Let op: Laura is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Laura

Radboud Universiteit Nijmegen

Met een zeker gevoel je tentamen kunnen maken. Dit is mijn doel van de bijlessen. Om dit doel zo snel mogelijk te bereiken laat ik graag de inhoud van de bijlessen over aan de student(e). Het is immers mogelijk om ellenlange verhalen te vertellen over de inhoud van het vak, maar ik leg liever stof uit aan de hand van jouw vragen en/of onderwerpen waar jij tegenaan loopt. Het maakt hierbij niet uit hoe veel vragen jij hebt: ik beantwoord ze graag voor je!

Vakken

HBO
Cijfer: 7.6

Alle procedurele kwesties die in het vak formeel strafrecht op de student afkomen, kan in de eerste instantie onoverzichtelijk en als een jungle van regels aanvoelen. Ik kan de student helpen om van deze chaos een duidelijk overzicht te creëren. Dit doe ik door middel van het schetsen van de context, de bedoeling van de regels en aan de hand van diverse voorbeelden.

HBO
Cijfer: 9

De bestuursrechtelijke regels kennen in vele gevallen diverse uitzonderingen, wat het vak onoverzichtelijk kan maken. Gezamenlijk met de student maak ik de stof overzichtelijk door de regels en de context te schetsen. Tevens komen er diverse voorbeelden aan bod.

Over Laura

Hallo! Mijn naam is Laura, 24 jaar oud en afgestudeerd als bachelor of Laws aan de Hanzehogeschool te Groningen. Naast mijn bachelor heb ik een driejarig honoursprogramma gevolgd, heb ik enkele jaren gewerkt als schrijfcoach binnen het instituut voor Rechtenstudies en heb ik er enkele jaren praktijkervaring opzitten. Na het behalen van de bachelor of Laws heb ik het mooie Groningen verlaten vanwege de start van de premaster Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Mijn specialisaties zijn het (formele) strafrecht en het bestuursrecht. In de minoren die ik tijdens mijn bachelor heb gevolgd heb ik mij daar uitvoerig mee bezig gehouden en deze afgerond met respectievelijk een 8 en een 9. Ik kan je zeker helpen met vragen over deze twee rechtsgebieden. Schroom vooral niet om deze vragen ook te stellen: je mag mij tijdens de bijles helemaal bombarderen met vragen, daar ben ik immers voor.

Het doel van de bijles voor mij is dat jij met een zeker gevoel kan zeggen dat je de stof begrijpt en beheerst. Uit mijn eigen studietijd heb ik ervaren dat dit resultaat zo snel mogelijk behaald kan worden door een proactieve houding aan te nemen. Voor de invulling van de bijles betekent dit dat ik jou zo veel mogelijk de regie geef over de inhoud van de bijles. Voor de bijles betekent dit het volgende.

Allereerst betekent dit dat als ik een student bijles geef, ik graag de tijd goed wil benutten. Dit betekent dat ik niet stof ga uitleggen die jij wellicht al begrijpt. Van te voren ontvang ik dan graag onderwerpen en – als je dit hebt – concrete vragen over de stof/onderwerpen. Op deze manier kunnen wij onze tijd het beste benutten en jou zo snel mogelijk het gevoel geven dat jij de stof onder de knie hebt.

Daarnaast betekent dit dat ik veel werk met oefenopdrachten die wij ter plekke gaan maken en bespreken. Ik kan jou altijd extra vragen meegeven voor een eventuele volgende afspraak. Dit is helemaal aan jou!

Spreekt deze werkwijze jou aan? Plan dan gauw een afspraak met mij in.

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag -
Dinsdag 21:00 - 22:00
Woensdag -
Donderdag 21:00 - 22:00
Vrijdag -
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Chantal

  Laura geeft op een fijne manier bijles, ze is geduldig en laat de regie bij jezelf waardoor je zeker weet dat je geholpen wordt met de onderwerpen waar je moeite mee hebt. Wanneer ik er niet uit kom met iets kom ik zeker terug!

 2. Aroesa

  Super tevreden met de hulp van Laura. Zij is super behulpzaam en heeft veel geduld. Zij heeft mij stap voor stap uitgelegd hoe ik een annotatie van bestuursrecht op uitstekende manier moet schrijven. Ik heb veel van haar feedback geleerd. Echt een aanrader!

 3. Kevin

  Laura heeft mij op zeer goede en met een bijzonder flexibele instelling geholpen bij tentamenvoorbereidingen. Erg tevreden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen