Bijles op maat.
Als docent bied ik handvaten om tot het beste resultaat te komen. Daarbij kijk ik naar het kind en gaan we uitzoeken welke methode het beste werkt en welke ondersteuning daarbij hoort. Ik heb veel ervaring met een kind leren leren. Toepasbaar op elk vak of onderwerp. Ik kan heldere uitleg geven op verschillende manieren. Ik laat leerlingen veel zelf ontdekken en doen om zelf bezig te zijn met de stof. Daarnaast helpt het om het leerproces eigen te maken. Ik ondersteun dit proces zolang het nodig is en ben bereid tijd en energie erin te steken.
Ik ben tweedegraads docent geschiedenis en ik heb ervaring met het vmbo en onderbouw havo/vwo. Daarnaast heb ik de vakken m&m, maatschappijleer en onderbouw aardrijkskunde onderwezen.
Daarnaast veel bijles ervaring bij het ondersteunen van leren en oefenen van examenstof. (Geschiedenis, aardrijkskunde en maatschappijleer)

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Afgestudeerd als docent geschiedenis. Kennis van de 10 tijdvakken en verschillende onderwerpen van buiten Europese geschiedenis.
Goed in het helder uitleggen van stof. Veel ervaring opgedaan in de praktijk.
Hulp bij beantwoording (oefenen) eindexamenvragen of toetsvragen.
Bespreken van gemaakte toets(en).

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Eind stage tijdens mijn docenten opleiding het vak maatschappijleer 1,5 jaar lang les gegeven aan vmbo leerlingen. Helderen uitleg geven over de verschillenden onderwerpen van dit vak. Begeleiden met werkstukken en verslagen maken en hier feedback op geven.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Op onderbouw niveau les gegeven. Op basis van mijn algemene kennis en ervaring kan ik aardrijkskunde uitleggen en met het vak begeleiden. Stof kan ik verhelderen met extra uitleg.
Hulp bij beantwoording (oefenen) eindexamenvragen of toetsvragen.
Bespreken van gemaakte toets(en).

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Vele leerlingen begeleid in het maken van planningen, leren voor toetsweken en het aan leren van leervaardigheden. Vanuit mijn rollen als mentor leerling veel begeleid in planningen, leerwerk en maakwerk. Daarnaast veel ervaring met leerlingen die extra aandacht nodig hebben in de rol als coach. Vanuit mijn minor special educational needs (Sen) ervaring opgedaan met verschillende niveaus, adhd, add, autisme en leerproblemen.

Over Fleur

Ik heb de docenten opleiding geschiedenis afgerond. Daarna heb ik drie jaar ervaring opgedaan in het onderwijs. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen om andere te helpen en te ondersteunen. Lesgeven en hulp bieden aan leerlingen is een passie voor mij. Geschiedenis is niet alleen mijn vak, maar ook mijn interesse buiten mijn werk. Voor mij staat lesgeven, uitleggen en leerlingen begeleiden op nummer één en hiervoor maakt het mij niet uit welk vak. Ik focus op leerstrategieën niet alleen toepasbaar bij het vak geschiedenis.

Informatie
 • Uurtarief: 20.00
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag 10:00 - 18:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 10 beoordelingen

 1. S

  Fleur kan heel goed en duidelijk uitleggen. Als je nog extra vragen/ hulp wilt staat ze altijd voor je klaar. En ze is heel gezellig om tussen door even lekker een praatje te maken 🙂

 2. kunchok

  Mijn zoon heeft Ak en Geschiedenis bijles van Fleur gekregen. Ik ben erg tevreden .
  Legt Goed en duidelijk uit. Hij vindt het erg prettig om bijles van Fleur te krijgen. TOP👍

 3. S

  Fleur kan heel goed en duidelijk uitleggen. Heeft altijd het voor over om je extra te helpen als je er naar vraagt, en is een gezellige meid om tussendoor even te kletsen 🙂

 4. anna

  Fleur onderscheidt zich door haar behulpzaamheid en diepgaande begrip van de stof. Ze gaat verder dan enkel uitleg geven en creëert aangepaste oefentoetsen die mijn begrip van geschiedenis verdiepen. Haar heldere uitleg van context en onderlinge verbanden maakt de lesstof niet alleen begrijpelijk maar ook memorabel. Dankzij haar deskundige begeleiding voel ik me goed voorbereid en zelfverzekerd in het begrijpen van complexe geschiedkundige concepten. Ik beveel Fleur zonder aarzeling aan voor betrouwbare en effectieve geschiedenisbijles.

 5. Christiane

  Fleur heeft zich in de zomervakantie van één van onze leerlingen bereid getoond om te ondersteunen bij de voorbereidingen voor een herexamen. Ze heeft zich hierbij erg flexibel opgesteld en de leerling zeer op maat begeleid.

  De leerling geeft het volgende aan over de begeleiding:
  Mijn eerste indruk van Fleur is zeker positief! Ze is heel vriendelijk en helpt je graag. Zij legt dingen heel goed uit en als je het nog steeds niet begrijpt legt zij het nog een keer grondig uit. Ik heb ook veel leuke gesprekken met haar gehad over bepaalde onderwerpen. Wat je alleen aan haar moet uitleggen is wat je moet weten/leren en dan maakt zij een powerpoint en zoekt/maakt ze kleine toetsen om te kijken hoe goed je de stof begrijpt. Ik zou Fleur zeker aanraden voor de mensen die dingen niet zo snel begrijpen!

 6. Wiam

  Doordat ik een drukke toetsweek tegemoet ging had ik iemand nodig die mij zou helpen met het op orde zetten van de lesstof. Zelf is Fleur docent geschiedenis en heb ik daardoor meteen geboekt. Ze legt de stof gestructureerd uit door middel van het gebruiken van een powerpoint. Als je iets onduidelijk vindt legt ze het graag nog een keer uit. Al met al is ze zeker aan te raden!

 7. Petra

  Ik ben heel blij met de hulp van Fleur. Zij kan de lesstof goed uitleggen. Daarnaast is ze heel geduldig en legt ze het nog een keer uit als ik het niet snap. Hierdoor heeft ze mij zelfvertrouwen gegeven in het leren.

 8. Elin

  Fleur geeft heel duidelijk bijles, ze kan goed uitleggen. Ze kijkt goed naar waar de behoeftes van mijn dochter liggen en past haar bijles hierop aan.. Zo maakt ze samen met haar de vertaalslag van de lesstof naar de toetsvragen en werkt ze samen met haar aan haar onzekerheid die tijdens toetsen ontstaat. Heel erg fijn! Een fijne en betrokken tutor die graag iemand écht verder wil helpen.

 9. Robin

  Fleur is echt super fijn om bijles van te krijgen! Erg geduldig en kan goed duidelijk uitleggen en weet waar ze het over heeft. Fleur doet veel moeite om jou het beste resultaat te leveren. Ik raad fleur zeker aan!

 10. Ali

  Mijn ervaringen met de huiswerkbegeleiding van mevrouw Fleur zijn uitstekend met goede ervaringen! Fleur was professioneel, geduldig, flexibel en positief. Ze is erg geduldig en geeft nuttige tips over hoe mijn kind zijn studievaardigheden kon verbeteren. Ze is ook heel goed in het motiveren van mijn kind om zijn best te doen. De huiswerkbegeleiding heeft mijn kind geholpen om de studievaardigheden te verbeteren en zijn huiswerk efficiënter te voltooien. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de huiswerkbegeleiding die we hebben ontvangen. Zeer zeker aan te raden als je huiswerkbegeleiding nodig hebt!! Daarom krijgt zij van ons 5 ster.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen