Als docent biedt ik handvaten om tot het beste resultaat te komen. Daarbij kijk ik naar het kind en gaan we uitzoeken welke methode het beste werkt en welke ondersteuning daarbij hoort. Ik heb veel ervaring met een kind leren leren. Toepasbaar op elk vak of onderwerp. Ik kan heldere uitleg geven op verschillende manieren. Ik laat leerlingen veel zelf ontdekken en doen om zelf bezig te zijn met de stof. Daarnaast helpt het om het leerproces eigen te maken. Ik ondersteun Dit proces zolang het nodig is en ben bereid tijd en energie erin te steken.
Ik ben tweedegraads docent geschiedenis en ik heb ervaring met vmbo en onderbouw havo/vwo. Daarnaast heb ik de vakken m&m, maatschappijleer en onderbouw aardrijkskunde onderwezen.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Afgestudeerd als docent geschiedenis. Kennis van de 10 tijdvakken en verschillende onderwerpen van buiten Europese geschiedenis.
Goed in het helder uitleggen van stof. Veel ervaring opgedaan in de praktijk.
Hulp bij beantwoording (oefenen) eindexamenvragen of toetsvragen.
Bespreken van gemaakte toets(en).

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Eind stage tijdens mijn docenten opleiding het vak maatschappijleer 1,5 jaar lang les gegeven aan vmbo leerlingen. Helderen uitleg geven over de verschillenden onderwerpen van dit vak. Begeleiden met werkstukken en verslagen maken en hier feedback op geven.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Op onderbouw niveau les gegeven. Op basis van mijn algemene kennis en ervaring kan ik aardrijkskunde uitleggen en met het vak begeleiden. Stof kan ik verhelderen met extra uitleg.
Hulp bij beantwoording (oefenen) eindexamenvragen of toetsvragen.
Bespreken van gemaakte toets(en).

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Vele leerlingen begeleid in het maken van planningen, leren voor toetsweken en het aan leren van leervaardigheden. Vanuit mijn rollen als mentor leerling veel begeleid in planningen, leerwerk en maakwerk. Daarnaast veel ervaring met leerlingen die extra aandacht nodig hebben in de rol als coach. Vanuit mijn minor special educational needs (Sen) ervaring opgedaan met verschillende niveaus, adhd, add, autisme en leerproblemen.

Over Fleur

2018 heb ik de docenten opleiding geschiedenis afgerond. Daarna heb ik drie jaar ervaring opgedaan in het onderwijs. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen om andere te helpen en te ondersteunen. Lesgeven en hulp bieden aan leerlingen is een passie voor mij. Geschiedenis is niet alleen mijn vak, maar ook mijn interesse buiten mijn werk. Voor mij staat lesgeven, uitleggen en leerlingen begeleiden op nummer één en hiervoor maakt het mij niet uit welk vak. Ik focus op leerstrategieën niet alleen toepasbaar bij het vak geschiedenis.

Informatie
 • Uurtarief: 17.00
Maandag 19:00 - 21:00
Dinsdag 19:00 - 21:00
Woensdag 19:00 - 21:00
Donderdag - 06:00
Vrijdag 19:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag 10:00 - 18:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 4 beoordelingen

 1. Petra

  Ik ben heel blij met de hulp van Fleur. Zij kan de lesstof goed uitleggen. Daarnaast is ze heel geduldig en legt ze het nog een keer uit als ik het niet snap. Hierdoor heeft ze mij zelfvertrouwen gegeven in het leren.

 2. Elin

  Fleur geeft heel duidelijk bijles, ze kan goed uitleggen. Ze kijkt goed naar waar de behoeftes van mijn dochter liggen en past haar bijles hierop aan.. Zo maakt ze samen met haar de vertaalslag van de lesstof naar de toetsvragen en werkt ze samen met haar aan haar onzekerheid die tijdens toetsen ontstaat. Heel erg fijn! Een fijne en betrokken tutor die graag iemand écht verder wil helpen.

 3. Robin

  Fleur is echt super fijn om bijles van te krijgen! Erg geduldig en kan goed duidelijk uitleggen en weet waar ze het over heeft. Fleur doet veel moeite om jou het beste resultaat te leveren. Ik raad fleur zeker aan!

 4. Ali

  Mijn ervaringen met de huiswerkbegeleiding van mevrouw Fleur zijn uitstekend met goede ervaringen! Fleur was professioneel, geduldig, flexibel en positief. Ze is erg geduldig en geeft nuttige tips over hoe mijn kind zijn studievaardigheden kon verbeteren. Ze is ook heel goed in het motiveren van mijn kind om zijn best te doen. De huiswerkbegeleiding heeft mijn kind geholpen om de studievaardigheden te verbeteren en zijn huiswerk efficiënter te voltooien. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de huiswerkbegeleiding die we hebben ontvangen. Zeer zeker aan te raden als je huiswerkbegeleiding nodig hebt!! Daarom krijgt zij van ons 5 ster.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen