Maak kennis met Arieke

Universiteit Utrecht

Mijn naam is Arieke en geef sinds een jaar bijlessen. Ik doe dit met veel plezier en mijn doel is altijd om met jou op zoek te gaan naar de beste manier van leren, om uiteindelijk een mooi resultaat te behalen.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik beheers de taal goed en kan de stof goed uitleggen, omdat ik zowel ervaring heb in het staan voor de klas als in het geven van bijlessen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben mijn studie geschiedenis aan het afronden. Ik heb veel kennis opgedaan over alle periodes uit de geschiedenis en help je hier graag verder mee.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben breed geïnteresseerd in maatschappelijke kwesties. Ik verdiep me hier regelmatig in, waardoor ik een brede kennis heb opgebouwd over de maatschappij.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb in dit vak eindexamen gedaan en heb tijdens mijn studies alleen maar meer geleerd van de Nederlandse taal. Ik vind het leuk om met taal en spelling bezig te zijn.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb mijn examen met een 9 afgerond. Ik beheers de stof en ben in staat dit aan anderen uit te leggen.

Over Arieke

Ik heb de bachelors Duits en geschiedenis en de master geschiedenis van politiek en maatschappij gedaan aan de universiteit van Utrecht.. Ik help regelmatig mensen in mijn familie- en vriendenkring wanneer ze iets niet begrijpen en het is altijd fijn om te zien als ze het daarna wel begrijpen en mooie resultaten neerzetten. Ik heb vier maanden lesgegeven op een middelbare school in het vak Duits, dus ik heb wat ervaring in het werken met jonge mensen. Zeker een-op-een lijkt het me een hele mooie uitdaging om te helpen bij het verbeteren van je resultaten, zodat je met een goed gevoel je toets, tentamen of examen ingaat.
Ik vind het belangrijk om les te geven op de manier zoals jij dat fijn vindt. Geef daarom ook gerust je wensen aan! Ik ben flexibel beschikbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Informatie
 • Uurtarief: 25.00
Maandag 18:00 - 22:00
Dinsdag 18:00 - 22:00
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag 18:00 - 22:00
Vrijdag 18:00 - 22:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Michelle

  Reageert snel en geeft goede tips! Helpt mee met denken hoe het anders kan en zoekt mee naar literatuur.

 2. AMB

  Arieke geeft rustig en gestructureerd les en kan wel omgaan met de wat nonchalante houding die een puber soms laat zien. Ze is in staat snel te schakelen en heeft direct lesmateriaal bij de hand om een onverwacht onderwerp te kunnen behandelen/oefenen. Ze denkt goed mee en is voorbereid waar dat kan. Een leuke meid. Arieke is zeker een aanrader!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen