Maak kennis met Jaro

Erasmus Universiteit Rotterdam

Mijn manier van uitleggen past zich aan aan jou manier van denken, hierdoor begin je op een leuke en snelle manier onderwerpen te begrijpen waardoor je daarna steeds minder hulp nodig hebt bij vakken waar je op dit moment moeite mee hebt.

Ik heb oneindig geduld en wil jou graag helpen de materie echt te begrijpen, ik geloof er volledig in dat iedereen met de juiste begeleiding tot ongelofelijk veel in staat is.

Vakken

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 8

Ik heb een natuurlijke gave om jou de logica achter de wiskunde te laten begrijpen. Hierdoor begrijp je niet alleen wat je moet doen om vraagstukken op te lossen maar bestaat er ook een kans dat je het zelfs leuk gaat vinden!

WO HBO
Cijfer: 9.8

I have a natural talent for mathematics and explaining it in a unique way to you that is tailored to your way of thinking, This will help you to not only understand the material, but you might actually start to enjoy :)

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Met mijn unieke manier van uitleggen, precies aangepast naar jouw manier van denken, zul je de concepten van het vak economie makkelijk eigen maken. Door de logica achter de onderwerpen te begrijpen, zul je de materie makkelijk eigen maken en zonder problemen een mooi cijfer halen.

VWO HAVO
Cijfer: 9

Met mijn unieke manier van uitleggen, precies aangepast naar jouw manier van denken, zul je de concepten van het vak bedrijfseconomie makkelijk eigen maken. Door de logica achter de onderwerpen te begrijpen, zul je de materie makkelijk eigen maken en zonder problemen een mooi cijfer halen.

WO HBO
Cijfer: 10

Met mijn unieke manier van uitleggen, precies aangepast naar jouw manier van denken, zul je de concepten van het vak Management accounting makkelijk eigen maken. Door de logica achter de onderwerpen te begrijpen, zul je de materie makkelijk eigen maken en zonder problemen een mooi cijfer halen.

WO HBO
Cijfer: 9.2

Met mijn unieke manier van uitleggen, precies aangepast naar jouw manier van denken, zul je de concepten van het vak Corporate Finance makkelijk eigen maken. Door de logica achter de onderwerpen te begrijpen, zul je de materie makkelijk eigen maken en zonder problemen een mooi cijfer halen.

WO HBO
Cijfer: 9.5

Met mijn unieke manier van uitleggen, precies aangepast naar jouw manier van denken, zul je de concepten van het vak Operations Managerment makkelijk eigen maken. Door de logica achter de onderwerpen te begrijpen, zul je de materie makkelijk eigen maken en zonder problemen een mooi cijfer halen.

Over Jaro

Ik geef al mijn hele leven uitleg (sinds ik me kan herinneren) en geef al meer dan 15 jaar bijles in vakken zoals Wiskunde, Bedrijfseconomie en Economie. Ik heb een master in Finance en een master in Supply Chain management, en ben goed met snel rekenen en logica toepassen.

Mijn manier van uitleg geven is uniek en zorgt ervoor dat mijn studenten altijd met vertrouwen een goed cijfer voor hun vak halen.

Ook heb ik ervaring met het geven van examentrainingen in bedrijfseconomie (Stiching Studie Begeleiding Leiden).

Informatie
 • Uurtarief: 30.00
Maandag 10:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 11:00 - 14:00
Zondag 11:00 - 14:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Emma

  Mijn dochter ( 3VWO) vond de stof lastig. Door Jaro’s uitleg kreeg zij snel meer inzicht. Door het oefenen heeft zij haar cijfer mooi op kunnen halen.

 2. Steven

  Mijn zoontje heeft wiskunde bijles van Jaro gekregen, super tevreden, behulpzaam en goed in uitleggen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen