Maak kennis met Fleur

han

Als docent biedt ik handvaten om tot het beste resultaat te komen. Daarbij kijk ik naar het kind en gaan we uitzoeken welke methode het beste werkt en welke ondersteuning daarbij hoort. Ik heb veel ervaring met een kind leren leren. Toepasbaar op elk vak of onderwerp. Ik kan heldere uitleg geven op verschillende manieren. Ik laat leerlingen veel zelf ontdekken en doen om zelf bezig te zijn met de stof. Daarnaast helpt het om het leerproces eigen te maken. Ik ondersteun Dit proces zolang het nodig is en ben bereid tijd en energie erin te steken.
Ik ben tweedegraads docent geschiedenis en ik heb ervaring met vmbo en onderbouw havo/vwo. Daarnaast heb ik de vakken m&m, maatschappijleer en onderbouw aardrijkskunde onderwezen.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Afgestudeerd als docent geschiedenis. Kennis van de 10 tijdvakken en verschillende onderwerpen van buiten Europese geschiedenis.
Goed in het helder uitleggen van stof. Veel ervaring opgedaan in de praktijk.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Eind stage tijdens mijn docenten opleiding het vak maatschappijleer 1,5 jaar lang les gegeven aan vmbo leerlingen. Helderen uitleg geven over de verschillenden onderwerpen van dit vak. Begeleiden met werkstukken en verslagen maken en hier feedback op geven.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Op onderbouw niveau les gegeven. Op basis van mijn algemene kennis en ervaring kan ik aardrijkskunde uitleggen en met het vak begeleiden. Stof kan ik verhelderen met extra uitleg.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Vele leerlingen begeleid in het maken van planningen, leren voor toetsweken en het aan leren van leervaardigheden. Vanuit mijn rollen als mentor leerling veel begeleid in planningen, leerwerk en maakwerk. Daarnaast veel ervaring met leerlingen die extra aandacht nodig hebben in de rol als coach. Vanuit mijn minor special educational needs (Sen) ervaring opgedaan met verschillende niveaus, adhd, add, autisme en leerproblemen.

Over Fleur

2018 heb ik de docenten opleiding geschiedenis afgerond. Daarna heb ik drie jaar ervaring opgedaan in het onderwijs. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen om andere te helpen en te ondersteunen. Lesgeven en hulp bieden aan leerlingen is een passie voor mij. Geschiedenis is niet alleen mijn vak, maar ook mijn interesse buiten mijn werk. Voor mij staat lesgeven, uitleggen en leerlingen begeleiden op nummer één en hiervoor maakt het mij niet uit welk vak. Ik focus op leerstrategieën niet alleen toepasbaar bij het vak geschiedenis.

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag 18:00 - 21:00
Dinsdag 18:00 - 21:00
Woensdag 14:00 - 21:00
Donderdag 18:00 - 21:00
Vrijdag 18:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 19:00
Zondag 10:00 - 14:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Fleur heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen