Maak kennis met Margot

Radboud Universiteit Nijmegen

Hoi! Ik ben Margot Boer en ik zit nu in mijn tweede jaar geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik geef al jaren bijles in Utrecht, maar nu ik in Nijmegen woon vind ik het leuk om dit werk hier voort te zetten. Ik heb ontzettend veel fascinatie voor biologie en het is dan ook mijn doel om ditzelfde enthousiasme over te brengen op de leerlingen.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Door mijn grote fascinatie voor biologie zoek ik alles meestal tot in de puntjes uit. Doordat ik nu geneeskunde studeer, is alle stof nogmaals grondig herhaald, waardoor ik een goed overzicht heb over alle terreinen rondom de biologie. Ik ben in staat om onderwerpen op een laagdrempelige en gestructureerde manier uit te leggen, waardoor er orde in de chaos wordt gebracht rondom complexe onderwerpen in de biologie.

Over Margot

Voordat ik daadwerkelijk begin met het geven van de bijles, probeer ik altijd op een rijtje te krijgen welke onderwerpen er voor de leerling het lastigst zijn en hoe hij/zij op dit moment in het vak staat. Op die manier kan ik het beste hulp bieden. Wanneer dit duidelijk is laat ik altijd de ruimte aan de leerling om vragen te stellen over stof die hij of zij lastig vindt. Aan de hand van voorbeelden en opdrachten leg ik vervolgens de onderwerpen uit, waarna ik opnieuw pijl in hoeverre de stof nu duidelijk is. Ik ben in staat om onderwerpen op een gestructureerde en laagdrempelige manier uit te leggen, waardoor ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk en overzichtelijk kunnen worden gemaakt. Ik ben een geduldig persoon en geef de leerling tijd om de stof toch zich te nemen.

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
Maandag 16:00 - 21:00
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag 13:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 20:00
Zondag 09:00 - 20:00
  • Online
  • Fysiek
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Margot heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen