Maak kennis met Gert

HAN

Hallo!

Ik ben Gert, een tweedejaars student Logistics Management aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Met een diploma voor Mavo gl/tl en MBO4 Bedrijfsadministratie hoop ik jou te helpen met jouw leerwerk. Ik wordt vaak beschreven als een rustige en aardige man die met een glimlach en open karakter iedereen comfortabel kan laten voelen.

Ik ben beschikbaar in Gemeente Ede, Barneveld en Arnhem

Vakken

HBO MBO
Cijfer: 7.5

Door veelvoudig gebruik van Engelse media kan ik Engels spreken en schrijven alsof het bijna mijn moedertaal is.

HBO
Cijfer: 8

Ik kan je helpen met het voorbereiden op tentamens en dergelijke. Ik kan je laten zien hoe je een hoog cijfer kan halen zonder lange uren te leren.

HBO MBO
Cijfer: 10

Door mijn ervaring in de praktijk en zowel HBO als MBO studie weet ik je elke hoek van Excel te laten zien die nodig is. Het belangrijkste is immers dat je een beeld krijgt wat de logica erachter is.

HBO
Cijfer: 8

Ik kan je helpen met het voorbereiden op tentamens en dergelijke. Ik kan je laten zien hoe je een hoog cijfer kan halen zonder lange uren te leren.

Over Gert

Als je mij als tutor kiest hoop ik met jou één of meer sessies samen te de stof door te nemen. Ik vind het altijd belangrijk de logica achter de stof te leren voordat je je verdiept. Ik zal een planning opzetten en die langzaam met je doorlopen om jou goed voor te bereiden op jouw tentamens, examens of toetsen. Tijdens deze sessies zorg ik voor een open en comfortabele omgeving zodat jij geen barrières ziet om vragen te stellen, hopelijk helpt mijn open karakter daar mee ;p.

Op de middelbare school heb ik mavo gedaan en afgerond. Daarna heb ik een jaartje de opleiding ‘Bouwkunde’ geprobeerd, die heb ik niet afgerond doordat het niet bij mij paste. Uiteindelijk ben ik geslaagd met de MBO4 opleiding Bedrijfsadministratie. Hierna besloot ik door te studeren en zit ik nu in mijn tweede jaar Logistics Management aan de HAN.

Informatie
  • Uurtarief: 13.75
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Gert heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen