Maak kennis met Bibi

Radboud Universiteit Nijmegen

Ik ben Bibi, studeer Duitse taal en cultuur en heb al 5 jaar ervaring met het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Ik leg de desbetreffende stof rustig uit en bedenk graag creatieve oplossingen om het leren voor de leerling/student makkelijker en leuker te maken.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben tweedejaars Duitse taal en cultuur studente en ik vind het erg leuk om me te verdiepen in de Duitse taal. Studenten en leerlingen, die problemen hebben met het vak Duits (bijvoorbeeld met de grammatica, kijk, luister, lees - en schrijfvaardigheden etc.) kunnen bij mij terecht met al hun vragen. Ik help je graag!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Studenten en leerlingen, die problemen hebben met Nederlands kunnen bij mij terecht met al hun vragen. Door mijn ervaring met bloggen en door mijn eigen interesse in de Nederlandse taal is mijn taalniveau goed ontwikkeld. Ik help je erg graag!

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Studenten en leerlingen, die problemen hebben met rekenen kunnen bij mij terecht met al hun vragen. Ik help je graag en heb veel geduld.

HAVO VMBO
Cijfer: 7

De stof van het vak biologie leg ik duidelijk en rustig uit. Door kritische vragen te stellen aan de desbetreffende leerling en te oefenen zorgen we er samen ervoor dat de stof goed blijft hangen! Vragen staat daarnaast bij mij altijd vrij.
Gelieve in overleg bijlessen voor dit vak inplannen i.v.m. het feit dat het al een tijdje terug is dat ik dit vak heb gehad.

HAVO VMBO
Cijfer: 7

De stof van het vak wiskunde leg ik duidelijk en rustig uit. Door veel te oefenen, maar ook veel aandacht aan de theorie te besteden, zorgen we er samen voor dat de stof goed blijft hangen! Vragen staat daarnaast bij mij altijd vrij.
Gelieve in overleg bijlessen voor dit vak inplannen i.v.m. het feit dat het al een tijdje terug is dat ik dit vak heb gehad.

Over Bibi

Ik bied leerlingen (basisschool en middelbare school) en studenten goede hulp door samen op zoek te gaan naar verbeterpunten en op een duidelijke en rustige manier de stof uit te leggen. Ik ben erg geduldig, behulpzaam en communicatief. Ik vind het leuk om een ander wat te leren en samen resultaat te boeken. Ik heb al 5 jaar bijleservaring. Vragen staat bij mij altijd vrij!
P.s. In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus geef ik tijdelijk alleen bijles via Skype.

Informatie
 • Uurtarief: 14.30
Maandag 13:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 15:00
Woensdag 08:00 - 12:00
Donderdag 16:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 15:00
Zaterdag 08:00 - 15:00
Zondag 09:00 - 12:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 7 beoordelingen

 1. Marieke

  Bibi sloot goed aan op de onderdelen die ik bij de kennismaking heb aangegeven. Bibi zorgde zelf voor de stof en oefeningen en stelt zich flexibel op. Ik heb Bibi als prettige docent ervaren.

 2. Jara

  Bibi is een erg goede tutor. Ik heb in maar een paar uur erg veel van haar geleerd. Ze legt fijn en goed uit. Ze heeft me met alles kunnen helpen en ik was dan ook erg tevreden.

 3. Adko

  Een hele aardige en behulpzame tutor die rustig haar tijd neemt en top uitleg en materiaal verzorgd voor de lessen, zeker een aanrader voor HBO studenten die Duits bijles nodig hebben.

 4. Suzanne

  Ik ben nog aan het wachten op mijn cijfer, maar Bibi heeft echt super goed geholpen. Door haar heb ik er vertrouwen in mijn Duitse MBO examen te halen. Heel erg bedankt. Je hebt het erg goed uitgelegd en was flexibel in je werkwijze.

 5. Ariane

  Bibi is puntueel, vriendelijk en kan zich goed relationeren aan mijn twaafjarige dochter die extra lessen Nederlands nodig heeft. Ze kan eventueel zelf leerstof inbrengen en focust goed op de door ons aangegeven probleempunten.

 6. Shanti

  Bibi is een zeer fijne tutor. Ze is zeer behulpzaam en toont veel begrip en geduld. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn en probeert je hier voldoende in te ondersteunen. Bedankt voor de fijne lessen, ik heb er erg veel aan gehad!

 7. Atika

  De kwaliteit die Bibi levert als tutor is goed en professioneel. Ze houdt zich aan afspraken, is altijd op tijd, gaat behulpzaam te werk, werkt oplossingsgericht en is geduldig. Mijn zoon is snel afgeleid en daar wist Bibi goed raad mee. We zijn erg tevreden en raden haar zeker aan.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen