Ik ben een gedreven, enthousiaste en hardwerkende student. Ik heb mijn zaken goed op orde en weet wat ik wil bereiken. De afgelopen jaren heb ik goede studievaardigheden ontwikkeld, wat resulteert in hoge cijfers. Ik wil de studenten helpen bij het vergroten van hun vakkennis en het verhogen van hun cijfers. Ik zal de studenten aanzetten tot zelf nadenken en het oplossen van een probleem, waar nodig zal ik hierbij mijn leerstrategieën overbrengen op de student.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.8

Op het gymnasium heb ik wiskunde A succesvol afgerond. Ik weet van alle onderwerpen voldoende af om studenten te helpen met eventuele moeilijkheden. Op het HBO heb ik wiskunde wat een mix van wiskunde A en B was afgerond.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Dit vak heb ik met een 10,0 afgerond op het HBO. Ik weet van alle onderwerpen voldoende af om studenten te helpen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Mijn kwaliteiten bij dit vak zijn: structuren van atomen, chemische bindingen, zuur-base reactie, oxidatie-reductie, spectra, orbitalen, periodieke systeem, elektronen configuratie, naamgeving en isomerie. Van andere onderwerpen weet ik ook het een en ander af.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 6.8

Biologie heb ik op het gymnasium afgerond met een 6,8. Momenteel ben ik bezig met de opleiding biologie en medisch laboratoriumonderzoek, waarbij ik nog meer leer over de biologie en momenteel gemiddeld een 9,5 sta voor dit vak.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb de rekentoets op 3F niveau behaald. Ik kan goed uitleg geven over de denkstappen die gemaakt moeten worden voor het uitrekenen van de sommen.

Over Julia

Ik heb in 6 jaar mijn gymnasium (met extra vak) behaald. Ik ben derdejaars studenten van de opleiding ‘biologie en medisch laboratoriumonderzoek’ en heb het hier enorm naar mijn zin. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek en woon nu met veel plezier in Nijmegen. Ik sta open voor de vragen die studenten hebben en denk mee in oplossingen. Ik doe mijn best om hun de lesstof te laten begrijpen. Mijn aanpak hangt af van de stof, de vraag van de leerling en de student zelf. Ik zal hierbij goed afstemmen en kijken wat de behoeften zijn. Ik ben op verschillende momenten in de week beschikbaar en kan in overleg ook in het weekend.

Informatie
 • Uurtarief: 19.25
Maandag 18:00 - 22:00
Dinsdag 18:00 - 22:00
Woensdag 18:00 - 22:00
Donderdag 18:00 - 22:00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Jikke

  Ik heb bijles wiskunde gehad van Julia. Julia is erg duidelijk met uitleggen en neemt echt rustig de tijd om stap voor stap een opgave te bespreken. Ze heeft mij van een 4 naar een 6 geholpen in een hele korte tijd en ik kan haar absoluut aanraden!

 2. kaan

  Ik ben erg tevreden over de bijlessen van Julia. Julia maakt gebruik van voorbeelden en zorgt ervoor dat je bij elke stap precies snapt wat je aan het doen bent.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen