Let op: Lieke is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Lieke

Universiteit Utrecht

Hoi, mijn naam is Lieke, afgestudeerd orthopedagoog! Ik heb ondertussen ruim 7 jaar ervaring in het geven van privé-bijles en het geven van bijlessen en huiswerkbegeleiding bij een bijlesinstituut. Met enthousiasme en geduld begeleid ik studenten en scholieren naar betere resultaten.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik geef sinds 2015 privé (examen)bijlessen voor Nederlands met VMBO-VWO leerlingen. Zowel voor grammatica, teksten lezen, schrijven of presenteren/debatteren. Ik heb meegedaan met verschillende debatteams (Lagerhuis, Europees Jeugdparlement) en hier heel veel extra van geleerd op het gebied van schrijven, kritisch lezen en presenteren.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb vanaf mijn middelbare schooltijd veel affiniteit gehad met Engels, Ik heb voor het European Youth Parliament internationale debatten gevoerd en daarna jongere scholieren gecoacht op het schrijven en geven van goede presentaties, speeches en debatten en het goed kunnen lezen van Engelse stukken tekst. Daarnaast is mijn master volledig in het Engels en woon ik in een Engelstalig huis.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Academic writing skills in English and Dutch. I am currently working in research at the University of Utrecht. Over the years, I have helped multiple students to obtain greater writing results. During my studies, my thesis got nominated for the Peter G Swanborn prize because of its quality and academic standards. I’ve written 2 mastertheses and recently submitted a new scientific article to an academic journal.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Wil je hulp bij hoe je nou precies kan leren of studeren? Hulp bij het maken van planningen en op tijd beginnen voor je toets? Dan help ik je graag. Als orthopedagoog weet ik veel over hoe je goed kan leren, ook als je moeite hebt met plannen of bijv ADHD of dyslexie hebt. Ik heb in het speciaal onderwijs gewerkt en heb als pedagoog-onderzoeker een team van 17 masterstudenten begeleid, dus elk niveau is welkom.

WO HBO
Cijfer: 9

Ik heb als orthopedagoog-onderzoeker gewerkt bij de Universiteit Utrecht en heb hiervoor een groep van 17 masterstudenten begeleid in hun scriptieonderzoek. Ik geef begeleiding bij het schrijven van scripties en andere academische stukken. Tijdens mijn bachelor en twee masterstudies heb ik uiteraard ook zelf meerdere scripties geschreven met een nominatie voor beste scriptie prijs van de Universiteit Utrecht. Mijn tweede masterscriptie wordt nu ingediend in een wetenschappelijk tijdschrift ter publicatie. Heb je iemand nodig die je verder helpt en kritisch naar je teksten kan kijken? Stuur me dan even een berichtje.

Over Lieke

Hoi! Ik ben Lieke, 26 jaar. Ik ben MSc. orthopedagoog en heb als tweede master Communication, Health and Life Sciences gestudeerd. Met ervaring als pedagoog-onderzoeker aan de Universiteit Utrecht en ervaring tijdens mijn opleiding tot orthopedagoog op een school voor speciaal onderwijs heb ik met veel kinderen en jongeren samengewerkt en hen begeleid naar betere prestaties. In mijn vrije tijd geef ik sportlessen, skeeler ik graag en houd ik van reizen.

Vanaf dat ik zelf in de 6e klas zat heb ik bijlessen gegeven aan vaste privé-leerlingen en later tijdens mijn studie ook via een bijles- en huiswerkbegeleidingsinstituut (lang woord). Ik heb tijdens mijn studies Pedagogische Wetenschappen veel geleerd over leertechnieken en het begeleiden van jongeren. Ik ben behulpzaam, geduldig en enthousiast en ik vind het erg leuk om met mensen samen te werken. Daarnaast leg ik dingen op een heldere manier uit en heb ik van vorige leerlingen en hun docenten gelukkig gehoord dat dat ook zijn resultaten heeft. Al mijn leerlingen zijn tot nu toe vooruit gegaan met hun cijfers, sommigen hebben hun gemiddelde zelfs weten te verdubbelen van een 4 naar een 8! En al mijn eindexamenleerlingen zijn gelukkig ook geslaagd voor hun examens, Het doel is dat je stapje voor stapje meer controle krijgt over de lesstof. Hier werken we samen aan tijdens onze bijlessen.

Voordat de bijlesafspraak plaatsvindt, zou ik graag wat materiaal van je ontvangen om te kunnen voorbereiden (opdrachten, hoofdstukken uit een lesboek, specifieke vragen, noem maar op). Tijdens de bijles probeer ik de stof op meerdere manieren uit te leggen en samen te oefenen: als we er op de ene manier niet uitkomen, proberen we een andere manier. Ik ben gemotiveerd als docent en lever geen half werk en verwacht hetzelfde van mensen die mij benaderen voor bijles. Samen gaan we voor goede resultaten!

Informatie
 • Uurtarief: 36.00
Maandag 07:00 - 17:00
Dinsdag 07:00 - 17:00
Woensdag 07:00 - 17:00
Donderdag 07:00 - 17:00
Vrijdag 07:00 - 17:00
Zaterdag 23:00 - 22:00
Zondag 23:00 - 22:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 16 beoordelingen

 1. Mariam

  Top begeleider! Op korte termijn was Lieke bereid om mij te helpen met mijn vak. Haar uitleg is duidelijk en effectief. Lieke bereidt altijd de bijlessen voor. Ik vond het super fijn dat ze oefenvragen klaar had zodat ik de theorie kon oefenen. Lieke communiceert snel en is erg begripvol. Daarnaast is ze gewoon lief !!! Ik heb uiteindelijk mijn vak kunnen afsluiten met een 8!! Ik zou Lieke zeker benaderen voor bijles!!

 2. Juul

  Super lief is Lieke, heel geduldig met uitleggen. Ze bereid alles voor wat natuurlijk super fijn is, ik ben zeker goed geholpen door Lieke! 🙂

 3. Iris

  Lieke geeft duidelijke uitleg en goede handvatten, zodat ik weer verder kan met het schrijven van mijn m-these.

 4. Gerwin

  Lieke heeft me heel goed geholpen met mijn presentatie Engels . Ze denkt op goede manier met je mee en wat het beste bij je past. Daardoor krijg ik meer zelfvertrouwen voor mijn Engels.
  echt een aanrader!!

 5. Yasmine

  Wat een top begeleider! Legt alles heel duidelijk uit en zorgt ervoor dat je een Engelse tekst veel beter begrijpt! Twee uur hulp gehad en een voldoende kunnen halen voor mijn Engelse VWO examen! Zeker de moeite waard om Lieke een berichtje te sturen.

 6. Stijn

  Lieke heeft mij geholpen met bijles en begeleiding van mijn scriptie. Ondanks dat de scriptie niet haar vakgebied is kon ze mij goed op weg helpen. Lieke is goed voorbereid en kan dingen helder door middel van voorbeelden uitleggen. Zonder twijfel vijf sterren!

 7. Baran

  Lieke, wat ben jij toch een topper! In één les al veel geleerd. Waarom raad ik Lieke aan? Ten eerste omdat je alles heel erg professioneel op pakt wat voor mij fijn is! Ten tweede kan ik bij problemen bij je terecht heel erg fijn. En als laatste omdat je gewoon heel erg aardig bent, hoop nog veel te leren bij jou.
  Groet,
  Baran

 8. Alexander

  Lieke is an experienced tutor, she is well-organized, pro-active and takes her job seriously.
  In a few sessions she helped us to pinpoint the issues my son had with the subject (Nedelands) and helped him to straighten his performance. She went further and helped my kid to plan and organize his homework, to chase down his missed assignments, got in contact with his school teacher to clarify test requirements, etc.. She managed to achieve a very efficient collaborative relationship with my kid thanks to this proactive approach combined with her friendliness and overall positive attitude.
  I am very happy to work with her, my only regret we didn’t meet her earlier!

 9. Sofie

  Lieke heeft mij super fijn geholpen echt een talent!! Een aanrader! 🙂

 10. Julia

  Lieke heeft me goed geholpen met wetenschappelijk schrijven. Ze legt op duidelijke en rustige manier uit. Ook kijkt ze samen met jou naar welke manier van bijles geven bij je past.

 11. Michelle

  Lieke was een enorm grote hulp! Ze antwoordt snel en communiceert duidelijk. Ik zou haar altijd weer om hulp vragen, echt een aanrader!

 12. Biba

  Lieke heeft me heel goed geholpen met engels. Ze geeft goede tips en communiceert duidelijk!

 13. Anna

  Lieke heeft onze dochter Anna echt goed geholpen met haar Frans op Havo 4 niveau; leermethode Libre Service. Ze is goed voorbereid, geeft ook de ouders terugkoppeling maar geeft bovenal veel vertrouwen aan de leerling!

 14. Frank

  Lieke heeft ons fantastisch geholpen met de bijles Duits voor onze zoon. Ze is goed voorbereid, duidelijk, weet de juiste sfeer te scheppen voor een lerend kind en stimuleert ondertussen ook nog. Erg fijn en aanrader voor anderen!! Dank.

 15. Seyla

  Topper!

 16. Linda

  Lieke is heel duidelijk in haar uitleg! ze heeft mij goed geholpen met mijn lees/luister toets .ze geeft je een goed gevoel dat je niet dom bent als je niet snapt en blijft heel rustig wat voor mij heel fijn en belangrijk is . ECHT EEN AANRADER !!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen