Let op: Bibi is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Bibi

Radboud Universiteit Nijmegen

Ben jij op zoek naar een tutor die zeer ervaren in het geven van bijles in verschillende vakken is, een tweedegraads onderwijsbevoegdheid Duits heeft & cum laude in de bachelor Duitse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit is afgestudeerd? Zoek jij een tutor die de desbetreffende lesstof duidelijk en rustig uitlegt en de tijd neemt om deze stof samen te oefenen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben Bibi en ik geef aan een breed publiek (basisschoolleerlingen, middelbare scholieren, studenten etc.) bijles in verschillende vakken; van Duits tot biologie. Met veel plezier help ik je op weg om de desbetreffende lesstof beter te begrijpen en toe te passen. Ik sta erom bekend dat ik goed aanvoel wat de behoeftes van een leerling zijn en ik hier mijn lessen goed op afstem.

Interesse? Onderaan de pagina lees je meer informatie over mij & mijn bijlessen. Stuur me vooral een bericht om mij te boeken en/of bij vragen.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

In studiejaar 2020/2021 ben ik cum laude in de bachelor Duitse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit afgestudeerd. Ik vind het erg leuk om me te verdiepen in de Duitse taal en andere personen te helpen bij het leren van deze taal. Ik heb al veel (HBO-)studenten en leerlingen bijles in het vak Duits gegeven. Samen verbeteren we je grammaticale kennis en/of taalvaardigheden (lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheid) op een leuke manier. Heb je interesse? Stuur me dan vooral een berichtje!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Heb jij moeite met Nederlands en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan kan ik je helpen!

Afgelopen jaren heb ik veel mensen geholpen met de Nederlandse taalvaardigheid. Ik ondersteun middelbare scholieren die het vak Nederlands moeilijk vinden, maar ook MBO-/WO-/HBO-studenten die moeite met de Nederlandse spelling en/of grammatica hebben en voor hun werkstukken wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Tevens sta ik klaar voor personen die niet-Nederlandstalig opgegroeid zijn en graag de Nederlandse taal willen leren.

Mijn Nederlandse taalniveau is goed ontwikkeld doordat ik een universitaire opleiding doe en daarnaast graag lees en schrijf. Middels deze kennis help ik je graag om zo samen jouw Nederlands steeds beter te maken. Heb je interesse? Stuur me dan vooral een bericht!

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Vind jij rekenen moeilijk? Dan kan ik je helpen!

Ik help in mijn bijlessen met veel plezier leerlingen, scholieren en studenten die rekenen lastig vinden. Op de middelbare school heb ik een technisch profiel gedaan Ik was dan ook veel met rekenen bezig en haalde voor mijn rekenexamen een 10. Afgelopen jaren heb ik enkele leerlingen rekenbijles gegeven waardoor mijn kennis nog steeds op peil is. Ik vind het erg leuk om op een creatieve manier met een leerling met rekenen aan de slag te gaan. Zo verbeteren we samen je rekenvaardigheden. Interesse? Stuur me dan vooral een bericht!

HAVO VMBO
Cijfer: 7

Vind jij biologie lastig en zoek je een tutor die je hierbij kan helpen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Doordat ik op de middelbare school de profielen Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid heb gehad, heb ik het vak biologie op VWO-niveau afgerond. Ik kan leerlingen die dit vak lastig vinden hier dan ook goed mee helpen.

De stof van het vak biologie leg ik duidelijk en rustig uit. Ik koppel de lesstof vaak aan ervaringen die voor leerlingen herkenbaar zijn zodat de stof eenvoudig te begrijpen is. Door kritische vragen te stellen aan de desbetreffende leerling en te oefenen zorgen we er samen ervoor dat de stof goed blijft hangen! Vragen staat daarnaast bij mij altijd vrij.

Interesse? Stuur me dan vooral een berichtje!

Over Bibi

Ik ben Bibi en ik geef sinds 2015 met veel plezier en passie bijles & huiswerkbegeleiding. Doordat ik dit al geruime tijd doe, heb ik inmiddels veel ervaring met verschillende soorten leerlingen/scholieren/studenten mogen opdoen. Hierdoor kan ik een brede doelgroep helpen. Ik vind het ontzettend leuk om dit te doen en word er heel blij van wanneer ik merk dat ik een leerling écht kan helpen.

Op de middelbare school had ik twee profielen: Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid. Ondanks dat ik na het voortgezet onderwijs voor een talenstudie heb gekozen, heb ik dus ook de nodige kennis van bètavakken.

In studiejaar 2021/2022 ben ik cum laude in de bachelor Duitse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit afgestudeerd. Tijdens mijn bachelor heb ik een halfjaar in het voortgezet onderwijs stage als docente Duits gelopen. Hierdoor heb ik nog meer ervaring met het onderwijs opgedaan. Daarnaast heb ik hierdoor mijn officiële tweedegraads onderwijsbevoegdheid behaald.

Inmiddels doe ik de pre-master Orthopedagogiek. Doordat deze studie zich richt op de ontwikkeling van jongeren en mogelijke problemen die zich hierbij voordoen, heb ik voldoende kennis om ook leerlingen die specifieke leerbehoeften hebben te ondersteunen.

Kenmerkend voor mij en mijn bijlessen is dat de leerling centraal staat. Ik leg lesstof over het algemeen rustig uit, ben geduldig en bedenk altijd een oplossing wanneer ik merk dat de leerling me niet begrijpt. Door vragen te stellen en samen met de leerling opdrachten te maken, controleer ik regelmatig of de leerling de lesstof beheerst. Zo zorgen we er stap voor stap samen voor dat de leerling zijn/haar doel bereikt!

Informatie
 • Uurtarief: 15.95
Maandag 10:00 - 15:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 11:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 12 beoordelingen

 1. Amy

  Bibi legt de materialen rustig en duidelijk uit en is altijd goed voorbereid. Zij heeft mij zeer geholpen met de voorbereiding van de NT2 toets. Ik kan haar aan iedereen aanraden die nog met de Nederlandse grammatica moeite heeft.

 2. Michiel

  Zeer fijn samenwerken vanaf het allereerste contact moment, Het maken van bijles afspraken verliep erg prettig. Een groot compliment voor alle moeite en de grondige voorbereidingen van de lesstof Duits Goethe voor mijn dochter. Bibi heeft mijn dochter in korte tijd enorm goed geholpen.

 3. Margot

  Bibi geeft fijne bijlessen! Ze legt de stof op een rustige manier uit en vraagt ook of je het snapt, zo niet legt ze het nog een keer uit. Met de oefeningen kan je gelijk kijken of je het snapt en Bibi geeft veel tips.

 4. A

  Bibi is very well organised and professional. She planned for the lessons and communicated well with both parent and student.

 5. Lika

  Bibi is een ontzettend fijne bijles docente. Ze heeft veel geduld en is goed voorbereid. Ze weet de stof op een manier uit te leggen dat het begrijpbaar voor welk niveau je ook hebt. Ik heb al erg veel geleerd van de bijlessen van Bibi in een korte tijd. Bijles van Bibi is zeker aan te raden!

 6. Marieke

  Bibi sloot goed aan op de onderdelen die ik bij de kennismaking heb aangegeven. Bibi zorgde zelf voor de stof en oefeningen en stelt zich flexibel op. Ik heb Bibi als prettige docent ervaren.

 7. Jara

  Bibi is een erg goede tutor. Ik heb in maar een paar uur erg veel van haar geleerd. Ze legt fijn en goed uit. Ze heeft me met alles kunnen helpen en ik was dan ook erg tevreden.

 8. Adko

  Een hele aardige en behulpzame tutor die rustig haar tijd neemt en top uitleg en materiaal verzorgd voor de lessen, zeker een aanrader voor HBO studenten die Duits bijles nodig hebben.

 9. Suzanne

  Ik ben nog aan het wachten op mijn cijfer, maar Bibi heeft echt super goed geholpen. Door haar heb ik er vertrouwen in mijn Duitse MBO examen te halen. Heel erg bedankt. Je hebt het erg goed uitgelegd en was flexibel in je werkwijze.

 10. Ariane

  Bibi is puntueel, vriendelijk en kan zich goed relationeren aan mijn twaafjarige dochter die extra lessen Nederlands nodig heeft. Ze kan eventueel zelf leerstof inbrengen en focust goed op de door ons aangegeven probleempunten.

 11. Shanti

  Bibi is een zeer fijne tutor. Ze is zeer behulpzaam en toont veel begrip en geduld. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn en probeert je hier voldoende in te ondersteunen. Bedankt voor de fijne lessen, ik heb er erg veel aan gehad!

 12. Atika

  De kwaliteit die Bibi levert als tutor is goed en professioneel. Ze houdt zich aan afspraken, is altijd op tijd, gaat behulpzaam te werk, werkt oplossingsgericht en is geduldig. Mijn zoon is snel afgeleid en daar wist Bibi goed raad mee. We zijn erg tevreden en raden haar zeker aan.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen