor mij.

VWO HAVO
Cijfer: 7

Muziek is voor mij een grote hobby. Sinds jongs af aan ben ik al met muziek bezig en het zit ook zeker in de familie. Op de middelbare school heb ik mijn muzieklessen met heel veel plezier gevolg en het lijkt me super leuk om hier bijles in te geven.

WO
Cijfer: 7

Dit is een van de eerste vakken van de studie psychologie, waar je eigenlijk kennis maakt met allemaal verschillende gebieden van de psychologie. Het lijkt me leuk om een student hierin te ondersetunen.

WO
Cijfer: 8

Omdat dit vak voor mij goed te doen was, zou ik graag studenten helpen die hier wat meer moeite mee hebben.

WO
Cijfer: 7

Voor mij was dit vak wel een uitdaging, maar ik heb het toch zeker met een goed cijfer afgesloten. Omdat ik schrijven en presenteren lastig vond, maar het me toch is gelukt, denk ik dat ik anderen hier ook goed mee zou kunnen helpen.

Over Anna

De middelbare school heb ik gedaan in Leeuwarden. Ik ben begonnen met 2 jaar havo-vwo en in het derde jaar heb ik voor vwo gekozen. In de bovenbouw heb ik een combinatie van NG en NT gedaan met muziek. Ondanks dit b├Ętapakket, wilde ik toch graag psychologie studeren. Na een half jaar ben ik naar Groningen verhuisd.
Wat mij prettig lijkt, is samen kijken waar een leerling of student behoefte aan heeft. Ik zal extra uitleg geven waar nodig en voor sommige vakken is vooral veel oefenen van belang, Hopelijk kunnen we er samen met hard werken voor zorgen dat de moeilijkheden worden opgelost!

Informatie
  • Uurtarief: 19.25
Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 16:00
Woensdag 09:00 - 16:00
Donderdag 09:00 - 15:00
Vrijdag 09:00 - 15:00
Zaterdag -
Zondag 15:00 - 22:00
  • Fysiek
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Anna heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen