Maak kennis met Laura

Tilburg University

Met een zeker gevoel je tentamen kunnen maken. Dit is mijn doel van de bijlessen. Om dit doel zo snel mogelijk te bereiken
laat ik graag de inhoud van de bijlessen over aan de student(e). Het is immers mogelijk om ellenlange verhalen te vertellen over de inhoud van het vak, maar ik leg liever stof uit aan de hand van jouw vragen en/of onderwerpen waar jij tegenaan loopt. Het maakt hierbij niet uit hoe veel vragen jij hebt: ik beantwoord ze graag voor je!

Vakken

HBO
Cijfer: 7.6

Alle procedurele kwesties die in het vak formeel strafrecht op de student afkomen, kan in de eerste instantie onoverzichtelijk en als een jungle van regels aanvoelen. Ik kan de student helpen om van deze chaos een duidelijk overzicht te creëren. Dit doe ik door middel van het schetsen van de context, de bedoeling van de regels en aan de hand van diverse voorbeelden.

HBO
Cijfer: 9

De bestuursrechtelijke regels kennen in vele gevallen diverse uitzonderingen, wat het vak onoverzichtelijk kan maken. Gezamenlijk met de student maak ik de stof overzichtelijk door de regels en de context te schetsen. Tevens komen er diverse voorbeelden aan bod.

Over Laura

Hallo! Mijn naam is Laura, 23 jaar oud en recentelijk afgestudeerd als bachelor of Laws aan de Hanzehogeschool te Groningen. Naast mijn bachelor heb ik een driejarig honoursprogramma gevolgd, heb ik enkele jaren gewerkt als schrijfcoach binnen het instituut voor Rechtenstudies en heb ik er enkele jaren praktijkervaring opzitten. Onlangs heb ik het mooie Groningen verlaten vanwege de start van de premaster Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University.

Mijn specialisaties zijn het (formele) strafrecht en het bestuursrecht. In de minoren die ik tijdens mijn bachelor heb gevolgd heb ik mij daar uitvoerig mee bezig gehouden en deze afgerond met respectievelijk een 8 en een 9. Ik kan je zeker helpen met vragen over deze twee rechtsgebieden. Schroom vooral niet om deze vragen ook te stellen: je mag mij tijdens de bijles helemaal bombarderen met vragen, daar ben ik immers voor.

Het doel van de bijles voor mij is dat jij met een zeker gevoel kan zeggen dat je de stof begrijpt en beheerst. Uit mijn eigen studietijd heb ik ervaren dat dit resultaat zo snel mogelijk behaald kan worden door een proactieve houding aan te nemen. Voor de invulling van de bijles betekent dit dat ik jou zo veel mogelijk de regie geef over de inhoud van de bijles. Voor de bijles betekent dit het volgende.

Allereerst betekent dit dat als ik een student bijles geef, ik graag de tijd goed wil benutten. Dit betekent dat ik niet stof ga uitleggen die jij wellicht al begrijpt. Van te voren ontvang ik dan graag onderwerpen en – als je dit hebt – concrete vragen over de stof/onderwerpen. Op deze manier kunnen wij onze tijd het beste benutten en jou zo snel mogelijk het gevoel geven dat jij de stof onder de knie hebt.

Daarnaast betekent dit dat ik veel werk met oefenopdrachten die wij ter plekke gaan maken en bespreken. Ik kan jou altijd extra vragen meegeven voor een eventuele volgende afspraak. Dit is helemaal aan jou!

Spreekt deze werkwijze jou aan? Plan dan gauw een afspraak met mij in.

Informatie
  • Uurtarief: 14.30
Maandag 20:00 - 22:00
Dinsdag 20:00 - 22:00
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag -
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Laura heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen