Maak kennis met Charlene

Technische Universiteit Delft

Ik ben gemotiveerd om te helpen het beste in leerlingen naar boven te halen. Elk vak, maar ook elke leerling, heeft soms een verschillende aanpak nodig, en ik stem graag met de leerling samen daarop af. Ik help de leerling graag verder met bijvoorbeeld het beter begrijpen van leerstof of het ontdekken van de best passende leermethode voor hen.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 8

Tijdens mijn VWO Atheneum opleiding, was Engels een sterk punt van mij. Voornamelijk het begrijpend lezen en het schrijven van betogen. Voor het Centraal Examen had ik een 9.3. Momenteel volg ik ook een Engelstalige studie, waarbij begrijpend lezen en zakelijk schrijven erg belangrijk zijn.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Tijdens mijn VWO Atheneum opleiding, was Wiskunde B een sterk punt van mij. Voornamelijk de onderwerpen: algebra, vergelijkingen, differentiëren/integreren, goniometrie en ook meetkunde. De WO studie die ik momenteel volg, bevat ook veel (geavanceerde) Wiskunde B.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Tijdens mijn VWO opleiding was Spaans een vak waar ik soepel hoge cijfers haalde. Voornamelijk het begrijpend lezen. Voor het Centraal Examen haalde ik dan ook een 8.9.

Over Charlene

Hoi! Mijn naam is Charlene en momenteel ben ik WO student Computer Science and Engineering aan de TU Delft. In mijn studie krijg ik nog dagelijks veel te maken met de vakken Engels en Wiskunde B. Maar ook op de middelbare school waren dit samen met Spaans mijn sterkste vakken. Verder vind ik het erg leuk om een ander te helpen met bijvoorbeeld leerstof begrijpen of iets nieuws te kunnen leren. Door zelf uit te proberen heb ik ervaring met verscheidene leermethodes opgedaan. Voor de talen vakken, zoals Engels, is het bijvoorbeeld heel belangrijk om veel te oefenen met begrijpend lezen, zoals nieuwsartikelen lezen. Hierdoor wordt en je vocabulair of grammatica kennis uitgebreid en bereid je je voor op het Centraal Examen. Voor het vak Wiskunde B is het weer belangrijk om veel opdrachten te maken, maar ook om theorie en formules uit je hoofd te leren.

Informatie
  • Uurtarief: 20.00
Maandag 18:00 - 22:00
Dinsdag -
Woensdag 13:00 - 15:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 16:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 17:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Charlene heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen