Maak kennis met Bibi

Radboud Universiteit Nijmegen

Zoek jij een ervaren (bijles)docent Duits of Nederlands die de bijles volledig afstemt op jouw persoonlijke leerbehoeften? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

In studiejaar 2020/2021 ben ik cum laude in de bachelor Duitse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit afgestudeerd én heb ik mijn tweedegraads lesbevoegdheid Duits behaald.

Ik vind het erg leuk om me te verdiepen in de Duitse taal en andere personen te helpen bij het leren van deze taal. Ik heb al veel (HBO-)studenten en leerlingen bijles in het vak Duits gegeven. Samen verbeteren we je grammaticale kennis en/of taalvaardigheden (lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheid) op een leuke manier. Heb je interesse? Stuur me dan vooral een berichtje!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Heb jij moeite met Nederlands en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan kan ik je helpen!

Afgelopen jaren heb ik veel mensen geholpen met de Nederlandse taalvaardigheid. Ik ondersteun middelbare scholieren die het vak Nederlands moeilijk vinden, maar ook MBO-/WO-/HBO-studenten die moeite met de Nederlandse spelling en/of grammatica hebben en voor hun werkstukken wel wat extra hulp kunnen gebruiken of een taaltoets willen halen.

Mijn Nederlandse taalniveau is goed ontwikkeld doordat ik een universitaire opleiding doe en daarnaast graag lees en schrijf. Middels deze kennis help ik je graag om zo samen jouw Nederlands steeds beter te maken. Heb je interesse? Stuur me dan vooral een bericht!

Over Bibi

Ik ben Bibi, 24 jaar en ik geef sinds 2015 met veel plezier bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan middelbare scholieren én MBO-/HBO-/WO-studenten. Sinds 2021 ben ik daarnaast in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid Duits. Kenmerkend aan mij als (bijles)docent is dat de leerling bij mij écht centraal staat. Mijn bijlessen stem ik af op jouw manier van leren, jouw niveau en jouw persoonlijke leerbehoeften zodat jij alles uit de bijlessen kan halen.

Leerlingen ervaren mijn uitleg als duidelijk en rustig. Daarnaast ben ik erg geduldig. Snap je iets niet direct? Dan is dit geen probleem en leg ik het gewoon op een andere manier nog eens rustig aan je uit. Door controlevragen aan jou te stellen en samen opdrachten te maken, controleer ik regelmatig of je de lesstof beheerst. Zo zorgen we er stap voor stap samen voor dat je je leerdoel bereikt!

Naast het geven van (bij)lessen studeer ik aan de Radboud Universiteit (RU). In 2021 rondde ik hier cum laude mijn bachelor Duitse Taal en Cultuur af. Na mijn bachelor heb ik de pre-master Pedagogische Wetenschappen aan de RU gedaan. Momenteel doe ik met veel plezier de master Pedagogische Wetenschappen. Zo leer ik steeds meer bij over de algehele ontwikkeling van kinderen en jongeren, waardoor ik niet alleen op didactisch gebied, maar ook pedagogisch sterk in mijn schoenen sta.

Ben je geïnteresseerd in mijn bijlessen? Wat super leuk! Lees gerust hieronder nog wat praktische informatie voordat je me een bericht stuurt om wat over jou & jouw gezochte hulp te vertellen.

->Ik geef online bijles via Skype of fysiek bijles in de buurt van/op de campus van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Op overige locaties geef ik i.v.m. de reistijd helaas geen bijles.

->Ik ben een ervaren bijlesdocent in de vakken Duits en Nederlands. Loop je vast met deze vakken? Stuur me dan vooral een berichtje waarin je hier wat meer over vertelt! Heb je voor een ander vak hulp nodig? Dan kan ik je helaas niet helpen en raad ik je aan een andere tutor te zoeken.

->Moet je voor je studie een taaltoets Duits of Nederlands halen? Dan ben je bij mij sowieso aan het juiste adres! Ik heb al erg vaak studenten geholpen bij de voorbereiding op dergelijke toetsen. Contacteer me gerust!

Informatie
 • Uurtarief: 25.00
Maandag 08:00 - 09:00
Dinsdag 08:00 - 09:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 09:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 14 beoordelingen

 1. Diego

  Bibi is erg rustig en neemt de tijd voor je. De uitleg is duidelijk en doelgericht. Erg fijn!

 2. Maud

  Bibi geeft super goede bijlessen. Ze legt alles heel fijn en rustig uit. Ze doet er veel moeite voor, ook alle uitleg die ze verzameld. Zonder haar had ik de taaltoets nooit gehaald!

 3. Amy

  Bibi legt de materialen rustig en duidelijk uit en is altijd goed voorbereid. Zij heeft mij zeer geholpen met de voorbereiding van de NT2 toets. Ik kan haar aan iedereen aanraden die nog met de Nederlandse grammatica moeite heeft.

 4. Michiel

  Zeer fijn samenwerken vanaf het allereerste contact moment, Het maken van bijles afspraken verliep erg prettig. Een groot compliment voor alle moeite en de grondige voorbereidingen van de lesstof Duits Goethe voor mijn dochter. Bibi heeft mijn dochter in korte tijd enorm goed geholpen.

 5. Margot

  Bibi geeft fijne bijlessen! Ze legt de stof op een rustige manier uit en vraagt ook of je het snapt, zo niet legt ze het nog een keer uit. Met de oefeningen kan je gelijk kijken of je het snapt en Bibi geeft veel tips.

 6. A

  Bibi is very well organised and professional. She planned for the lessons and communicated well with both parent and student.

 7. Lika

  Bibi is een ontzettend fijne bijles docente. Ze heeft veel geduld en is goed voorbereid. Ze weet de stof op een manier uit te leggen dat het begrijpbaar voor welk niveau je ook hebt. Ik heb al erg veel geleerd van de bijlessen van Bibi in een korte tijd. Bijles van Bibi is zeker aan te raden!

 8. Marieke

  Bibi sloot goed aan op de onderdelen die ik bij de kennismaking heb aangegeven. Bibi zorgde zelf voor de stof en oefeningen en stelt zich flexibel op. Ik heb Bibi als prettige docent ervaren.

 9. Jara

  Bibi is een erg goede tutor. Ik heb in maar een paar uur erg veel van haar geleerd. Ze legt fijn en goed uit. Ze heeft me met alles kunnen helpen en ik was dan ook erg tevreden.

 10. Adko

  Een hele aardige en behulpzame tutor die rustig haar tijd neemt en top uitleg en materiaal verzorgd voor de lessen, zeker een aanrader voor HBO studenten die Duits bijles nodig hebben.

 11. Suzanne

  Ik ben nog aan het wachten op mijn cijfer, maar Bibi heeft echt super goed geholpen. Door haar heb ik er vertrouwen in mijn Duitse MBO examen te halen. Heel erg bedankt. Je hebt het erg goed uitgelegd en was flexibel in je werkwijze.

 12. Ariane

  Bibi is puntueel, vriendelijk en kan zich goed relationeren aan mijn twaafjarige dochter die extra lessen Nederlands nodig heeft. Ze kan eventueel zelf leerstof inbrengen en focust goed op de door ons aangegeven probleempunten.

 13. Shanti

  Bibi is een zeer fijne tutor. Ze is zeer behulpzaam en toont veel begrip en geduld. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn en probeert je hier voldoende in te ondersteunen. Bedankt voor de fijne lessen, ik heb er erg veel aan gehad!

 14. Atika

  De kwaliteit die Bibi levert als tutor is goed en professioneel. Ze houdt zich aan afspraken, is altijd op tijd, gaat behulpzaam te werk, werkt oplossingsgericht en is geduldig. Mijn zoon is snel afgeleid en daar wist Bibi goed raad mee. We zijn erg tevreden en raden haar zeker aan.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen