Let op: Marissa is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Marissa

Universiteit van Amsterdam

Ik heb veel ervaring en kennis op het gebied van statistiek en onderzoeksmethoden en ik vind het erg leuk om (bij)les te geven in deze vakken. Ik help je graag door bijvoorbeeld samen opdrachten te maken, of lesstof over te gaan. Ook als je voor je studie of vak moet coderen in R of Python help ik je hier graag bij.
Verder ondersteun ik graag studenten bij het schrijven van een scriptie of andere papers. Wil je bijvoorbeeld feedback of je schrijfstijl, methodologie of inhoud van verschillende hoofdstukken? Dan denk ik graag met je mee!

Vakken

WO HBO MBO
Cijfer: 8.5

Ik heb veel ervaring met statistiek-vakken binnen de bachelor Psychology (o.a. Research Methods and Statistics/RMS afgerond met een 8.5 en Scientific and Statistical Reasoning/SSR afgerond met een 9.0). Daarnaast heb ik ook praktijk-ervaring met het doen van onderzoek, en de statistiek die hierbij komt kijken.
Ik ondersteun graag studenten bij het halen van hun statistiek-vakken. Ik geef bijles voor zowel HBO- als universitaire vakken, op bachelor/master/premaster niveau, voor veel verschillende opleidingen.
Heb jij hulp nodig met statistiek? Dan help ik je hier graag bij!

WO
Cijfer: 8.5

Research Methods & Statistics is het eerste vak in de bachelor Psychology aan de Universiteit van Amsterdam waarbij studenten in aanmerking komen met statistiek. Voor veel studenten is dit even schakelen, zeker omdat het vak wat wiskundiger van aard is dan de andere vakken in de opleiding.
Zelf is Research Methods & Statistics één van mijn favoriete vakken, en ik begeleid studenten hier graag tijdens hun eerste kennismaking met de wereld van de statistiek. Omdat ik dit vak zelf ook heb gevolgd, begrijp ik de obstakels waar studenten eventueel tegenaan lopen ook goed en geef ik ook graag bijles in dit vak.
Heb jij dus wat meer moeite met dit vak? Dan help ik je hier graag bij!

WO
Cijfer: 9

Scientific and Statistical Reasoning is het tweedejaars statistiek-vak binnen Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Dit vak bouwt voort op RMS, en in dit vak maken studenten ook voor het eerst kennis met statistische software zoals SPSS/JASP/R.
Zelf heb ik dit vak ook gevolgd tijdens mijn bachelor Psychology, en met een 9 afgerond.
Ik kan goed overweg met SPSS en andere statistische programma's en ik heb veel kennis van de verschillende statistische toetsen die tijdens het vak aan de beurt komen.
Heb je wat meer moeite met dit vak? Dan help ik je graag om een sterke basis te ontwikkelen, en de stof te begrijpen!

Over Marissa

Hoi! Ik ben Marissa. Ik heb Gebarentaalwetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en rond momenteel mijn tweede bachelor Psychology aan de Universiteit van Amsterdam af. Hiervoor sta ik momenteel een 8,2 gemiddeld., en heb ik mij gespecialiseerd in Brein & Cognitie en Statistiek. Ik heb veel ervaring met onderzoek en werk naast mijn studie als student-assistent methoden en technieken.
Daarnaast geef ik graag bijles aan studenten binnen sociale wetenschappen of soortgelijke studies, die wat meer moeite hebben met statistiekvakken. Zo heb ik zelf de vakken Research Methods and Statistics (RMS) en Scientific and Statistical Reasoning (SSR) aan de UvA afgerond met een 8,5 en een 9. Heb jij moeite met een van deze vakken, of een soortgelijk vak aan een andere bachelor of universiteit? Dan help ik je graag!

Ik ga graag te werk door voorafgaand aan de bijles van jou wat informatie te ontvangen over waar je hulp bij zou willen. Dit zou bijvoorbeeld een opdracht kunnen zijn die je samen wilt maken, of een college dat je nogmaals wilt doornemen. Hierdoor kan ik mij voor de bijles hierop voorbereiden, zodat we alle tijd kunnen besteden aan jouw vragen.
Ik kan je ook helpen bij het schrijven van een scriptie of andere papers. Heb je bijvoorbeeld vragen over de correctheid van je schrijfstijl, methodologie of inhoud van je stuk? Dan lees ik het graag door en geef ik je hier feedback op.

Vanweg wisselende contacturen bij mijn opleiding kan mijn beschikbaarheid soms afwijken van wat op mijn profiel vermeldt staat! Stuur me vooral een berichtje en dan kijk ik altijd welke momenten ik die week beschikbaar ben.

Informatie
 • Uurtarief: 26.90
Maandag 15:00 - 19:00
Dinsdag 13:00 - 15:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 14:00 - 19:00
Vrijdag 14:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 8 beoordelingen

 1. Sophie

  Marissa geeft erg fijn bijles. Ze bereidt het goed voor en geeft en heldere en duidelijke uitleg.

 2. Nova

  Ik heb ontzettend veel gehad aan de lessen met Marissa! Ze is altijd goed voorbereid en komt met goede voorbeelden en uitleg. Ook is ze heel flexibel en was het altijd gezellig! 🙂

 3. CM

  Marissa heeft op en hele fijne manier scriptiehulp gegeven. Bereide zich van tevoren heel goed voor en luisterde ook goed!

 4. Indy

  Heel prettige bijlesdocent! Ze heeft veel kennis over statistiek en geeft in haar uitleg veel relevante voorbeelden wat mij erg heeft geholpen bij het snappen van dit vak.

 5. Zasja

  Marissa is een hele fijne bijlesdocent, ze legt de stof goed uit, ook bereid ze de lessen goed voor en is ze flexibel met de tijden. Ik heb in drie uur meer aan marissa gehad dan 11 hoorcolleges 😉

 6. Eline

  Marissa geeft super fijne bijlessen. Zelf had ik bijna geen basiskennis van statistiek. Binnen een paar weken bijles is het gelukt een voldoende te halen voor het SPSS tentamen. Marissa komt met fijne uitleg en voorbeelden. Ook bereid ze de opdrachten voor en stuurt ze achteraf aantekeningen waar ik veel aan heb gehad.

 7. Eline

  Marissa geeft super fijne bijles. Ze komt met een begrijpelijke uitleg en goede voorbeelden. Ook is ze altijd goed voorbereid en geeft je aantekeningen mee met uitleg waar ik veel aan heb gehad tijdens het SPSS tentamen.

 8. Frederique

  Gezellig én nuttig! We gingen gestructureerd door opdrachten heen en de uitleg was heel duidelijk.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen