Maak kennis met Ishara

Maastricht University

Hi! Ik ben Ishara, 24 jaar. Na het afronden van mijn bachelor gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht, ben ik gestart aan de master Healthcare policy, innovation & management. Als tutor ben ik erg geduldig en zal ik mijn aanpak aanpassen op de student. Zelf ben ik ooit begonnen op het VMBO, dit niveau van biologie is niet vergelijkbaar met de stof die op de universiteit behandeld wordt. Ik kan me daarom goed inleven en jou de meest passende uitleg en adviezen geven!
* Beschikbaar voor studenten in Tilburg en Maastricht

Vakken

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 0

Basiskennis met betrekking tot de volgende onderwerpen:
- Homeostase (hart, longen, nieren, zenuwstelsel)
- Moleculaire biologie (DNA -> RNA -> Eiwit)
- Immuunsysteem
- Voeding en vertering
- Beweging

Over Ishara

Hi! Ik ben Ishara, 24 jaar. Na het afronden van mijn bachelor gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht, ben ik gestart aan mijn master Healthcare policy, innovation & management. Ongeveer 9 jaar geleden heb ik mijn VMBO-tl diploma behaald waarna ik de keuze heb gemaakt om de studie MBO communicatiemedewerker te gaan volgen. Ondanks mijn grote interesse in de gezondheidszorg, was er niks op dit niveau dat mij echt aansprak. Dit was voor mij een stap om hoger op te komen. Na deze studie afgerond te hebben ben ik op het HBO Social Work gaan studeren. Na 1,5 jaar bleek dat de psychologische kant niet interessant genoeg was voor mij om de focus op te leggen. Gezien ik mijn propedeuse in het eerste jaar behaald heb, heb ik er toen voor gekozen om op zoek te gaan naar een universitaire studie, ik koos voor gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. In mijn tweede jaar heb ik ook een bestuursjaar gedraaid voor te studievereniging van gezondheidswetenschappen, waar ik samen met andere bestuursleden verantwoordelijk was voor het functioneren van de vereniging, maar ook een aanspreekpunt voor studenten. Tijdens dit jaar heb ik de functie van Commissaris Extern vervult, wat betekende dat ik verantwoordelijk was voor alle externe zaken omtrent de vereniging, daarnaast was ik voorzitter van een onafhankelijke stichting die als doel had sponsoren te werven.
Al met al, heb ik veel ervaring op gedaan de afgelopen jaren, of dit nou door middel van een stage, studie of een bestuursjaar was, mijn kennis is enorm gegroeid, ik heb veel verschillende soorten mensen ontmoet en hier ook veel van geleerd en dit neem ik mee in elke stap die ik zet. Ik heb geleerd dat er veel mogelijk is, gaan wij samen de uitdaging aan?!

Informatie
  • Uurtarief: 19.25
Maandag 19:00 - 22:00
Dinsdag 12:00 - 16:00
Woensdag 12:00 - 16:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 11:00 - 17:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Ishara heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen