Maak kennis met Jaime

Vrije Universiteit Amsterdam

Als Nederlander met een veelzijdige achtergrond heb ik de kans gehad om in verschillende landen te wonen, waaronder Amerika, China en het Midden-Oosten. Mijn opvoeding omvatte het bijwonen van internationale scholen, waar ik tweetalig werd in het Engels en Nederlands. Onlangs heb ik mijn universitaire opleiding in Amsterdam afgerond. Als moedertaalspreker van zowel Engels als Nederlands ben ik in staat om mijn studenten zowel in het Engels als in het Nederlands uitstekend les te geven.

As a Dutch national with a diverse background, I have had the opportunity to live in various countries such as America, China, and the Middle East. My upbringing involved attending international schools, where I became bilingual in English and Dutch. Recently, I completed my university degree in Amsterdam. Being a native speaker of both English and Dutch, I am equipped to teach my students proficiently in both languages.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

In dit vak richt je je voornamelijk op het beheersen van geavanceerde academische schrijfvaardigheden, waarbij het gebruik van "references" in het Engels vereist is. Je leert ook hoe je je onderzoek op een effectieve manier structureert om het overtuigend te verdedigen en te publiceren.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Kort gezegd is dit gewoon Engelse les, gericht op het verbeteren van je schrijf-, spreek- en luistervaardigheid, evenals je leesvaardigheid. Alles is erop gericht om je Engels te verbeteren.

Over Jaime

Onlangs heb ik mijn universitaire opleiding in International Business Administration afgerond. Deze opleiding omvat een breed scala aan vakken, waardoor ik me kon specialiseren in verschillende academische gebieden. Dit betekent uiteindelijk dat mijn expertise divers is en ik flexibel ben om studenten te helpen op vele gebieden. Ik heb mijn opleiding in het Engels gevolgd, dus ik moet toegeven dat mijn terminologie met betrekking tot academische onderwerpen voornamelijk in het Engels is.

Recently completed my university degree in International Business Administration. This degree has a wider range of subjects, allowing to diversify myself into many academic areas. This ultimately means my expertise are broad, where I am flexible to help students in need in many areas. I attended school in English so i must admist my terminology when it comes to academics is mainly in English.

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag 17:00 - 23:00
Dinsdag 17:00 - 23:00
Woensdag 17:00 - 23:00
Donderdag 16:00 - 23:00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag 14:00 - 16:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Jaime heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen