Maak kennis met Berend

Vrije Universiteit Amsterdam

Hoi! Ik ben Berend, 22 jaar oud en volg de master business analytics aan de VU. Hiervoor heb ik cum laude mijn gymnasium diploma gehaald, met een CM/EM pakket met natuurkunde, wiskunde B en Frans. Mijn studie gaat over data science en bestaat uit wiskundige, economische en informatica vakken.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

WO HBO
Cijfer: 10

WO HBO
Cijfer: 9

WO HBO
Cijfer: 8.5

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 9.5

WO HBO
Cijfer: 9

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 10

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 8

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 9.5

Over Berend

Ik geef al sinds de 3e klas VWO wekelijks bijles. Daarnaast geef ik ’s zomers les op een zeilschool (waar een didactische opleiding aan vastzit) en geef ik zo nu en dan bijles als vrijwilliger. Ook heb ik als student assistent een programmeer vak in Python gegeven aan 2e jaars bachelor studenten aan de VU. Ik ben dus redelijk ervaren in doceren. Ik vind het leuk om met een student naar een doel toe te werken; bijvoorbeeld een voldoende voor een tentamen of proefwerk. Ik ben geduldig en rustig, maar ook vrij serieus. Ik vind het geen probleem (en eigenlijk juist een uitdaging) om iets meerdere keren uit te leggen op verschillende manieren zodat jij de stof goed onder de knie krijgt. Kortom; het lijkt me leuk om samen aan de slag te gaan!

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 09:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 11:00 - 18:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 19 beoordelingen

 1. Rachid

  Berend is kort samengevat super!
  Erg geduldig, heeft veel kennis van Python en legt de stof goed uit. Daarnaast is hij ook flexibel. Mocht je een keer vast lopen zou ik Berend zeker aanraden.

 2. Martijn

  Berend is een goede tutor. Hij bereid zich goed voor, beschikt over goede kennis van de stof en kan dit in heldere taal communiceren. Hij kan improviseren en is betrokken. Al met al zeer tevreden.

 3. Yvette

  goede en duidelijke uitleg over python

 4. Dicle

  Fijne en duidelijke uitleg! Berend neemt de tijd om de stof helder over te brengen. Daarnaast bereidt hij zijn les goed voor en hij beantwoord al je vragen!

 5. charles

  Berend was Top! Ik kon snel bij hem terecht voor wat extra info ten behoeve van mijn tentamen. Berend gaf mij, via een zelfgemaakt overzicht, meer structuur aan de stof. Ik kan nu met veel zekerheid gaan beginnen aan de laatste oefeningen en dan eind deze week vlammen op mijn tentamen!

 6. Tine

  Berend is een geduldige, goed voorbereide tutor met veel kennis van zaken.
  Goede, duidelijke uitleg mét resultaat!

 7. y.a.

  Goede begeleiding en legt heel goed uit.

 8. Yashech

  Berend luistert goed naar het probleem en heeft (bij programmeren) even de tijd nodig om te bedenken hoe het opgelost moet worden. Hij bedenkt duidelijke oplossingen en communiceert goed. Als ik hulp nodig heb zal ik Berend zeker opnieuw inschakelen.

 9. Noon

  Heel erg aardig en geduldig! Hij kan heel goed en duidelijk uitleggen. HIj heeft me erg goed geholpen met wiskunde B

 10. Jelmer

  Berend weet precies waar hij het over heeft, hij weet antwoord op al mijn vragen. En gaat bovenal op mijn tempo door de stof heen. Ik begrijp het nu veel beter!

 11. Eliza

  De uitleg is super duidelijk en de bijles zelf is ook erg fijn! We zijn op mijn eigen tempo door de opdrachten heen gegaan en daardoor begrijp ik het nu veel beter. Zeker aan te raden!

 12. Rogier

  Erg goede bijles! Berend was altijd goed voorbereid en nam de tijd om dingen uit te leggen. Erg tevreden.

 13. Romero

  Goede uitleg.

 14. Luca

  Berend weet waar hij het over heeft en kan het goed uitleggen! Hij helpt mij de stof beter te begrijpen!

 15. Rik

  Namens mijn zoon het volgende: Berend is erg prettig om bijles van te krijgen, blijft rustig, neemt de tijd weet hoe hij je de stof heel begrijpelijk uit kan leggen.

 16. Ibrahim

  Ondanks dat ik een studie doe die anders is dan waarvoor Berend is opgeleid, wist hij mij toch de fijne kneepjes van studeren te leren. Ik heb hierdoor een betere leerstrategie ontwikkeld wat er voor heeft gezorgd dat ik de stof beter begrijp en tot mij neem. Een zekere aanrader voor andere studenten!

 17. Anneke

  Je kan merken dat Berend al langer bijles geeft. Hij heeft een prettige en rustige manier van uitleggen en beheerst de stof zelf erg goed waardoor we in vrij korte tijd veel kunnen doen. Aanrader!

 18. isabelle

  Berend neemt de tijd om bijlessen goed voor te bereiden zodat alles soepel verloopt en hij alles heel duidelijk kan uitleggen. Als ik iets niet helemaal begrijp nemen we alles nog een keer rustig door, stap voor stap. Super tevreden!

 19. A

  Berend begrijpt de stof goed en neemt de rust en tijd om het uit te leggen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen