Maak kennis met Anne-Loes

Rijksuniversiteit Groningen

19, zeil- en ski instructeur en student geneeskunde in het o zo mooie Groningen. Ik ben erg flexibel en van alle markten thuis. Stuur mij een berichtje en ik weet zeker dat we er samen uitkomen!

Vakken

VWO
Cijfer: 7

Ik heb op de middelbare school 2 jaar advanced Engels gevolgd. En ik heb veel kennis op het vlak van inzicht en taalgevoel.

VWO
Cijfer: 7

Ik ga volgend jaar geneeskunde studeren, dus Biologie was altijd mijn grootste passie op de middelbare school. Nog altijd vind ik het een heel leuk vak, dus daarin bijles geven is zeker geen probleem.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Economisch gezien was ik altijd goed in rekenen, en had ik ook vaak goed inzicht als het aankwam op macro economie.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Natuurkunde vond ik altijd heel interessant, ik was er niet perse heel erg goed in, maar doordat ik het leuk vond leerde ik altijd goed en begreep ik daarom de stof uiteindelijk ook goed.

Over Anne-Loes

Ik heb toen ik 16 was twee jaar aan huis bijles gegeven in Gorinchem, dus ik heb al zeker wat ervaring met lesgeven. Daarnaast geef ik ook ski en zeilles dus ik ben didactisch gezien erg ervaren. Ik hou ervan mensen te helpen, maar ik verwacht in een bijlesafnemer ook zeker wat zelfstandigheid. Ik ben er alleen om je duwtjes te geven in de juiste richting en om jou zo bij te staan in het beter begrijpen van de stof.

Informatie
 • Uurtarief: 16.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 4 beoordelingen

 1. Carla

  Anne-Loes reageert heel snel en kon op hele korte termijn onze zoon helpen bij Economie. Hij had daardoor een prachtig cijfer!

 2. Renate

  Ik heb nu een aantal bijlessen van Anne-Loes gehad voor biologie en het heeft me al heel erg geholpen! Ze legt goed uit, gebruikt veel voorbeelden en gaat door totdat je het echt snapt

 3. Wiam

  Anne-Loes is een behulpzame bijlesdocent die veel kennis heeft over verschillende soorten vakken. Als je iets niet snapt dan wilt ze je het graag nog een keer uitleggen totdat je het wel snapt. Over het algemeen zeker dus een aanrader!

 4. Atef

  Heel aardig en doet haar best alles goed uit te leggen! 🙂

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen