Maak kennis met Lindsey

Hogeschool Utrecht

Hallo, wat leuk dat jullie op mijn profiel kijken!
Mijn naam is Lindsey, 23 jaar.
.Vorig jaar ben ik afgestudeerd op het MBO voor chemisch fysisch analist (laboratorium werk). Mede omdat ik scheikunde en wiskunde erg interessant vind heb ik hiervoor gekozen, deze vakken staat immers centraal op deze opleiding. Het lijkt mij dan ook erg leuk om andere VMBO-studenten wat bij te brengen in scheikunde en/of wiskunde. Dit moment doe ik social work op het HBO Utrecht, omdat ik toch wel het sociale aspect heel erg mis. .Ja iets heel anders. Het lijkt mij erg leuk om misschien wel jou bijles te kunnen geven, en dit te combineren met mij scheikunde en wiskunde brein.

Vakken

VMBO
Cijfer: 8

Zuren/basen, reactievergelijkingen/ overgangen, soorten mengsels, atoombouw.. etc.. Allemaal vraagstukken wat ik zo interessant vind en jou daar graag mee zou helpen.

VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde is uit een heel breed vak, maar lag mij altijd goed op de Mavo. Naast scheikunde heb ik dit vak nodig gehad op het MBO.

Over Lindsey

Het is belangrijk dat we goed kunnen focussen op de punten waar jij tegen aan loopt. Met mijn empathisch vermogen en luistert oor ben ik er om te helpen waar nodig!. Daarbij sta jij dus helemaal centraal!
Naast het streven naar effectieve bijles, hecht ik ook waarde aan een ontspannen sfeer en af en toe een lach om er een leuke bijles van te maken. Wat is er mooier om samen te werken om jou scheikunde en/of wiskunde resultaten te helpen verhogen, laten we hier dan ook samen aan werken!

Informatie
  • Uurtarief: 17.50
Maandag 10:00 - 20:00
Dinsdag 17:00 - 20:00
Woensdag 16:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag 10:00 - 20:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Gabriella

    In een woord Geweldig! Betrouwbaar, deskundig en betrokken. Mijn dochter Renske – 13 – is heel enthousiast over Lindsey’s manier van uitleggen en geduld. .

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen