Maak kennis met Britte

Universiteit Utrecht

Hallo, mijn naam is Britt! Ik ben 30 jaar en werk momenteel als PhD in biogeochemie in Australie. Ik heb een achtergrond in Aardwetenschappen met een focus op biogeochemie en klimaatwetenschappen, hierbij komen de vakken scheikunde, biologie, wiskunde en geologie/aardrijkskunde samen. Ik heb ervaring met bijles geven in wiskunde op havo niveau en het het assiteren bij bachelorvakken rondom biologie (‘cellen en moleculen’ en ‘organismen en milieu’). Ook beheers ik de talen Engels en Frans en lijkt het me leuk daar les in te geven. Stuur me een berichtje als ik je in een van deze vakken kan helpen!

Hello, my name is Britt! I’m 30 years old and currently work as a PhD candidate in biogeochemistry in Australia. I have a background in Earth sciences, with a focus on biogeochemistry and climate sciences. This combines the subjects biology, chemistry, maths and geology/geography. I have experience with tutoring maths and assisting in biology Bachelor courses (‘cells and molecules’ and ‘organisms and environment’). I speak English and French well, so I’m also interested in tutoring those languages. Please reach out to me if I can help you with your studies in one of these topics!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik kan lesgeven in alle stof in biologie op middelbaar onderwijs niveau. Ook heb ik recente ervaring in assisteren tijdens BSc vakken in 'cellen en moleculen' en 'organismen en milieu'.

WO HBO MBO
Cijfer: 7.5

Ik doe momenteel een PhD in biogeochemie, dus weet veel van met name de stikstof cyclus af.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik kan lesgeven in wiskunde B voor middelbaar onderwijs en wetenschappelijk onderwijs. Met name onderwerpen als algebra, integreren en substitie pas ik nogsteeds toe in mijn huidige baan.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.6

Ik kan lesgeven in organische chemie op alle niveau's, zelf houdt ik me tijdens mijn huidige werk veel bezig met scheikunde en met name organische scheikunde.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik kan lesgeven in scheikunde op alle niveau's. Ik doe zelf in PhD in de scheikunde op dit moment.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik beheers het Engels goed, dus kan lesgeven op alle niveaus

Over Britte

Ik zal mijn lessen naar jouw wensen op maat maken met de focus op de punten die jij wilt verbeteren. Mijn aanpak is een afwisseling van theorie en praktijk, waarbij ik graag veel tijd besteed aan het samen maken van opdrachten omdat ik geloof dat je zo de stof het best onder de knie kunt krijgen.
Aangezien ik in Australie woon met momenteel 10 uur tijdsverschil (GMT +11), ben ik dagelijks beschikbaar in de ochtend tot begin van de middag of in de avond.

I’ll develop the lessons according to your wishes and your points of improvement. I like to alternate theory and practice and prefer to spend most time on working together on assignments, as I think that is the best way to get a good understanding of the content.
Since I live in Australia with a current 10 hour time difference (GMT +11), I’m available for tutoring daily in the mornings until the early afternoon and in the evening.

Informatie
  • Uurtarief: 25.00
Maandag 06:00 - 12:00
Dinsdag 20:00 - 23:00
Woensdag 06:00 - 12:00
Donderdag 20:00 - 23:00
Vrijdag 06:00 - 12:00
Zaterdag 20:00 - 23:00
Zondag 06:00 - 12:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Britte heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen