Bijles van Lars

Maak kennis met Lars

Universiteit Utrecht

Ik ben masterstudent Wiskunde aan de UU, en daarnaast breed geïnteresseerd in (natuur)wetenschappen zoals natuurkunde, scheikunde en biologie, en hun toepassingen in bijvoorbeeld industrie, techniek en bedrijven. Bij het meeste onderwijs dat ik aanbied (en zeker dat op VWO-niveau en de wiskundevakken die ik gevolgd heb), sta ik ruim boven de stof, maar doordat ik veel en graag onderwijs geef, weet ik ook goed wat de studenten aankunnen en nodig hebben.

Aanbod

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 9.5

Ik heb ervaring met bijles geven Wiskunde B en A (VWO), en verschillende universitaire bachelorvakken waar wiskunde een belangrijke rol speelt, zoals van de opleidingen Wiskunde, Natuurkunde, Economie.

(Voor Wiskunde B had ik een 9.6, en voor de universitaire wiskundevakken waarin ik bijles geef, heb ik gemiddeld een 9.4.)

VWO
Cijfer: 8.4

Na school ben ik nog met natuurkunde bezig geweest door er een aantal keer bijles in te geven, en door een paar universitaire natuurkundevakken te volgen. Dankzij mijn wiskundestudie (master) heb ik veel affiniteit met natuurkunde.

VWO
Cijfer: 8.7

Ik heb ervaring met 1x Quantum-chemie bijles geven, maar ook in andere scheikunde-onderwerpen kan ik coachen. Ik vond het een van de interessantste vakken op school, en zou je er graag bijles in geven.

VWO
Cijfer: 9.6

Dankzij mijn studie wiskunde sta ik inmiddels ver boven de stof, en dankzij veel wiskundebijles geven aan scholieren, weet ik toch goed wat ze nodig hebben en aankunnen.

VWO
Cijfer: 9.6

Ik heb zelf wiskunde B gedaan, maar dankzij mijn studie wiskunde, en door eerder bijles te geven in wiskunde A, ben ik daar ook vaardig in geworden.

VWO
Cijfer: 10

Ik heb zelf wiskunde D met een 10 afgesloten, maar de onderwerpen die worden behandeld, verschillen per school. Dankzij mijn studie wiskunde sta ik ook bij die andere onderwerpen ver boven de stof. Als je het beste uit jezelf wil halen of gewoon extra coaching wil bij dit vak, zit je bij mij goed.

VWO
Cijfer: 9

Ik kan coachen bij allerlei NLT-modules die te maken hebben met wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie.

VWO
Cijfer: 9

Biologie en natuur heeft me altijd geïnteresseerd, en ik was er goed in op school, ik zou je er graag bijles in geven.

VWO
Cijfer: 8

Natuurwetenschap heeft me altijd geïnteresseerd, en ANW vind ik een mooi vak waar dat alles samen komt en in historische context wordt gezien, ik zou je er graag bijles in geven.

WO HBO VWO
Cijfer: 9

Ik heb ervaring met onderwijs in dit vak, door twee keer studentassistent te zijn bij het vak Inleiding Kansrekening en Statistiek (1ste jaars wiskunde bachelor), maar ook op eenvoudiger niveau, door bijles Wiskunde A te geven.

WO HBO
Cijfer: 9

Ik ben twee keer studentassistent geweest bij het vak Inleiding Kansrekening en Statistiek (1ste jaars wiskunde bachelor), waardoor ik affiniteit heb met vooral de theoretische kant van statistiek, maar ook van toepassingen zoals data-analyse in de programmeertaal R ben ik op de hoogte.

WO
Cijfer: 9.7

Dit is een niveau 1 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ik ben 4 keer studentassistent geweest voor dit vak (3x voor deel A, 1x voor deel B). Zowel A als B had ik afgesloten met een 9,5, en deel C met een 10. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud (vaak Calculus genoemd) kan ik coachen.

WO
Cijfer: 9

Dit is een niveau 1 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 9

Ik heb Lineaire Algebra A afgerond met een 8,5, en Lineaire Algebra B met een 9,5. Beide zijn niveau 1 cursussen van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 9.7

Bij de bachelor wiskunde op de UU noemen we dit vak Infinitesimaalrekening (deel A, B, C, ik heb ze afgerond met een 9.5, 9.5, 10, en ik ben er studentassistent geweest). Ook bij Calculus-gerelateerde vakken van andere opleidingen, zoals technische studies of natuurkunde, kan ik coachen.

WO
Cijfer: 8.5

Dit is een niveau 2 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 9.3

Dit is een niveau 1 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. (Analyse A heb ik afgerond met een 8,5, en Analyse B met een 10.) Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 9

Dit is een niveau 2 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 10

Dit is een niveau 2 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 8

Dit is een niveau 3 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ik ben er in 2017 studentassistent geweest en daar positief beoordeeld. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 10

Dit is een niveau 3 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ik ben er in 2017 studentassistent geweest. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 10

Dit is een niveau 3 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ik ben er in 2017 studentassistent geweest. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 10

Dit is een niveau 3 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

WO
Cijfer: 10

Dit is een niveau 3 cursus van de bacheloropleiding Wiskunde aan de UU. Ik ben er studentassistent geweest. Ook bij vakken met vergelijkbare inhoud kan ik coachen.

Over Lars

Mijn bijles en coaching zijn persoonsgericht, inhoudelijk, analytisch, enthousiast, resultaatgericht.
– Iedereen verdient een persoonlijke, op de eigen behoeften afgestemde benadering. Ik probeer de leerling of student echt te leren kennen en een prettige samenwerking op te bouwen.
– Zeker bij bètavakken staat de inhoud voorop. Mijn aanpak is no-nonsense, en ik zorg ervoor dat ik inhoudelijk boven de stof sta.
– We proberen samen te analyseren waar de moeilijkheden liggen, en wat nodig is om daar op efficiënte manier overheen te komen en betere resultaten te krijgen.
– Ik probeer mijn enthousiasme voor het vak over te dragen, en duidelijk te maken waarom het interessant of nuttig is. Dat leidt tot meer plezier, en vaak tot betere resultaten.

Mijn onderwijservaring bestaat uit
– 13 keer studentassistent zijn (werkcolleges begeleiden en huiswerk nakijken) bij wiskundevakken aan de Universiteit Utrecht,
– 15 keer bijlesleraar zijn, namelijk voor 8 VWO-scholieren en 7 universitaire studenten,
– een seizoen examentraining Wiskunde A geven bij SSL in Leiden.

Iedereen is anders, dus ieder heeft baat bij een aanpak die op de eigen wensen en vaardigheden is afgestemd. Daarom probeer ik de bijles/coaching echt maatwerk te laten zijn, dus vorm en inhoud stemmen we in overleg af. Ik noem een aantal mogelijkheden, vaak combineren we ze:

– Je maakt onder mijn begeleiding huiswerk, en ik help waar je vastloopt. Zo komen we erachter waar momenteel jouw sterke en zwakke punten liggen, en wat de beste aanpak is om verder te komen.
– Je hebt van te voren huiswerk of (oefen)toetsen gemaakt, en we spreken dat samen door; ik help waar je was vastgelopen.
– Ik leg theorie uit die je nog niet duidelijk was, of we proberen een overzicht te krijgen van de hoofdzaken en structuur van de theorie.
– We analyseren wat bij jou in het algemeen beter en minder goed gaat; welke theorie of vaardigheden zijn moeilijk, en zijn er verdere oorzaken van onbevredigende resultaten, zoals planning, motivatie, faalangst? We zoeken een effectieve en fijne manier om te verbeteren.
– Ik geef advies: welke (extra) opgaven kun je maken, welke theorie nog eens beter leren, en wanneer plan je dat af te hebben? Ook kan ik algemener advies geven over (vervolg)studie.

Informatie
 • Uurtarief: 20.00
 • 15 min. gratis kennismakinggesprek
Maandag 17:00 - 22:00
Dinsdag 13:00 - 22:00
Woensdag 07:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 15:00
Vrijdag 13:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00
 • Bij de tutor
 • Bij mij thuis
 • Een publieke locatie
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling
Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

 1. Waardering 5 uit 5

  Tim

  Goeie bijles docent! Een aanrader voor mensen die beginnen aan hun eerste jaar bachelor Wiskunde aan de universiteit van Utrecht en die moeite hebben om het snelle tempo bij te houden. Daarnaast merk je dat Lars ver boven de stof staat, waardoor veel complexe vraagstukken een stuk toegankelijker worden.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Vragen en antwoorden

Wil jij voordat je boekt een vraag stellen aan Lars?

Log eerst in en stel een vraag aan Lars. Inloggen
Staat jouw vak er niet bij?

Laat Studentvoorstudent voor jou zoeken

Plaats een oproep