Maak kennis met Dominique

Universiteit Leiden

My name is Dominique and I am a second years International Studies student at Leiden University Campus The Hague. I am a spontaneous and social girl with a love for different cultures and languages, I already have experience with tutoring. I study different cultures, languages and areas during my studies. During the first year of my studies I studied these aspects for several countries and regions around the world. Now in my second year I focus more on one region and language. The region and language I chose to focus on is Latin America with Spanish. I am interested in being a tutor for different languages such as English, Dutch, German and Spanish. Besides that I also would like to help students with history, geography and social studies.

Mijn naam is Dominique, ik ben een tweede jaars International Studies student aan Leiden Universiteit Campus Den Haag. Ik ben een spontane en sociale meid met een liefde voor verschillende culturen en talen en heb al ervaring met het geven van bijles. Ik studeer verschillende culturen, talen en regio’s tijdens mijn studie. Tijdens het eerste jaar van mijn studie studeerde ik deze aspecten voor verschillende landen and regio’s in de wereld. Nu in mijn tweede jaar focus ik op een regio en taal. De regio en taal die ik gekozen heb als mijn focus zijn Latijns Amerika met Spaans. Ik ben geïnteresseerd in het zijn van een tutor voor verschillende talen zoals Engels, Nederlands, Duits en Spaans. Daarnaast zou ik ook graag studenten willen helpen met Geschiedenis, Aardrijkskunde en Maatschappijleer.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik ben erg geïnteresseerd in de wereld om mij heen. Dit pas ik nu ook toe op mijn studie international studies. De aarde en de mensen die op de aarde leven zijn cruciaal voor de toekomst.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Op VMBO, HAVO, VWO en MBO beheers ik alle vaardigheden die nodig zijn voor bijles geven in het vak Geschiednis. Voor HBO en WO beheers ik voldoende geschiedenis met extra specialisatie in Latijns Amerika.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Op de middelbare school ging Engels mij al goed af. Nu studeer ik een engelstalige studie waardoor mijn Engels hetzelfde niveau is als mijn moedertaal Nederlands.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Met name Duits lezen en luisteren zijn mijn sterkste punten. Ook het spreken is voor mij goed te doen. Dus een mondeling samen voorbereiden/oefenen is ook geen probleem. Ik kom uit een plaatsje dichtbij de Duitse grens waardoor ik vanaf jonge leeftijd al met deze taal in aanraking kwam. Doordat er in mijn woonplaats een dialect werd gesproken dat veel overeenkomsten heeft met Duits had ik deze taal al snel onder de knie.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Nederlands is mijn moedertaal. Begrijpend lezen is een van mijn sterkste punten. Daarnaast gaat grammatica mij ook erg goed af dus zou ik daar ook bijles in kunnen geven.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Het voorbereiden en voeren van debatten over verschillende aspecten die te maken hebben met de maatschappij zijn een belangrijk deel van mijn studie. Hierdoor heb ik de vaardigheden ontwikkelt om dit goed te kunnen uitvoeren.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik volg zelf nu al 1,5 jaar Spaans als vak aan de Universiteit Leiden. Tot nu toe beheers ik een A2/B1 level in Spaans.

Over Dominique

As a tutor I focus on having a clear view of what needs to be studied and is most important for achieving an optimal result. I will start with asking the students what they normally do and where they feel they can improve. Secondly I will help them make an overview of how to tackle the issue and start studying in an efficient way. I will help them make a timetable for each week. After that the studying can start. I will explain the students information when needed. Besides that I will show them easy and helpful ways to study different courses because different courses sometimes need different ways of studying.

Als een tutor focus ik op het hebben van een duidelijk overzicht/schema van wat bestudeerd/geleerd moet worden en wat het meest belangrijk is in het behalen van optimale resultaten. Ik zal beginnen met het vragen hoe de studenten normaal studeren en wat voor problemen ze daarmee tegenkomen die verbeterd kunnen worden. Daarna zal ik helpen met het maken van een overzicht/schema om deze problemen op te lossen en te leren studeren op een efficiënte manier. Ik zal helpen met het maken van een rooster voor elke week. Daarna kan het echte studeren beginnen. Ik zal de studenten de informatie uitleggen als dat nodig is. Daarnaast zal ik makkelijke en handige manieren laten zien om verschillende vakken te studeren/leren, omdat verschillende vakken soms verschillende manieren van studeren nodig hebben.

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 11:00 - 12:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 13:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 20:00
Zondag 09:00 - 20:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Dominique heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen