Maak kennis met Kane

Radboud Universiteit Nijmegen

For English, see below!

Tijdens mijn tijd op de middelbare school, die zeven jaar geduurd heeft, heb ik over het algemeen met plezier, nieuwsgierigheid en ambitie geleerd. De langere tijd die ik op de middelbare heb doorgebracht door havo en vwo te hebben gedaan, heeft me extra ervaring laten opdoen met de stof. Daarom zou ik graag anderen helpen met alles wat ik heb geleerd op de middelbare. Bij de bijles zouden mijn positieve blik tegenover school en mijn sociale vaardigheden de ander kunnen motiveren om hun best te doen voor het vak waar zij hulp bij nodig hebben.

During my time in secondary school, which lasted seven years, I generally learned with fun, curiosity and ambition. The longer time I spent in secondary school by having done havo and vwo has given me extra experience with the material. Therefore, I would love to help others with everything I learnt in secondary school. In tutoring, my positive outlook towards school and my social skills could motivate the other to do their best in the subject they need help with.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Op havo heb ik mijn SE Frans afgerond met een 7,5 en mijn CE met een 8,6. Op vwo heb ik voor het SE een 8,1 gehaald en op het CE een 8,4.

Mijn woordenschat is op een goed niveau en leesvaardigheid gaat me erg goed af. Bovendien kan ik de grammaticaregels van de passé composé tot de imparfait dromen. Verder hoop ik mijn passie voor de Franse taal over te brengen, à bientôt!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Mijn SE Duits heb ik op havo afgerond met een 8,6 en het CE met een 8,4. Op vwo heb ik voor het SE een 7,4 gehaald en op het CE een 7,7.

Vooral de grammaticaregels van het Duits kunnen nogal eens ingewikkeld zijn, denk bijvoorbeeld aan de naamvallen. Daarmee puzzelen vind ik erg leuk. Met leesvaardigheid help ik net zo graag!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Maatschappijleer heb ik altijd een interessant vak gevonden en ik heb het met veel interesse gevolgd. Het is niet voor niets dat ik sociologie en politicologie op mijn lijstje staan als kanshebbers qua studie. Maatschappijleer kan veel stof bevatten en ik kan helpen bij het verduidelijken van de vele leerstof. Dit vak heb ik afgerond met een 8,0.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Op havo heb ik voor het SE een 8,0 gehaald en op het CE een 8,4. Op het vwo had ik voor het SE een 6,6 en voor het CE een 8,4.

Teruggaan in de tijd om kennis te maken met andere werelden met totaal verschillende manieren van leven en zienswijzen. Dat is geschiedenis is voor mij. Ik kan helpen met het stampen van de o zo beruchte kenmerkende aspecten en kan de leerstof begrijpelijk uitleggen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Nederlands heb ik op zowel havo als vwo afgerond met een 7,0. De cijfers waren op havo een 7,7 voor het SE en een 7,2 voor het CE. Op vwo was dit een 6,7 voor het SE en een 7,1 voor het CE.

Krijg jij de zenuwen bij het bedenken of een woord met alleen 'd' of toch met 'dt' geschreven moet worden? Ik gelukkig niet en ik kan jou helpen! Bij mij zitten niet alleen spelling en grammatica goed in mijn geheugen. Ook het schrijven van teksten of het lezen van examenteksten gaan mij goed af. Heb jij dus moeite met één of meerdere van deze vaardigheden bij Nederlands? Boek me dan gelijk en dan gaan we aan de slag!

HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb op havo voor zowel mijn SE als CE een 7,3 gehaald.

Heb je mijn introductie over mezelf gelezen en zag je daar 'sociologie' staan? Nou, dat zegt toch al genoeg? Maatschappijwetenschappen kun je redelijk vergelijken met sociologie. Het is sociologie, maar dan op het voortgezet onderwijs en (nog) veel minder op onderzoek gericht. Ik kan mijn kennis van mijn studie nu en de oude kennis van de middelbare gebruiken om jou te helpen.

HAVO VMBO
Cijfer: 8

Voor mijn SE heb ik een 7,9 gehaald en voor mijn CE een 8,4.

Mijn oude docente Engels zei ooit de volgende legendarische woorden, ik citeer: "The sun never goes down in the British Empire." Hiermee verwees ze naar het machtige Britse Rijk dat op zijn hoogtepunt bijna een kwart van de wereldbevolking omvatte, waardoor het Engels de belangrijkste voertaal van de wereld werd. Toch kan het zijn dat je moeite hebt met Engels en ik zou daar graag bij willen helpen! Het maakt mij niet uit of het om leesteksten of grammaticaregels gaat. Alles kan behandeld worden! Ik zou zeggen tot snel, cheers!

Over Kane

For English, see below!

Hoi, ik ben Kane, aangenaam! Ik ben twintig jaar en studeer momenteel sociologie aan de Radboud Universiteit hier in het prachtige Nijmegen. Met mijn positiviteit en interesse voor de vakken hoop ik jou te motiveren en natuurlijk te helpen naar een voldoende of, voor de fanatiekelingen onder ons, van een 7,0 net die 8,0 te maken. Als bijlesdocent laat ik jou bepalen wat je wilt behandelen. Bij mij ben je als ‘klant’ koning (of koningin natuurlijk). Belangrijk om te weten is dat ik ten alle tijde positief en aardig zal blijven en totaal niet geïrriteerd zal raken als je iets niet begrijpt en ik blijf eerlijk. Als jij denkt dat ik je goed zou kunnen helpen, boek me gelijk en dan zie ik je hopelijk snel!

Hi, I’m Kane, nice to meet you! I’m 20 years old and currently studying sociology at Radboud University here in the beautiful Nijmegen. With my positivity and interest in the subjects, I hope to motivate you and, of course, help you to pass or, for the fanatics among us, turn a 7.0 into an 8.0. As a tutor, I let you decide what you want to cover. With me, you as a ‘customer’ are king (or queen, of course). Important to know is that I will remain positive and nice at all times, I will not get irritated at all if you don’t understand something and I remain honest. If you think I could help you, book me right away and hopefully I’ll see you soon!

Informatie
 • Uurtarief: 20.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Imran

  Heel goed met uitleggen en beantwoorden van vragen. Heel erg behulpzaam.

 2. Ilze

  Kane geeft goede bijlessen Frans. Kan heel goed gramatica uitleggen, bijv. tips voor de ezelbruggetjes geven, in groeps indelen, uitzonderingen aangeven.

  Ook zijn uitspraak is uitstekend en woordenschat indrukkwekkend rijk.

  Hij doet de student medenken met de opdracht. Dat levert ook de toegevoegde waarde.

  Overlegt met de ouders en student, wat moet er geoefend worden. Kan heel makkelijk aan de eisen zich aanpassen.

  Geeft positief

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen