Maak kennis met Liz

Technische Universiteit Delft

Al ruim drie jaar ervaring heb ik met het geven van bijles aan middelbare scholieren, zowel onder-als bovenbouw. Ik ben een gemotiveerde docent, die met geduld de lesstof een 2e of 3e keer uitlegt. Daarnaast ben ik ook bereid om je te helpen met je planning, zodat je je tijd zo effectief mogelijk kan gebruiken. Ik zie niets liever dan een leerling die enthousiast wordt door een bijles!

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 9

CE afgerond met een 9,2 voor wiskunde B en SE afgerond met een 9,0 voor wiskunde D.
Daarnaast heb ik al meer dan 3 jaar ervaring in het geven van bijles, in de vakken wiskunde, wiskunde A en wiskunde B

VWO HAVO
Cijfer: 9

CE afgerond met een 9,2 voor wiskunde B en SE afgerond met een 9,0 voor wiskunde D.
Daarnaast heb ik al meer dan 3 jaar ervaring in het geven van bijles, in de vakken wiskunde, wiskunde A en wiskunde B

VWO HAVO
Cijfer: 9

CE afgerond met een 9,2 voor wiskunde B en SE afgerond met een 9,0 voor wiskunde D.
Daarnaast heb ik al meer dan 3 jaar ervaring in het geven van bijles, in de vakken wiskunde, wiskunde A en wiskunde B

VWO HAVO
Cijfer: 10

Op het gymnasium heb ik mijn profielwerkstuk afgerond met een 10,0. Daarbij heb ik een grote passie voor het schrijven van stukken en lijkt het me erg leuk om anderen te helpen. Ik zou kunnen helpen met valkuilen zoals structuur, schrijfstijl en spel-en formuleringsfouten.

VWO HAVO
Cijfer: 7

Door mijn ervaring bij verschillende tijdschriften kan ik je goed helpen met spellingsfouten en formuleringsfouten. Daarnaast kan ik je helpen met begrijpend lezen, zoals met strategieën.

Over Liz

Mijn naam is Liz (22 jaar) en het zou mij ontzettend leuk lijken om leerlingen te helpen met online bijles.
Op dit moment heb ik mijn bachelor Bouwkunde afgerond en doe ik de master Management in the Built Environment.
Ik ben een gemotiveerde docent, die met geduld de lesstof nog een 2e of 3e keer uitlegt.
Daarbij ben ik ook bereid om leerlingen te helpen met hun planning, zodat zij hun tijd zo effectief mogelijk kunnen gebruiken.

Verder heb ik al ruim drie jaar ervaring met het geven van bijles aan middelbare scholieren.
Zowel onder – als bovenbouwleerlingen heb ik geholpen met verschillende vakken zoals wiskunde A & B, natuurkunde en Grieks.
Ik vond het mooi om te zien hoe leerlingen zelf enthousiast werden als zij iets begrepen door de bijles.
Daarom zou het me ontzettend leuk lijken om dit voort te zetten!

Informatie
 • Uurtarief: 19.70
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 20 beoordelingen

 1. Naomi

  Liz heeft mij enorm geholpen met wiskunde B richting de examens. Geeft duidelijk uitleg en heeft veel geduld. Ook is Liz altijd te bereiken om even wat te vragen. Zeker een aanrader!

 2. Saskia

  Liz geeft nu mij al 7 maanden online bijles voor wiskunde a op niveau 5 VWO. Ik ben van een 4,6 naar een 7,2 gegaan. Ik vind haar bijlessen heel erg fijn omdat ze goed en overzichtelijk kan uitleggen. Elke bijles kan ik zelf kiezen wat ik wil doen; uitleg van een paragraaf, vragen stellen die ik nog had of met haar gewoon opdrachten maken uit het boek. Haar bijles is dus zeker nuttig.

 3. Bo

  Liz heeft veel geduld en geeft op een goede manier bijles. De afgelopen twee maanden heeft ze mij erg goed geholpen met wiskunde, waardoor ik nu het tentamen heb behaald. Liz luistert goed naar je vragen en laat jouzelf actief met de stof aan de slag gaan, waardoor de stof ook beter verwerkt wordt. Daarnaast neemt ze alle tijd om eventuele vragen te beantwoorden. De slides van het online whiteboard die tijdens de bijles gebruikt wordt worden ook meteen na afloop van de bijles doorgestuurd, dus dat is heel handig als je de stof nog eens wil bekijken.

 4. Chantal

  Onze zoon heeft nog maar kort bijles van Liz, de eerste ervaringen zijn heel erg positief. Liz bereidt de les goed voor, begint de les met uitleg van de theorie en daar wordt er goed geoefend met opgaves.
  Onze zoon is erg blij met de bijlessen van Liz.

 5. Mischa

  Liz geeft super fijn bijles, eerst word theorie uitgelegd en daarna kan je opdrachten samen maken. Ik snap de stof nu en haal eindelijk voldoendes!

 6. Liesbeth

  Liz legt de theorie goed uit en gaat daarna aan de slag met sommen. Ze stelt ook vragen over de theorie om te kijken of je het snapt. Een fijne bijlesdocent.

 7. Moana

  Liz geeft bijles op een manier die bij jou past.
  Daarnaast is ze super geduldig en probeert ze op verschillende manieren uitleg te geven.
  Ze werkt ook met een soort online whiteboard waardoor ik dus kan zien wat ze doet en hoe ze daar aan komt.
  Ik had een hekel aan wiskunde (en heb dat nog steeds wel), maar nu begrijp ik de stof beter en dat scheelt weer een beetje.

 8. Wiam

  Liz is een hele geduldige en betrokken bijles docent. Ze heeft kennis over verschillende soorten vakken. Voor zowel wiskunde en Nederlands heb ik haar hulp gevraagd en voor beide vakken wist ze mij goede ondersteuning te geven. Ze gebruikt voor wiskunde een online white bord waar ze alle aantekeningen op maakt die ze achteraf stuurt, wat echt super is. En ze gaat door totdat je het begrijpt.
  Over het algemeen is ze zeker aan te raden!

 9. Paula

  Mijn zoon heeft veel baat gehad bij de bijlessen wiskunde van Liz. Hij haalde tot zijn eigen verbazing een mooie voldoende voor zijn toets.

 10. Teske

  Mede door Liz heb ik op het wiskunde onderdeel van mijn premasterassessment hoog gescoord. Ik heb Liz ervaren als een prettige, betrokken en vooral kundige bijlesdocent. Ik kon voor al mijn vragen bij haar terecht. Liz kan goed vanuit andere perspectieven het vraagstuk belichten, waardoor onduidelijkheden snel werden verholpen. Ik raad Liz zeker aan. Dankjewel voor je hulp Liz!

 11. Asli

  Liz heeft heel veel geduld en begrip voor de “situatie” waarin je je bevindt. Ikzelf ben lang uit de schoolbanken geweest en moet nu voor mijn opleiding wiskunde b onder de knie krijgen. Liz behandeld voor we aan de slag gaan met sommen ook wat theorie stof. Doet dit professioneel via Zoom met een whiteboard en dit stuurt ze achteraf ook op zodat je er nog een keer naar kan kijken. Liz weet heel goed waar ze het over heeft tijdens haar lessen! Al met al een hele fijne bijles ervaring gehad bij Liz!

 12. Annabel

  Liz heeft Wiskunde (2 Havo) heel goed aan mij uitgelegd. Ik haalde eerst onvoldoendes maar na de bijlessen van Liz nu een ruime 6 en een 8. Ik ben heel blij.

 13. Azad

  Een fijne tutor die Wiskunde duidelijk kan uitleggen.

 14. Emma

  Super fijne uitleg! Ze blijft herhalen en legt het rustig uit. Ze heeft mij wiskunde A super uitgelegd🤩

 15. Amke

  Liz heeft me heel erg geholpen met wiskunde A. Ze is erg geduldig en laat mij veel dingen zelf proberen om achter de oplossing te komen waardoor ik veel leer!

 16. Claire

  Liz heeft mij super goed geholpen met wiskunde A. Ze kan heel goed en rustig uitleggen.

 17. mette

  Liz heeft me geholpen met mijn wiskunde de A, super lief en heel snel gedaan! 🙂

 18. Miranda

  Legt goed uit, heeft geduld. Onze dochter was goed geholpen met wiskunde B

 19. Fiene

  Liz geeft onze dochter bijles Nederlands. Onze dochter leert er veel van waardoor haar zelfvertrouwen enorm groeit. Wij zijn heel blij met Liz!

 20. Arne

  Ging om bijles Nederlands. Goede uitleg theorie gekregen, ze was zeer aandachtig en erg geduldig. De bijles was erg nuttig en is als erg prettig ervaren. Aanrader.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen