Let op: Lieke is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Lieke

Universiteit Utrecht

Hoi, mijn naam is Lieke! Ik heb ondertussen ruim 6 jaar ervaring in het geven van privé-bijles en het geven van bijlessen en huiswerkbegeleiding bij een bijlesinstituut. Ik ben over veel dingen enthousiast en hoor dat ik dat ook naar andere mensen uitstraal. Ik vind het leuk om samen aan de slag te gaan!

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik geef sinds 2015 privé (examen)bijlessen voor Nederlands met VMBO-VWO leerlingen. Zowel voor grammatica, teksten lezen, schrijven of presenteren/debatteren. Ik heb meegedaan met verschillende debatteams (Lagerhuis, Europees Jeugdparlement) en hier heel veel extra van geleerd op het gebied van schrijven, kritisch lezen en presenteren.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb vanaf mijn middelbare schooltijd veel affiniteit gehad met Engels, Ik heb voor het European Youth Parliament internationale debatten gevoerd en daarna jongere scholieren gecoacht op het schrijven en geven van goede presentaties, speeches en debatten en het goed kunnen lezen van Engelse stukken tekst. Daarnaast is mijn master volledig in het Engels en woon ik in een Engelstalig huis.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb verschillende vaste bijlesleerlingen gehad voor Frans van vmbo tot vwo niveau. We hebben samen goede resultaten gehaald en iedereen is op zijn/haar gemiddelde heel netjes omhoog gegaan. Ik heb extra Franse lessen gehad om naast mijn schooltoetsen ook de DELF diploma's A1, A2, B1 en B2 te halen. Met het B2 diploma zou ik nu kunnen studeren aan een Franse universiteit zonder een taaltoets af te hoeven leggen. Deze extra kennis van luisteren, spreken, lezen en schrijven helpen bij het beter begeleiden van mijn bijlesleerlingen.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Bij het bijlesinstituut waar ik heb gewerkt heb ik veel leerlingen begeleid met Duits. Ik heb naast mijn middelbare school er ook voor gekozen om extra lessen te volgen en hierna ook het Goethe (Duitse taal) diploma behaald.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Academic writing skills in English and Dutch. I am currently working in research at the University of Utrecht. Over the years, I have helped multiple students to obtain greater writing results. During my studies, my thesis got nominated for the Peter G Swanborn prize because of its quality and academic standards.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

Wil je hulp bij hoe je nou precies kan leren of studeren? Hulp bij het maken van planningen en op tijd beginnen voor je toets? Dan help ik je graag. Tijdens mijn studie pedagogische wetenschappen heb ik veel geleerd over hoe je goed kan leren, ook als je moeite hebt met plannen of bijv ADHD of dyslexie hebt. Die kennis heb ik daarnaast in een gespecialiseerd bijlesinstituut toe kunnen passen.

WO HBO
Cijfer: 9

Ik werk nu als orthopedagoog-onderzoeker bij de Universiteit Utrecht en geef daarnaast begeleiding bij het schrijven van scripties en andere academische stukken. Hiervoor heb ik de BSc pedagogische wetenschappen en de MSc communication, health & life sciences gedaan en is mijn scriptie genomineerd voor beste scriptie prijs. Heb je iemand nodig die je verder helpt en kritisch naar je teksten kan kijken? Stuur me dan even een berichtje.

Over Lieke

Hoi! Ik ben Lieke, 24 jaar en ben afgestudeerd van mijn master Communication, Health and Life Sciences aan Wageningen University. Hiervoor heb ik mijn bachelor Clinical Child, Family & Education studies (Pedagogische Wetenschappen) gedaan aan de Universiteit Utrecht. Nu werk ik bij de Universiteit Utrecht als pedagoog-onderzoeker en ben ik gestart met de master tot orthopedagoog waarbij ik part-time werk op een school voor speciaal basisonderwijs als orthopedagoog i.o. In mijn vrije tijd geef ik sportlessen, skeeler ik graag en houd ik van watermeloen en reizen.

Vanaf dat ik zelf in de 6e klas zat heb ik bijlessen gegeven aan vaste privé-leerlingen en later tijdens mijn studie ook via een bijles- en huiswerkbegeleidingsinstituut (lang woord). Ik heb tijdens mijn studie Pedagogische Wetenschappen ook veel geleerd over leertechnieken en het begeleiden van jongeren. Ik ben behulpzaam, geduldig en enthousiast en ik vind het erg leuk om met mensen samen te werken. Daarnaast leg ik graag dingen uit en heb ik van vorige leerlingen en hun docenten gelukkig gehoord dat dat ook zijn resultaten heeft.

Voordat de bijlesafspraak plaatsvindt, zou ik graag wat materiaal van je ontvangen om me zo goed mogelijk voor te bereiden (opdrachten, hoofdstukken uit een lesboek, specifieke vragen, noem maar op). Tijdens de bijles probeer ik de stof op meerdere manieren uit te leggen en samen te oefenen: als we er op de ene manier niet uitkomen, proberen we een andere manier. Ik ben gemotiveerd en lever geen half werk en verwacht hetzelfde van mensen die mij benaderen voor bijles. Samen gaan we voor goede resultaten!

Informatie
 • Uurtarief: 36.85
Maandag 07:00 - 22:00
Dinsdag 07:00 - 22:00
Woensdag 07:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 22:00
Vrijdag 07:00 - 22:00
Zaterdag 07:00 - 22:00
Zondag 07:00 - 22:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 14 beoordelingen

 1. Iris

  Lieke geeft duidelijke uitleg en goede handvatten, zodat ik weer verder kan met het schrijven van mijn m-these.

 2. Gerwin

  Lieke heeft me heel goed geholpen met mijn presentatie Engels . Ze denkt op goede manier met je mee en wat het beste bij je past. Daardoor krijg ik meer zelfvertrouwen voor mijn Engels.
  echt een aanrader!!

 3. Yasmine

  Wat een top begeleider! Legt alles heel duidelijk uit en zorgt ervoor dat je een Engelse tekst veel beter begrijpt! Twee uur hulp gehad en een voldoende kunnen halen voor mijn Engelse VWO examen! Zeker de moeite waard om Lieke een berichtje te sturen.

 4. Stijn

  Lieke heeft mij geholpen met bijles en begeleiding van mijn scriptie. Ondanks dat de scriptie niet haar vakgebied is kon ze mij goed op weg helpen. Lieke is goed voorbereid en kan dingen helder door middel van voorbeelden uitleggen. Zonder twijfel vijf sterren!

 5. Baran

  Lieke, wat ben jij toch een topper! In één les al veel geleerd. Waarom raad ik Lieke aan? Ten eerste omdat je alles heel erg professioneel op pakt wat voor mij fijn is! Ten tweede kan ik bij problemen bij je terecht heel erg fijn. En als laatste omdat je gewoon heel erg aardig bent, hoop nog veel te leren bij jou.
  Groet,
  Baran

 6. Alexander

  Lieke is an experienced tutor, she is well-organized, pro-active and takes her job seriously.
  In a few sessions she helped us to pinpoint the issues my son had with the subject (Nedelands) and helped him to straighten his performance. She went further and helped my kid to plan and organize his homework, to chase down his missed assignments, got in contact with his school teacher to clarify test requirements, etc.. She managed to achieve a very efficient collaborative relationship with my kid thanks to this proactive approach combined with her friendliness and overall positive attitude.
  I am very happy to work with her, my only regret we didn’t meet her earlier!

 7. Sofie

  Lieke heeft mij super fijn geholpen echt een talent!! Een aanrader! 🙂

 8. Julia

  Lieke heeft me goed geholpen met wetenschappelijk schrijven. Ze legt op duidelijke en rustige manier uit. Ook kijkt ze samen met jou naar welke manier van bijles geven bij je past.

 9. Michelle

  Lieke was een enorm grote hulp! Ze antwoordt snel en communiceert duidelijk. Ik zou haar altijd weer om hulp vragen, echt een aanrader!

 10. Biba

  Lieke heeft me heel goed geholpen met engels. Ze geeft goede tips en communiceert duidelijk!

 11. Anna

  Lieke heeft onze dochter Anna echt goed geholpen met haar Frans op Havo 4 niveau; leermethode Libre Service. Ze is goed voorbereid, geeft ook de ouders terugkoppeling maar geeft bovenal veel vertrouwen aan de leerling!

 12. Frank

  Lieke heeft ons fantastisch geholpen met de bijles Duits voor onze zoon. Ze is goed voorbereid, duidelijk, weet de juiste sfeer te scheppen voor een lerend kind en stimuleert ondertussen ook nog. Erg fijn en aanrader voor anderen!! Dank.

 13. Seyla

  Topper!

 14. Linda

  Lieke is heel duidelijk in haar uitleg! ze heeft mij goed geholpen met mijn lees/luister toets .ze geeft je een goed gevoel dat je niet dom bent als je niet snapt en blijft heel rustig wat voor mij heel fijn en belangrijk is . ECHT EEN AANRADER !!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen