Maak kennis met Jiri

Universiteit Utrecht

Ik studeer Natuur- en Sterrenkunde en deel mijn kennis graag met andere om leerlingen te helpen om de stof die ze op school krijgen op een andere manier aan te bieden.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 7.8

Geduldig, deskundig en ervaring met lesgeven. Ik heb nu ook een aantal wiskundige vakken op mijn studie natuurkunde aan de universiteit die me goed afgaan en een vervolg zijn op de wiskunde die ik had op de Middelbare School en die ik dus uitstekend beheers.

VWO HAVO
Cijfer: 7.8

Geduldig en Deskundig. Ik haalde (na een herkansing) een 7.8 voor mijn eindexamen Natuurkunde en ben hierna ook Natuurkunde gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Hier gaat me dit goed af en haal ik al mijn vakken zonder al te veel moeite waardoor ik snel veel ervaring erbij heb gekregen met Natuurkunde.

Over Jiri

Ik studeer Natuurkunde aan de Universiteit Utrecht. Ik zit hier in mijn eerste jaar en heb nog veel natuurkundige en wiskundige vakken die mij goed af gaan. Deze vakken zijn vaak een vervolg op de stof van de Middelbare School en hebben ervoor gezorgd dat ik die dus ook zeer goed beheer en wil dit graag delen met leerlingen. Ik heb op de middelbare school zelf ervaren hoe zeer het helpt om een bijles leraar te hebben die de stof op een andere manier en persoonlijker kan brengen dan het geval is in de les. Ik vind uitleggen zeer leuk en mijn passie voor Natuurkunde en Wiskunde is het afgelopen jaar alleen maar gegroeid.

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag 14:00 - 23:00
Vrijdag 06:00 - 23:00
Zaterdag 06:00 - 23:00
Zondag 06:00 - 23:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Jiri heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen