Maak kennis met Eva

Radboud Universiteit Nijmegen

Hoi! Ik ben Eva, docente Duits en ik studeer daarnaast Duitse taal en cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb bijna 15 jaar in Duitsland gewoond en ik werk er nog steeds. Ik heb veel ervaring in het geven van (bij)lessen en examen- en tentamentrainingen. Ik help je graag met de Duitse taal!

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb bijna 15 jaar in Duitsland gewoond en heb de nodige ervaring in het geven van bijles. Daarnaast werk ik in Duitsland. Als student Duitse taal en cultuur kan ik met alles wat betreft de Duitse taal helpen. Denk hier bijvoorbeeld aan de grammatica, leesvaardigheid, luistervaardigheid en het spreken van de taal.

Over Eva

Ik ben negentien jaar oud en studeer momenteel Duitse taal en cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik ben Duits docente op een middelbare school en geef les in de bovenbouw. Ik heb inmiddels veel ervaring in het geven van (online) bijlessen en geef ook tentamen- en examentrainingen op middelbare scholen.

In 2021 heb ik in mijn vijfde leerjaar van het vwo al het examen Duits gemaakt. Ik heb veel passie voor de Duitse taal en ik zou je graag willen helpen om de taal beter te begrijpen!

Als eerste kijk ik naar wat je al kunt en wat je doelen zijn. Dan gaan we samen kijken naar hoe we met behulp van een plan daar naartoe kunnen werken. Ik werk met de structuur en instructiemethodes die bij jou en je leerbehoeftes passen.

Ik ben geduldig en vind het niet erg om dingen meerdere keren uit te leggen. Ik kan goed met leerlingen omgaan en daarnaast vind ik het leuk om leerlingen te helpen.

Ik bied duidelijke uitleg van de grammatica en goede instructie voor uitspraak. Of je nu op zoek bent naar extra steun bij leesvaardigheid, spreekvaardigheid, luistervaardigheid of schrijfvaardigheid, ik help je hier graag bij!

Informatie
 • Uurtarief: 25.00
Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 21:00 - 23:00
Woensdag 22:00 - 23:00
Donderdag 22:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 08:00 - 21:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 6 beoordelingen

 1. Bianca

  Goeie duidelijke uitleg!

 2. Tino

  Eva is vriendelijk en geeft duidelijk uitleg.

 3. Chiel

  Eva geeft duidelijke uitleg en heeft mij goed geholpen bij het voorbereiden van mijn tentamen!

 4. lynn

  Eva legt goed uit en geeft goede tips voor het leren van je toets. Ze helpt je om tot het goede antwoord te komen zonder het antwoord te geven.

 5. Carolien

  Eva heeft mij goed geholpen. Ze legt alles goed en duidelijk uit en ik heb mijn examen gehaald.

 6. Desiree

  De bijles van Eva is heel fijn. Ze legt duidelijk de stof uit en de eerste voldoende is binnen. Ze is altijd op tijd online.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen