Maak kennis met Marie

Universiteit van Amsterdam

Hey! Ik ben Marie, en ik studeer en woon in Amsterdam (Oost). Ik vind het leuk om mensen te helpen en ik heb inmiddels twee jaar ervaring met bijles geven aan basis- en middelbare schoolleerlingen. Ik wil je zo goed mogelijk helpen, dit kan voor verschillende vakken. Ik heb gymnasium gedaan en studeer nu Psychobiologie aan de UvA. Kijk op mijn profiel voor meer info!

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb biologie altijd al een leuk vak gevonden. Ik heb ook mijn profielwerkstuk over de (neuro)biologie van PTSS geschreven, afgerond met een 9. Ik studeer nu Psychobiologie waarbij veel biologie van de middelbare school ook weer even terugkomt. Door mijn interesse voor het vak lijkt het me heel leuk om hierin bijles te geven!

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.4

Ik heb veel strategieën geleerd om Nederlands (examen) vragen structureel aan te pakken.

VWO
Cijfer: 7.8

Omdat mijn ouders uit Duitsland komen, heb ik hier al sinds kleins af aan mee te maken gehad. Ik ben niet volledig tweetalig opgevoed, maar ik heb een goede uitspraak en kan het goed lezen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Wiskunde is een kwestie van oefening, maar als je er niet uitkomt is het fijn om hier extra uitleg voor te krijgen. Daarnaast heb ik gemerkt dat het vaak ook mis kan gaan bij het (te snel) lezen van de opdracht. Op dit moment volg ik zelf ook een wiskundevak (Basiswiskunde in de Psychobiologie).

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik had een hele leuke Spaans docent, zo moesten we bijvoorbeeld een Spaans gedicht uit ons hoofd leren die ik nu nog steeds weet. Daarnaast zie ik overeenkomsten met het Engels of Latijn, wat het makkelijker kan maken om woorden of grammatica te leren.

Over Marie

Ik heb in Utrecht het gymnasium met N&G-profiel afgerond. Daarna heb ik eerst een jaar Pedagogische Wetenschappen gestudeerd in Utrecht en veel ervaring opgedaan met bijles geven. Ondanks mijn interesse voor pedagogiek miste ik toch de exacte vakken, vandaar dat ik Psychobiologie ben gaan studeren.

In mijn bijlessen bestaan er geen domme vragen, we kunnen zo vaak theorie herhalen als nodig is. Ik ben een betrokken bijlesdocent en vul de bijles in naar jouw behoefte. Ik help je graag op weg met leerstrategieën en/of planning, zodat je uiteindelijk steeds meer zelfstandig aan de slag kan met de stof.

Last but not least, vind ik het belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens de bijles. Zo is leren voor een moeilijk vak hopelijk iets leuker!

Informatie
  • Uurtarief: 24.00
Maandag 15:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 14:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 15:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Marie heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen