Maak kennis met Diana

Universiteit Leiden

Hi, ik ben Diana. Ik omschrijf mezelf als een open-minded en geduldig persoon. Ook vind ik het belangrijk om plezier te hebben in wat je doet.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Op school en tijdens vervolgopleidingen werd en word ik goed beoordeeld op mijn engels. Ook zijn alle vervolgopleidingen die ik tot nu toe heb gevolgd voor een groot deel in het engels en ik praat, lees en schrijf vaak in het engels. Ik kan je helpen met engels spreken, begrijpen, brieven/e-mails opstellen en met formeel/academic engels schrijven en spreken.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb altijd een liefde gehad voor biologie en vooral de werking van het menselijk lichaam. Dat is ook waarom ik de opleiding Biomedical Sciences volg. Ik kan je helpen biologie beter te begrijpen, leuker te vinden en tips geven hoe biologie goed te bestuderen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Op de middelbare school had ik een docent die scheikunde goed kon uitleggen, wat motiverend werkte en scheikunde leren leuk maakte. Specifiek kan ik je helpen door scheikunde theorie uit te leggen en tips hoe te studeren voor scheikunde.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb een gevoel voor en plezier in schrijven. Ik kan je helpen met verslagen voor verschillende vakken, of het nou voor nederlands, biologie of engels is.. Naast het schrijven, kan en wil ik graag helpen met de planning, opbouw, lay-out en mogelijk inhoudelijk feedbackgeven.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Nederlands en andere talen zijn altijd een sterk punt geweest van mij, omdat ik het leuk vond verschillende talen te leren op school. Voor nederlands specifiek kan ik je helpen met alle onderdelen, van verslagen schrijven, grammatica, spelling, brieven/e-mails schrijven tot lezen en spreken van de taal. Stuur me gerust een bericht als je geïnteresseerd bent.

WO HBO MBO
Cijfer: 7

Ik heb ervaring met (bio)medisch wetenschappelijke verslagen schrijven en kan je zowel. inhoudelijk (meedenken en kritische feedback geven) als met het schrijfwerk (grammatica, spelling lay-out, structuur etc.) helpen, in zowel het nederlands als engels.

Over Diana

Ik ben een master student aan de Universiteit Leiden voor de studie Biomedical Sciences. Anderen omschrijven mij als een geduldig, begripvol en vriendelijk persoon. Verder vond ik het altijd al leuk om andere mensen dingen uit te leggen. Ook ben ik iemand aan wie je alle vragen kan stellen, ook al lijken ze ‘domme vragen’. Er is een groot aanbod aan tutoren op dit platform, Kijk rustig rond en wie weet zien we elkaar snel.

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag 19:00 - 21:00
Dinsdag -
Woensdag 19:00 - 21:00
Donderdag 17:00 - 20:00
Vrijdag -
Zaterdag 09:00 - 11:00
Zondag 10:00 - 13:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Diana heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen