Maak kennis met Maaike

Regionaal Opleidingen Centrum Friese Poort

Ik ben student aan de International Hospitality Studie op het ROC Friese Poort. Op deze opleiding krijgen we 80% les in het Engels. Zo krijgen we 5 dagen in de week Engels te horen en is het een voorwaarde om ook onderling met leerlingen en docenten de Engelse taal voort te zetten. Ik geef les naar de behoefte van de leerling. Alle onderwerpen zijn belangrijk en ik geef daar een makkelijke maar leuke leertwist aan.

Vakken

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben student aan de International Hospitality Studie op het ROC Friese Poort. Op deze opleiding krijgen we 80% les in het Engels. Zo krijgen we 5 dagen in de week Engels te horen en is het een voorwaarde om ook onderling met leerlingen en docenten de Engelse taal voort te zetten.

MBO VMBO
Cijfer: 7

Nederlands op een leuke en leerzame manier overbrengen op de student om plezier te krijgen in het Nederlandse vak voor de student.

MBO VMBO
Cijfer: 8

Over Maaike

Hi, wat leuk dat je interesse in mij als tutor! Mijn naam is Maaike Roubos en ik ben 18 jaar. Momenteel zit in in het 3de leerjaar van mijn opleiding International Hospitality. Deze opleiding volg ik op het ROC Friese Poort in Sneek. Deze opleiding is een MBO-niveau 4 opleiding maar oo onze school word deze opleiding een niveau 5 opleiding genoemd. Dit met als reden dat het bijna gelijk staat aan het HBO-niveau. Op deze opleiding krijgen we 80% les in het Engels. Zo krijgen we 5 dagen in de week Engels te horen en is het een voorwaarde om ook onderling met leerlingen en docenten de Engelse taal voort te zetten. Ik geef les naar de behoefte van de leerling. Alle onderwerpen zijn belangrijk en ik geef daar een makkelijke maar leuke leertwist aan. Leren is hartstikke leuk met de juiste hulp en kennis!

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
Maandag 06:00 -
Dinsdag 06:00 -
Woensdag 06:00 -
Donderdag 06:00 -
Vrijdag 06:00 -
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Maaike heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen