Let op: Marissa is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Marissa

Universiteit van Amsterdam

Ik heb veel ervaring en kennis op het gebied van statistiek en onderzoeksmethoden en ik vind het erg leuk om (bij)les te geven in deze vakken. Ik help je graag door bijvoorbeeld samen opdrachten te maken, of lesstof over te gaan. Ook als je voor je studie of vak moet coderen in R of Python help ik je hier graag bij.
Verder ondersteun ik graag studenten bij het schrijven van een scriptie of andere papers. Wil je bijvoorbeeld feedback of je schrijfstijl, methodologie of inhoud van verschillende hoofdstukken? Dan denk ik graag met je mee!

Vakken

WO HBO MBO
Cijfer: 8.5

Ik heb veel ervaring met statistiek-vakken binnen de bachelor Psychology (o.a. Research Methods and Statistics/RMS afgerond met een 8.5 en Scientific and Statistical Reasoning/SSR afgerond met een 9.0).
Ik ondersteun graag studenten bij deze of gelijksoortige statistiek-vakken

Over Marissa

Hoi! Ik ben Marissa. Ik heb Gebarentaalwetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en rond momenteel mijn tweede bachelor Psychology aan de Universiteit van Amsterdam af. Hiervoor sta ik momenteel een 8,2 gemiddeld., en heb ik mij gespecialiseerd in Brein & Cognitie en Statistiek. Ik heb veel ervaring met onderzoek en werk naast mijn studie als student-assistent methoden en technieken.
Daarnaast geef ik graag bijles aan studenten binnen sociale wetenschappen of soortgelijke studies, die wat meer moeite hebben met statistiekvakken. Zo heb ik zelf de vakken Research Methods and Statistics (RMS) en Scientific and Statistical Reasoning (SSR) aan de UvA afgerond met een 8,5 en een 9. Heb jij moeite met een van deze vakken, of een soortgelijk vak aan een andere bachelor of universiteit? Dan help ik je graag!

Ik ga graag te werk door voorafgaand aan de bijles van jou wat informatie te ontvangen over waar je hulp bij zou willen. Dit zou bijvoorbeeld een opdracht kunnen zijn die je samen wilt maken, of een college dat je nogmaals wilt doornemen. Hierdoor kan ik mij voor de bijles hierop voorbereiden, zodat we alle tijd kunnen besteden aan jouw vragen.
Ik kan je ook helpen bij het schrijven van een scriptie of andere papers. Heb je bijvoorbeeld vragen over de correctheid van je schrijfstijl, methodologie of inhoud van je stuk? Dan lees ik het graag door en geef ik je hier feedback op.

Vanweg wisselende contacturen bij mijn opleiding kan mijn beschikbaarheid soms afwijken van wat op mijn profiel vermeldt staat! Stuur me vooral een berichtje en dan kijk ik altijd welke momenten ik die week beschikbaar ben.

Informatie
 • Uurtarief: 19.50
Maandag 15:00 - 19:00
Dinsdag 13:00 - 17:00
Woensdag -
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 17:00 - 19:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Eline

  Marissa geeft super fijne bijlessen. Zelf had ik bijna geen basiskennis van statistiek. Binnen een paar weken bijles is het gelukt een voldoende te halen voor het SPSS tentamen. Marissa komt met fijne uitleg en voorbeelden. Ook bereid ze de opdrachten voor en stuurt ze achteraf aantekeningen waar ik veel aan heb gehad.

 2. Eline

  Marissa geeft super fijne bijles. Ze komt met een begrijpelijke uitleg en goede voorbeelden. Ook is ze altijd goed voorbereid en geeft je aantekeningen mee met uitleg waar ik veel aan heb gehad tijdens het SPSS tentamen.

 3. Frederique

  Gezellig én nuttig! We gingen gestructureerd door opdrachten heen en de uitleg was heel duidelijk.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen