Maak kennis met Eva

Universiteit Utrecht

Hi! Mijn naam is Eva en ik heb een passie voor (maatschappelijke) vraagstukken die onderzoek en praktijk samenbrengen. Aangezien ik voldoening haal uit het schrijven en nakijken van wetenschappelijke verslagen, wil ik je graag helpen met het schrijven van bijvoorbeeld je scriptie. Door je te helpen met een goede opzet of door je verslag een duidelijke structuur te geven en te checken op (wetenschappelijk) taalgebruik en spelling, zorgen we er samen voor dat je een goed cijfer voor je verslag binnensleept.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.6

Aangezien ik voldoening haal uit het schrijven en nakijken van wetenschappelijke verslagen, wil ik je graag helpen met het schrijven van bijvoorbeeld je scriptie. Door je te helpen met een goede opzet of door je verslag een duidelijke structuur te geven en te checken op (wetenschappelijk) taalgebruik en spelling, zorgen we er samen voor dat je een goed cijfer voor je verslag binnensleept.

WO HBO
Cijfer: 7.6

Aangezien ik voldoening haal uit het schrijven en nakijken van wetenschappelijke verslagen, wil ik je graag helpen met het schrijven van bijvoorbeeld je thesis. Door je te helpen met een goede opzet of door je verslag een duidelijke structuur te geven en te checken op (wetenschappelijk) taalgebruik en spelling, zorgen we er samen voor dat je een goed cijfer voor je verslag binnensleept.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

Ik kan je met name helpen met de Nederlandse taal in je verslagen. Dit kan al snel en eenvoudig door via de mail je verslagen na te kijken op spelling, zinsopbouw, structuur en (wetenschappelijk) taalgebruik, maar we kunnen natuurlijk ook samen kijken naar de Nederlandse taal in jouw verslag.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan je helpen bij het maken van een overzicht of door simpelweg wat werk over te nemen, zodat je meer tijd hebt voor leuke dingen ;)

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Door je te helpen met een goede opzet of door je stageverslag een duidelijke structuur te geven en te checken op (wetenschappelijk) taalgebruik en spelling, zorgen we er samen voor dat je een goed cijfer voor je verslag binnensleept. Daarnaast kan ik je helpen bij het bedenken en formuleren van leerdoelen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

Academisch schrijven is een manier van schrijven wat je aan de hand van de juiste voorbeelden en technieken goed onder de knie kan krijgen. Door je veel voorbeelden te geven en de technieken uit te leggen, zal je het academisch schrijven misschien nog leuk gaan vinden ook ;). Bij academisch schrijven behoort tevens een duidelijke structuur, zinsopbouw, spelling en bondig schrijven. Ook hier kan ik je gemakkelijk bij helpen!

Over Eva

Ik ben in het bezit van de Master Youth, Education and Society, de Bachelor Pedagogische Wetenschappen en een propedeuse SPH. Momenteel ben ik studentadviseur en clustercoach in het onderwijs en begeleid ik studenten.

Wil je graag weten hoe je voortaan het schrijven van (wetenschappelijke) verslagen aan moet pakken of ben je momenteel bezig met het schrijven van een verslag en weet je even niet waar je moet beginnen, loop je vast of is je motivatie gewoon ver te zoeken? Ik help je graag snel en eenvoudig op weg!

Informatie
 • Uurtarief: 30.00
Maandag 06:00 - 23:00
Dinsdag 06:00 - 23:00
Woensdag 06:00 - 23:00
Donderdag 06:00 - 23:00
Vrijdag 06:00 - 23:00
Zaterdag 06:00 - 23:00
Zondag 06:00 - 23:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 7 beoordelingen

 1. Kimberley

  Eva is behulpzaam en eerlijk. Door de feedback die zij heeft gegeven heb ik handvaten gekregen om mijn scriptie beter vorm te geven. Haar kennis over maatschappelijke vraagstukken draagt hieraan bij. Zij heeft een snelle reactietijd en dat heb ik als prettig ervaren.

 2. Waikit

  Erg behulpzaam! Heeft mij goed geholpen met mijn scriptie. Zeker een aanrader 🙂

 3. Tessa

  Eva heeft mij erg goed geholpen met mijn scriptie. Door haar feedback kreeg ik weer vertrouwen in mijn onderzoek. Eva is zeer flexibel, reageert snel en denkt goed met je mee. Mocht je op zoek zijn naar hulp bij het schrijven van je scriptie, dan beveel ik Eva zeker aan!

 4. Charmayne

  Eva was heel fijn om mee te werken! Wanneer ik vroeg of ze iets voor me kon doen maakte ze daar gelijk ruimte voor vrij! Ze was echt een ondersteuning in het compleet maken van mijn scriptie. dankjewel Eva!

 5. Paul

  Fijne, duidelijk feedback met academische scriptiebegeleiding

 6. Margreet

  Eva heeft ontzettend goede tips als het gaat om onderzoek/scriptie hulp. Dankzij haar zie ik door de bomen écht het bos weer! Verder is zij snel met feedback geven. Kortom: zoek niet verder, maar boek Eva !

 7. Isis

  Eva is een hele fijne begeleider. Ze neemt de tijd voor je, is duidelijk en past haar manier van begeleiden aan op wat voor jou het meest prettig is. Bij mij heeft ze geholpen met scriptie en je merkt dat ze hier erg veel vanaf weet.. Als je even vastloopt bij bijvoorbeeld het schrijven van je scriptie, kan Eva je heel goed weer verder helpen. Ik kan Eva iedereen aanraden om je te begeleiden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen