Mijn naam is Laurens en ik ben 23 jaar. Ik vind het belangrijk dat leerlingen en studenten mogen leren van hun fouten en dat dit niet erg is. Graag gebruik ik actieve werkvormen in mijn lessen voor zover dit kan om het leren leuk te maken en op een andere manier te presenteren.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik kan de student helpen bij de volgende onderdelen van het vak Nederlands: spelling, grammatica, fictie, schrijven, enz.. Ik ben derdejaars student bij de opleiding leraar Nederlands en ik vind het erg leuk om studenten les te geven.

Over Laurens

Mijn naam is Laurens en ik ben 23 jaar. Ik kan de student/leerling helpen bij de volgende onderdelen van het vak Nederlands: spelling, grammatica, fictie, schrijven, enz.. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding leraar Nederlands op het hbo en ik vind het erg leuk om studenten les te geven en te begeleiden/coachen tijdens het leren. Zelf heb ik de opleiding onderwijsassistent mbo niveau 4 in het verleden gevolgd waarin ik veel lessen in groepjes en individueel heb gegeven. Mijn individuele lessen stem ik af op de wensen van mijn student/leerling, zodat diegene zich geholpen en gehoord voelt.

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag 12:00 - 20:00
Dinsdag 12:00 - 20:00
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag 10:00 - 16:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 15 beoordelingen

 1. Renée

  Reageert snel, stemt goed op je af en is zeker een aanrader om bijles van te krijgen.

 2. Nina

  Eerste bijles als prettig ervaren! Helpt waar nodig en legt goed uit.
  Ik zou Laurens aanraden 😉

 3. Marita

  Laurens heeft nu een paar weken les gegeven aan mijn dochter en zal het de komende weken tot aan haar toets/tentamen blijven doen. Mijn dochter is tevreden over de bijlessen van Laurens, hij legt duidelijk uit zodat ze het goed begrijpt. Tot nu toe gaat ze goed vooruit. Hopen dat ze binnenkort een mooi cijfer gaat halen.

 4. Nithya

  Hij legt de stof heel goed uit.

 5. Imke

  Fijne, rustige en duidelijke uitleg. Gestructureerd door de stof heen gelopen. Geeft vertrouwen!

 6. Winni

  Laurens is goed voorbereid en hij geeft me ook leerzame feedback.

 7. Shiyi

  goede voorbereiding met powerpoint en de lessen zijn ook leerzaam

 8. cagla

  Laurens is goed voorbereid en is erg behulpzaam. Hij luistert goed naar wat je wensen zijn en probeert voldoende te ondersteunen. Zijn uitleg is gedetailleerd en hij zorgt voor extra opdrachten die we tijdens de bijles kunnen oefenen.

 9. Romy

  Laurens helpt mij met de voorbereidingen op mijn Nederlandse taaltoets. De PowerPoint en stof waren duidelijk. Laurens neemt de tijd om de stof uit te leggen en staat ook open voor extra oefeningen. Daarnaast herhaalt hij de besproken stof en vraagt of je het aan hem kan uitleggen dit is erg fijn. Ik kijk uit naar de volgende uren bijles en hoop met zijn ondersteuning de Nederlandse taaltoets te behalen.

 10. Lieke

  Het verslag dat Laurens voor mij heeft nagekeken zat nog vol taalfouten. Ik raad Laurens niet aan als je een hbo-of wo student bent.

 11. Michelle

  Laurens is goed voorbereid, antwoord snel en heeft heel goede kennis over tekste schrijven. Als ik weer hulp nodig heb, dan vraag ik zeker weer hem aan.

 12. Kirsten

  Laurens past de bijles op jou aan. Hij vraagt van te voren om welke onderwerpen het gaat en dan maakt hij een passende powerpoint. Super handig! En ik voel me vele malen meer voorbereid voor de toets dan voorheen!

 13. Francisco

  Lauren was echt efficiënt, snel en professionele, hij deed super goed mijn opdracht.

 14. Safia

  Laurens is serieus tutor. Voor de bijles bereidt hij al af, en hij geeft meer tips hoe je je Nederlands taal kunt verbeteren. Ik heb nog nooit iemand gezien die meer ervaring heeft voor het Nederlands taal, en hij leg heel goed uit.

 15. Mohamed

  Goede voorbereiding gehad voor toets Nederlands. Laurens heeft zich goed voorbereid en heeft dmv een PowerPoint dingen goed uitgelegd. Laurens is expert op dit vakgebied.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen