Maak kennis met Fabiana

Erasmus Universiteit Rotterdam

Hoi!
Mijn naam is Fabiana, ik ben 23 jaar oud en studeer geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik geef al jarenlang met veel plezier bijles aan middelbare scholieren in verschillende vakken en Nederlands les aan internationale studenten. Tijdens de bijles gaan we samen aan de slag om zo goed mogelijke resultaten te halen!

~~~

Hi!
My name is Fabiana and I’m a 23 year old medical student at the Erasmus University in Rotterdam. I’ve been tutoring for a couple of years already with great pleasure. I’ve been tutoring high school students in different subjects and also give Dutch classes to international students. During the sessions we’ll work together to receive the best possible results!

Vakken

VWO
Cijfer: 9

Ik heb Latijn altijd ontzettend leuk gevonden en heb daarom veel tijd genomen om de Latijnse grammatica en teksten ook echt goed te begrijpen. Heb je dus moeite met het vertalen, de grammatica of de tekstvragen stuur me dan een berichtje!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Doordat ik nu een studie doe gebaseerd op biologie (geneeskunde) en biologie op de middelbare school heb gehad heb ik veel kennis over dit vak en kan ik je goed helpen in het begrijpen van de verschillende processen. Door rustig en duidelijk door de processen te gaan wil je helpen biologie echt te begrijpen zodat de stof goed blijft hangen.

WO HBO MBO VWO VMBO
Cijfer: 8

De afgelopen jaren heb ik veel mensen geholpen met het verbeteren of het leren van de Nederlandse taalvaardigheid. Ik heb meerdere scholieren (met en zonder taalachterstand) die moeite hadden met Nederlands geholpen in het krijgen van betere taalvaardigheid en het halen van toetsen/examens. Ook ondersteun ik scholieren en studenten die moeite hebben met de Nederlandse spelling/grammatica en voor verslagen wat hulp kunnen gebruiken. Daarnaast geef ik ook Nederlands les aan internationale studenten en volwassenen die graag Nederlands willen leren.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb mijn Cambridge CPE (C2) diploma gehaald op de middelbare school en spreek in mijn dagelijks leven een groot deel van de tijd in het Engels. Ik kan je dus goed helpen met de grammatica, spreken en uitspraak, luisteren en schrijven. Ook kan ik je goed helpen verslagen in het Engels.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Wiskunde is één van mijn favoriete onderwerpen en heb al veel leerlingen geholpen die moeite met wiskunde hadden. Ik werk altijd alle stappen uit om zo de stof voor mezelf te versimpelen en overzichtelijk te maken. Zo kan ik alle stappen op een duidelijke en rustige manier uitleggen. In de bijles staat veel oefenen en de stappen begrijpen centraal.
Ook kan ik je helpen met de voorbereiding voor de rekentoets!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik ben tweetalig opgevoed (Nederlands en Spaans) en spreek al sinds peuterleeftijd Spaans. Over de jaren heen is mijn Spaans van hoog niveau geworden en geef ik ook al een aantal jaren les aan mensen die Spaans willen leren. Ik kan je goed helpen met de grammatica, uitspraak, luisteren, lezen en schrijven.

Over Fabiana

Ik ben cum laude geslaagd van het gymnasium met een natuur en techniek/natuur en gezondheid profiel met Latijn als keuzevak en CPE Cambridge Engels (C2). Daarnaast ben ik ook tweetalig opgevoed (Nederlands en Spaans) en is mijn Spaans op hoog niveau.. Ik heb leren altijd erg leuk gevonden en haal veel plezier uit het delen van mijn kennis. Verder heb ik een passie voor talen leren en in talen les geven. Door mijn ervaring met lesgeven kan ik me goed aanpassen aan hoe je het beste leert en je zo op jouw tempo en manier helpen.

~~~

I graduated high-school on gymnasium level cum laude with a background in science and health and additional subjects Latin and CPE Cambridge (C2). I was also raised bilingual (Spanish and Dutch) and therefore speak Spanish on a high level. I’ve always enjoyed studying and learning and take a lot of pleasure in sharing my knowledge. I’ve also got a passion voor learning and teaching languages. Because of my experience in teaching I can adjust well to your specific way of learning and your learning speed.

Informatie
 • Uurtarief: 16.95
Maandag 10:00 - 19:00
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 10:00 - 19:00
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 20:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Sara

  Super fijne bijlessen gehad! Legt heel fijn uit en wilt het ook meerdere keren uitleggen tot je het snapt!

 2. Sara

  Fabiana, door de bijles mijn zoon had 9.1 voor wiskunde! Super bedankt voor je hulp!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen