Maak kennis met Levi

Universiteit Twente

Ik ben een tweede civil engineering student die graag anderen leerlingen zou willen helpen vanuit mijn eigen ervaring van de middelbare school. Ik bied bijles aan middelbare scholieren van alle niveaus en zou je graag willen helpen beter te worden in het vak waar jij moeite mee hebt. Ik ben flexibel in de tijden en ben mij bereid aan te passen aan jouw rooster.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben zelf altijd al aardig goed in Engels geweest. Ik zou deze mijn kennis van dit vak graag over brengen aan mensen die hier meer moeite mee hebben. Naast dat ik het vak op vwo niveau heb gehaald heb ik ook mijn Cambridge English C1 Advanced behaalt.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Natuurkunde is een van mijn favoriete vakken. Daarnaast is dit ook een vak waar ik graag anderen bij help om hier beter in te worden.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Scheikunde is een vak waar in mijn oude klas veel mensen moeite mee hadden. Zelf heb ik het op momenten ook lastig gevonden, maar ik heb hierdoor wel persoonlijke ervaring met het omhoog halen van het cijfer van dit vak.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Over Levi

Ik heb ervaring in het helpen van mede scholieren en vindt het leuk en interessant om kennis te delen. Ik wil graag mensen die meer moeite hebben met school helpen om goede resultaten te behalen en heb daarom ook besloten bijles te gaan geven. Mijn doel als tutor is om te zorgen dat jij de cijfers haalt die je wil halen. Zelf ben ik bezig met het behalen van een opleiding civil engineering aan de universiteit Twente.

Informatie
 • Uurtarief: 23.50
Maandag 18:00 - 23:00
Dinsdag 18:00 - 23:00
Woensdag 18:00 - 23:00
Donderdag 18:00 - 23:00
Vrijdag 18:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Michelle

  Namens mijn dochter een dikke voldoende. Je legt scheikunde op een begrijpbare manier uit en laat een ander meedenken, zodat je het ook echt snapt. Voor de mensen die scheikunde lastig vinden, zou ik Levi zeker aanraden! Ga zo door!

 2. Lasse

  Een goede student die duidelijk kan uitleggen, als de leerling het niet begrijpt het goed en rustig stapsgewijs kan uitleggen, aan het einde van de sessie vertelt waar de leerling nog een keer nog naar kan kijken, en handige opgaven door kan sturen als je dat afspreekt. Al met al een fijne student die mij uitstekend heeft geholpen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen