Maak kennis met Jessie

other

Ik heb 6 jaar individuele bijles ervaring en drie keer les gegeven op een zomerschool waardoor ik ervaring heb met alle soorten leerlingen. Wiskunde, natuurkunde en sterrenkunde zijn mijn grote passies in het leven en daardoor kan ik altijd enthousiast les geven.

I have six years of individual tutoring experience and taught at a summer school several times. Because of this I have experience teaching all kinds of students. Math, physics and astrophysics are my big passions in life and so I can always teach with enthusiasm.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO
Cijfer: 7

Wiskunde is altijd al mijn passie geweest. In mijn jaren bijles geven heb ik vooral geleerd dat iedereen wiskunde kan gebrijpen, het is een kwestie van de juiste aanpak voor iedere leerling vinden en dat is wat ik het leukst vind om te doen.

MBO VWO HAVO
Cijfer: 7

Mijn bachelor sterrenkunde was gevuld met allerlei soorten natuurkunde waardoor ik een brede en diepgaande kennis heb van het vak. Daarnaast ken ik veel interessante toepassingen waardoor iedereen enthousiast kan worden over natuurkunde.

Over Jessie

Ik ben 23 jaar en doe een master Cosmologie in Italie waar ik momenteel woon, daarom kan ik alleen online bijles geven. Ik ben altijd flexibel beschikbaar en bereid altijd een stapje verder te gaan voor mijn studenten. Daarnaast geloof ik heilig in werk elke week bijhouden en daardoor niet acherlopen. Door mijn vele ervaring kan ik de stof op heel veel verschillende manieren uitleggen waardoor de leerling altijd het materiaal onder de knie krijgt.

Informatie
  • Uurtarief: 20.00
Maandag 16:00 - 22:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 14:00 - 18:00
Zaterdag 14:00 - 18:00
Zondag 14:00 - 18:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Jessie heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen