Bijles van Loïs

Maak kennis met Loïs

Hanzehogeschool Groningen

Hallo! Ik ben Loïs. Ik ben 21 jaar en ik woon in Groningen. Ik studeer Social Work/SPH aan de Hanzehogeschool. Dit jaar is het de planning om af te studeren. Ik heb mijn opleiding met veel plezier gedaan en draag mijn kennis graag over op jou!

Vakken

HBO MBO HAVO
Cijfer: 9.1

Het begeleiden en feedback geven op de opzet van een praktijkgericht onderzoek. Dit heb ik gedaan tijdens mijn stage en ging mij erg goed af! Samen kunnen we kijken naar het formuleren van de juiste hoofd- en deelvragen en help ik je met jouw onderzoek op weg!

HBO
Cijfer: 8.8

Begeleiden bij het leren van de juiste punten voor het vak toegepaste sociologie. Een van mijn favoriete vakken van de opleiding en met resultaat; 8.8!

HBO
Cijfer: 7.4

Begeleiden bij het leren van de juiste punten voor het vak psychopathologie. Daarnaast heb ik ook kennis van ontwikkelingspsychopathologie. Ik help je graag bij stukken die je niet snapt of met overhoren!

HAVO
Cijfer: 8

Ik kan jou helpen met de Spaanse grammatica! Dit heb ik zelf gehad op de middelbare school en afgesloten met een 8! Hablo espagñol muy bien!

HAVO VMBO
Cijfer: 8

Het leren van de juiste punten voor het vak maatschappijleer en het overhoren is iets waar ik jou bij kan helpen. Mijn lievelingsvak van toen ik op de middelbare school zat!

Over Loïs

Ik ben tevens Methodisch Werkbaanbegeleidster voor tweedejaars studenten die ik begeleid bij hun stage. Ook werk ik bij een organisatie waar ik een cliënt begeleidt bij het plannen en structureren van zijn schoolwerk. Ik ben een motiverend, spontaan en sociaal persoon! Ik wil graag de uitdaging aan gaan om samen met jou te kijken hoe jij het beste leert zodat jij de beste resultaten uit jouw leerrendement haalt! Met mijn motiverende gespreksvoering en motiverende houding moeten we samen een heel eind komen!

Informatie
  • Uurtarief: 17.50
Maandag 11:00 - 17:00
Dinsdag -
Woensdag 11:00 - 13:00
Donderdag 11:00 - 13:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 13:00
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Loïs heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen