Hallo! Mijn naam is Ivo. Al bijna tien jaar lang ben ik bijlesdocent, waardoor ik inmiddels veel ervaring heb op dat gebied. Vorig jaar studeerde ik in Duitsland af in de filosofie.
Zit je nog te worstelen met die vervelende Duitse naamvallen? Raak je bij filosofie helemaal de draad kwijt? Of vind je het lastig om te plannen en krijg je de boel moeilijk op een rijtje? Met praktische tips en handige oefeningen kan ik je verder helpen!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Filosofie kan heel abstract zijn. Op school of tijdens je studie leer je om complexe vraagstukken vanuit verschillende hoeken te benaderen. Bovendien ontwikkel je de juiste vaardigheden om ingewikkelde teksten te lezen, te begrijpen en te beoordelen. Filosofie vraagt om veel oefening, en daar wil ik je graag bij helpen. Als afgestudeerd filosoof heb ik inmiddels jarenlange ervaring in dit vakgebied.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

In de afgelopen vier jaar woonde en studeerde ik in Duitsland, waar ik de taal vloeiend heb leren lezen, spreken en schrijven. Mijn masterscriptie voor de studie "Philosophie", waarin ik me heb gespecialiseerd in de Duitse 20ste-eeuwse filosofie, werd met een 10 beoordeeld. In Duitsland was ik taalcoach voor immigranten. In Nederland werk ik al jaren als bijlesdocent Duits. Loop je tegen moeilijkheden aan bij het leren van de Duitse taal? Dan help ik je graag!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

In het vak Levensbeschouwing gaat het over allerlei vragen omtrent de zin en betekenis van het menselijk bestaan. Op de middelbare school had ik al een grote interesse in zulke vraagstukken. Tijdens mijn filosofiestudie heb ik geleerd hoe je levensbeschouwelijke kwesties systematisch kunt bevragen en onderzoeken. Loop je bij dit vak tegen moeilijkheden aan, dan kan ik je helpen om de stof te structureren en er beter vat op te krijgen.

WO HBO MBO
Cijfer: 9.5

Het schrijven van een scriptie vraagt niet alleen om een goede beheersing van de taal. Op de eerste plaats moet je scriptie een logische opbouw en een heldere structuur hebben. Het moet duidelijk zijn wat de hoofdvraag is en welke argumenten daarbij horen. Loop jij bij het schrijven van je scriptie tegen moeilijkheden aan, dan kan ik je helpen om samen naar een goed eindresultaat toe te werken.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Al jaren lang geef ik bijles Nederlands, als tutor van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren, maar ook als taalcoach van vluchtelingen. Ik heb veel gewerkt met leerlingen met dyslexie. Loop je tegen moeilijkheden aan op het gebied van lezen, schrijven, spellen en/of grammatica? Of leer je Nederlands als tweede taal? Dan wil ik je daar graag bij ondersteunen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Het schrijven van een goede tekst is niet eenvoudig, of het nou om een kort essay of een lang artikel gaat. Vanuit mijn studie Filosofie heb ik met het schrijven van teksten veel ervaring. Bovendien heb ik gewerkt als redacteur van een online tijdschrift en heb ik zelf verschillende artikelen gepubliceerd. Ik zou je dus goed kunnen helpen als je bij het schrijven van jouw tekst tegen moeilijkheden aanloopt.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Het is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat vakken aan de universiteit in het Engels worden gegeven. Zo heb ik in de beide studies die ik heb gedaan, Pedagogische Wetenschappen en Filosofie, veel ervaring op kunnen doen in het lezen en schrijven van Engelse teksten. Bovendien heb ik de taal vloeiend leren spreken. Ik kan je dus goed helpen wanneer je bij het leren van Engels tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt.

Over Ivo

Eind vorig jaar ben ik summa cum laude afgestudeerd in de filosofie aan de universiteit van Tübingen, Duitsland. Daardoor heb ik een brede achtergrond in zowel de filosofie als in de Nederlandse en Duitse taal. Ik heb geleerd, lange en ingewikkelde teksten systematisch te bestuderen en te structureren. Bovendien heb ik een groot aantal essays en artikelen moeten schrijven in het Nederlands, Duits en Engels. De kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn studie heb opgedaan, wil ik graag gebruiken om anderen mee te helpen.

Informatie
 • Uurtarief: 19.80
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. ser

  Bedankt Ivo voor jou hulp en enorme steun tijdens mijn scriptie. Op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer en Ivo heeft mij enorm goed geholpen met het structuren van mijn scriptie en het op de juiste manier formuleren van de tekst. Met zijn hulp heb ik mijn scriptie op een goede manier kunnen afronden. Mocht je hulp nodig hebben tijdens je scriptie met betrekking tot het schrijven, structureren, herformuleren en de spelling dan ben je bij Ivo zeker aan het juiste adres!

 2. Mirjam

  Ivo heeft mijn dochter (HAVO-2 met dyslexie) aan het einde vh jaar nog even goed geholpen met haar Engels zodat zij met een goed resultaat het jaar heeft kunnen afsluiten. Bedankt Ivo!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen