Maak kennis met Berkay

Christelijke Hogeschool Windesheim

Hi! Mijn naam is Berkay en ik ben een afgestuurde rechtenstudent aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Mensen omschrijven mij als een zeer geduldig en behulpzaam persoon. Graag wil ik mijn kennis inzetten om jou te helpen zodat jij je studieloopbaan zegevierend doorloopt en finisht.

Vakken

VMBO
Cijfer: 7

Bij onderwerpen zoals organen & cellen, zintuigen & waarneming en vele andere help ik je graag bij.

VMBO
Cijfer: 7

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

VMBO
Cijfer: 7

HAVO VMBO
Cijfer: 7

Dit schoolvak gaat over de leer van de samenleving. Die leer van de samenleving gaat over burgerschap. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere politiek (staatsinrichting), arbeidsmarkt, media en socialisatie, waarbij ik je graag help bij jouw opdrachten en toets/tentamen.

VMBO
Cijfer: 7

Graag help ik je bij het formuleren, spelling en zinsopbouw van jouw verslagen, essays et cetera.

VMBO
Cijfer: 8

HBO MBO
Cijfer: 7

Strafrecht is het geheel van rechtsregels waarin is vastgelegd welk gedrag strafwaardig wordt geacht, welke straffen op dit gedrag gesteld zijn en via welke weg strafoplegging gerealiseerd kan worden.

HBO MBO
Cijfer: 7

Strafrecht II is een verdieping van het vak Strafrecht, bij dit vak worden bepaalde onderwerpen nader bekeken.

HBO MBO
Cijfer: 9

Dit vak vormt de basis van de opleiding HBO-Rechten. Vragen zoals: Wat is recht? Waarom is er recht? Welke rechtsbronnen kennen we? Welke rechtsgebieden zijn er te onderscheiden? komen aan bod.

HBO MBO
Cijfer: 7

Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen.

HBO MBO
Cijfer: 8

Ik help je bij het stap voor stap vinden en gebruikmaken van juridische teksten. Het kan bijvoorbeeld gaan om het leren hanteren van een wettenbundel, het ontleden van wetsartikelen, jurisprudentie zoeken en gebruiken en casus oplossen via een stappenplan.

HBO MBO
Cijfer: 7

Belastingrecht of Fiscaal Recht is het geheel aan regels over de heffing en de invordering van belastingen. Ik kan je uitleg geven over de verscheidene belastingen.

HBO MBO
Cijfer: 7

Het publiekrecht geeft regels ten aanzien van de verhouding tussen de burger en de overheid. Eventuele latere publiekrechtelijke vakken zullen een stuk makkelijker vallen bij een goede beheersing van dit vak.

HBO MBO
Cijfer: 7

Contacten en samenwerkingsverbanden met bedrijven of instanties in het buitenland worden steeds belangrijker. Basale beheersing van juridisch Engels is dan ook voor elke jurist een “must”.

In het studieonderdeel Legal English leer ik je de betekenis en context van veel voorkomende juridische begrippen in het Engels kennen.

HBO MBO
Cijfer: 7

Belastingrecht of Fiscaal Recht is het geheel aan regels over de heffing en de invordering van belastingen. Ik kan je uitleg geven over de verscheidene belastingen.

HBO MBO
Cijfer: 7

HBO MBO
Cijfer: 7

HBO MBO
Cijfer: 7

HBO MBO
Cijfer: 7

HBO MBO
Cijfer: 7

Over Berkay

Als bijlesdocent ben ik er voor jou.

Elk vak heeft zijn eigen kenmerken en dient anders aangepakt te worden. Met mijn geduldige en precieze houding kan ik op een simpele en heldere manier de stof uitleggen. Nadat wij samen gekeken hebben naar de inhoud van je vak en de verwachting van jouw opleiding- of schoolinstelling kunnen wij hard aan de slag!

Met mijn enthousiasme en kennis probeer ik met jou het beste resultaat te behalen!

Informatie
 • Uurtarief: 19.50
Maandag 19:00 - 23:00
Dinsdag 19:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 19:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 12:00
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Jolanda

  Heel fijn qua bijlessen voor mijn zoon. Klik was er meteen. Ook de uitleg is super! Uitleg geven in vergelijking op bv voorbeelden van hobby. Zo had mijn zoon er een veel beter beeld bij.
  Van 3en en 4en nu eindelijk een 6.2!

  Op voor de volgende toets!

 2. Samantha

  Gaat diep op de stof in. Legt goed uit ook en geeft goede voorbeelden zodat je de stof beter kunt toepassen. Heel geduldig en vriendelijk. Dankzij Berkay een 7.1 voor herkansing Belastingrecht!

 3. Amel

  Super tevreden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen