Maak kennis met Eva

Universiteit Utrecht

Hi! Mijn naam is Eva en ik heb een passie voor (maatschappelijke) vraagstukken die onderzoek en praktijk samenbrengen. Aangezien ik voldoening haal uit het schrijven en nakijken van wetenschappelijke verslagen, wil ik je graag helpen met het schrijven van bijvoorbeeld je scriptie. Door je te helpen met een goede opzet of door je verslag een duidelijke structuur te geven en te checken op (wetenschappelijk) taalgebruik en spelling, zorgen we er samen voor dat je een goed cijfer voor je verslag binnensleept.

Aanbod

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.6

Aangezien ik voldoening haal uit het schrijven en nakijken van wetenschappelijke verslagen, wil ik je graag helpen met het schrijven van bijvoorbeeld je scriptie. Door je te helpen met een goede opzet of door je verslag een duidelijke structuur te geven en te checken op (wetenschappelijk) taalgebruik en spelling, zorgen we er samen voor dat je een goed cijfer voor je verslag binnensleept.

WO HBO
Cijfer: 7.6

Aangezien ik voldoening haal uit het schrijven en nakijken van wetenschappelijke verslagen, wil ik je graag helpen met het schrijven van bijvoorbeeld je thesis. Door je te helpen met een goede opzet of door je verslag een duidelijke structuur te geven en te checken op (wetenschappelijk) taalgebruik en spelling, zorgen we er samen voor dat je een goed cijfer voor je verslag binnensleept.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

Ik kan je met name helpen met de Nederlandse taal in je verslagen. Dit kan al snel en eenvoudig door via de mail je verslagen na te kijken op spelling, zinsopbouw, structuur en (wetenschappelijk) taalgebruik, maar we kunnen natuurlijk ook samen kijken naar de Nederlandse taal in jouw verslag.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan je helpen bij het maken van een overzicht of door simpelweg wat werk over te nemen, zodat je meer tijd hebt voor leuke dingen ;)

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Door je te helpen met een goede opzet of door je stageverslag een duidelijke structuur te geven en te checken op (wetenschappelijk) taalgebruik en spelling, zorgen we er samen voor dat je een goed cijfer voor je verslag binnensleept. Daarnaast kan ik je helpen bij het bedenken en formuleren van leerdoelen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

Academisch schrijven is een manier van schrijven wat je aan de hand van de juiste voorbeelden en technieken goed onder de knie kan krijgen. Door je veel voorbeelden te geven en de technieken uit te leggen, zal je het academisch schrijven misschien nog leuk gaan vinden ook ;). Bij academisch schrijven behoort tevens een duidelijke structuur, zinsopbouw, spelling en bondig schrijven. Ook hier kan ik je gemakkelijk bij helpen!

Over Eva

Momenteel volg ik de Masteropleiding Youth, Education and Society aan de Universiteit van Utrecht en ben ik in het bezit van een propedeuse SPH en een bachelor Pedagogische Wetenschappen. Naast mijn studie ben ik onderzoeksassistent bij het Amsterdam UMC en sinds mijn zestiende werkzaam in de zorg.

Wil je graag weten hoe je voortaan het schrijven van (wetenschappelijke) verslagen aan moet pakken of ben je momenteel bezig met het schrijven van een verslag en weet je even niet waar je moet beginnen, loop je vast of is je motivatie gewoon ver te zoeken? Ik help je graag snel en eenvoudig op weg!

Informatie
  • Uurtarief: 19.80
Maandag 06:00 - 23:00
Dinsdag 06:00 - 23:00
Woensdag 06:00 - 23:00
Donderdag 06:00 - 23:00
Vrijdag 06:00 - 23:00
Zaterdag 06:00 - 23:00
Zondag 06:00 - 23:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Eva heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen