Maak kennis met Laura

Tilburg University

Ik kan mensen goed dingen uitleggen en heb veel geduld. Ik vind het belangrijk om te checken of iemand ook echt iets begrijpt, en zo niet, ervoor te zorgen dat dit lukt op een manier die werkt.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik ben zelf zonder veel moeite goed in het vak Nederlands. Ik vind het leuk en belangrijk om goed alle regeltjes te kennen en goed uit te voeren. Ik kan dit ook goed uitleggen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb zelf dit vak gehaald op vwo niveau en vond wiskunde altijd leuk zodra ik het begreep. Ik heb toen zelf ook bijles gegeven in wiskunde.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik vind dit een heel interessant vak, waarbij ik kan helpen om de hoofd en bijzaken uit elkaar te halen en een goede samenvatting in elkaar te zetten.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik sprak altijd al goed Duits omdat ik aan de grens woon met Duitsland. Toch weet ik dat de grammatica nog best wel lastig kan zijn. De taal ligt mij goed, ik heb zelfs een jaar in Oostenrijk gewoond.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wij hadden op de middelbare school een hele leuke leraar voor dit vak, doordat hij het goed kon uitleggen, vond ik het een leuk vak en kan ik het nu zelf goed aan anderen uitleggen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Dit vak heb ik altijd al interessant gevonden omdat het een breed en actueel vak is. Het sluit ook aan bij mijn studie (rechtsgeleerdheid) waardoor ik er goed over kan vertellen.

Over Laura

Ik ben Laura 22 jaar oud, en ik studeer rechtsgeleerdheid aan de universiteit in Tilburg. Ik heb een tussenjaar, ik woon nu in Spanje. Ik kan zo heel gemakkelijk online bijles geven. Ik heb eerder gewerkt op een middelbare school, als studiebegeleider waar ik ook met huiswerk heb geholpen. Ik vind het leuk om mensen te helpen en samen het maximale eruit te halen, zodat we een maximaal resultaat behalen. Hierin is communicatie erg belangrijk.

Informatie
  • Uurtarief: 20.00
Maandag 18:00 - 23:00
Dinsdag 18:00 - 23:00
Woensdag 18:00 - 23:00
Donderdag 18:00 - 23:00
Vrijdag 18:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Laura heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen