Maak kennis met Julia

Rijksuniversiteit Groningen

Ik ben Julia, ik ben 20 jaar en ik ben studeer aan de RUG. Ik heb het altijd al leuk gevonden om mijn vriendinnen te helpen op school met verschillende vakken en nu ik aan de universiteit studeer wil ik dat graag voortzetten door bijles te geven. Ik heb altijd de meeste interesse gehad in Engels en daardoor ben ik hier ook goed in geworden. Voor andere vakken op de middelbare school moest ik weleens zelf trainingen en bijlessen volgen, waardoor ik ondertussen goed weet hoe je het beste kunt leren en lesgeven.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 8

Ik heb op de middelbare school twee talig onderwijs gevolgd, wat betekent dat ik de meerderheid van mijn vakken in het engels volgde. Hierdoor kan ik het nu goed spreken, schrijven en lezen en heb ik examens op hoog niveau goed afgerond. Ik heb nog nooit bijles gegeven in Engels, maar ik vond het altijd leuk om mijn vriendinnen te helpen tijdens school.

Over Julia

Ik heb Engels altijd al leuk gevonden en daardoor heb ik een groot deel van mijn middelbare school en mijn eerste jaar op de universiteit in het Engels gevolgd. Op de middelbare school volgde ik twee talig onderwijs, wat betekent dat je de meerderheid van de vakken in het Engels volgt. Ik heb hierdoor veel geleerd over het Engels luisteren en spreken, maar ook boeken lezen en essays schrijven. Op de middelbare heb ik ook verschillende Cambridge Engels examens goed afgerond op elk gebied. Doordat ik zoveel tijd bezig ben geweest met de taal kan ik fouten snel herkennen en verbeteren. Ik kan veel oefeningen geven om woordenschat en grammatica te verbeteren en ik kan goed uitleggen zodat opdrachten maken makkelijker en leuker wordt.

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
Maandag 12:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 15:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Julia heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen