Maak kennis met Jan

Universiteit Utrecht

Hoi, ik ben Jan (21) en ik studeer Philosophy, Politics & Economics in Utrecht. Ik heb grote interesse in talen en economie/politiek. Ik heb het gymnasium afgerond met cum laude, Ik vind het leuk om kennis over te dragen en om jou te helpen met waar je tegenaan loopt.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 8.8

Ik beheers en begrijp het lesmateriaal van Frans goed, zowel in grammatica als uitspraak. Ik heb grote interesse in Frans. Ik deed versneld Frans en haalde het eindexamen Frans in VWO 5 met 9,5. In de middelbare school gaf ik bijles in Frans aan een leerling uit HAVO 2 en hij zei dat het hem zeer geholpen heeft.

VWO HAVO
Cijfer: 8.5

Ik spreek vloeiend Engels op C2 niveau (Cambridge). Ik volg een Engelstalige studie en ik spreek veel Engels buiten mijn studie: met vrienden en ook thuis. Ik beheers de grammatica op hoog niveau en vind het leuk om mijn kennis van de taal over te dragen.

VWO
Cijfer: 9

Ik begrijp de grammatica van Latijn goed en ben goed in vertalen. Ik heb een goede woordenschat. Ik vind Latijn een interessant vak: zowel als taal, als ook de geschiedenis/filosofie/mythologie die bij Latijn behandeld wordt.

VWO HAVO
Cijfer: 8.8

Ik beheers de lesstof economie goed. Economie (Micro/Macro) is onderdeel van mijn bacheloropleiding Philosophy, Politics & Economics.

Over Jan

Ik ben enthousiast, geduldig en leergierig.
Ik ben tweetalig opgevoed (Nederlands, Tsjechisch) en ben altijd geïnteresseerd geweest in talen leren. Ik ben daarnaast zeer geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen, en Economie is onderdeel van mijn studie (Philosophy, Politics and Economics).
In mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden of luister ik naar muziek. Mijn grootste hobby is reizen.

Met bijles gaat het erom waar jij behoefte aan hebt. We kunnen samen de leerstof doorlopen of oefeningen doen. We kunnen ook bijvoorbeeld gesprekjes voeren in Frans/Engels om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Mijn doel is dat jij de stof goed onder de knie krijgt en dat je vertrouwen hebt in je eigen kunnen. Dat je niet alleen de leerstof niet alleen onthoudt, maar vooral deze echt begrijpt. Dat maakt het leren makkelijker, en geeft je ook meer voldoening.

Op de middelbare school heb ik bijles gegeven aan een jongen in HAVO 2. Ik heb hem geholpen met Duits/Frans en mede daardoor is hij met succes overgegaan naar HAVO 3.

Je kan mij ook altijd vragen stellen over andere vakken. Mijn profiel op de middelbare school was Economie en Maatschappij en ik heb veel kennis over geschiedenis, Duits en maatschappijleer. Ik wil je helpen waar je het nodig hebt!

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag 19:00 - 21:00
Dinsdag -
Woensdag 17:00 - 19:00
Donderdag -
Vrijdag 19:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Jan heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen