Maak kennis met Mark

Rijksuniversiteit Groningen

Nederlands:
Hallo! Ik ben Mark, en ik ben hier om ervoor te zorgen dat u of uw kind jullie studie doelen tegemoet komen, en dat de weg naar dit doel ook behaald word op een manier dat te doen is, en zelfs dat het leuk is. Vakken zoals Natuurkunde en Wiskunde komen veel op mijn studie bij de universiteit voor en daarom geef ik in deze vakken het liefst bijles maar de andere vakken vind ik ook super leuk om bijles in te geven. Ik heb zelf veel passie voor deze vakken en zelf vind ik ze ook super leuk. Ze kunnen soms best moeilijk zijn, maar ik geloof dat er altijd een manier is om de probleemstukken op te lossen, en dat het voor iedereen te doen is. Het lijkt me leuk om deze methodes en enthousiasme te delen met de leerlingen zodat ze uiteindeliijk in deze vakken groeien, betere resultaten halen, en misschien erachter komen dat ze het ook leuk vinden!

English
Hi! My name is Mark, and I am here to teach you or your child the subjects that they are struggling in. The subjects that I tutor in are subjects that I am currently studying at the university. I would love to share my knowledge and passion about math and physics so the students can grow and get better grades in these subjects, and maybe even discover a new passion!

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 8

VWO HAVO
Cijfer: 7

Wiskunde is de basis van natuurkunde en eigenlijk alle vakken die met verbanden en cijfers te maken hebben. Het gaat om het berekenen van waardes, en het realiseren dat de wiskundige onderwerpen niks meer of minder dan je gereedschap zijn om een probleem op te lossen. Mijn doel is om dat over te brengen aan de leerlingen, en om het een leuk proces te maken!

VWO HAVO
Cijfer: 9

VWO
Cijfer: 8

VWO HAVO
Cijfer: 7

Over Mark

Nederlands:
De vakken waar ik les in geef, ga ik op zodanige manier geven dat het leuk is om te doen! Natuurlijk is het aan de leerling zelf of ze het leuk vinden of niet, en als ze gewoon de trucjes willen leren om een beter cijfer te halen, of als ze andere doelen hebben, kan dat ook allemaal, Maar er is altijd ruimte voor nieuwsgierigheid in mijn lesgeving!
De stress en druk om te presteren in de middelbare school kan enorm hoog zijn. Vooral vakken zoals Natuurkunde en Wiskunde kunnen dan (en ook altijd) ook moeilijk te begrijpen zijn, en dat is niet iets geks.
Daarom zijn er een paar punten in mijn les methode die ik belangrijk vind:
– de problemen in het leren worden stap voor stap benaderd, en in de eerste les wordt er gekeken waar er nog verbeterd op kan worden
– Er wordt gezorgd dat de basiskennis er goed in zit. Zonder basis kennis, worden veel onderdelen erg moeilijk om te doen, en is het logisch dat iemand het niet goed begrijpt en dan is het ook niet meer leuk!
– Met een relaxte houding naar de stof, kan de leerling het makkelijkst nadenken om wat er eigenlijk aan de hand is met probleem en daarmee ook leren hoe je op een oplossingen kan komen.
– Het is van belang dat de leerlingen fouten durven te maken, ookal zitten ze er helemaal naast, dat maakt niet uit! bijna niemand kan het gelijk snappen, en zonder fouten maken is er ook geen leren, het heet niet voor niets leren natuurlijk!
– Het plezier krijgen in een vak zorgt ervoor dat de leerling niet alleen beter leert maar ook plezier heeft in het leren, dat is iets wat ik altijd heb gevonden en meegemaakt. Daarom probeer ik de leerlingen te motiveren in de vakken, en een open houding te hebben naar ze.
– Als het kan, stuur me van te voren de lesstof, dan kan ik er naar kijken en goed een les voorbereiden.
Mijn doel is om de leerling te helpen om zijn/haar leerdoelen te bereiken en dat de leerling een goed en zelfverzekerd gevoel krijgt als hij/zij/ander de toets ingaat en maakt.

English:
The stress and the pressure to perform in high school can be high, so I prefer to go through the material in a relaxed manner, so the material can be looked at step by step, and that it is easy to pinpoint where there an improvement can be made. Also it is important to put an emphasis on that the student can make mistakes, and that making mistakes and improving from them gives the most improvement. My goal is to help the student grow and achieve his/her study goals, and that the student has a good and confident feeling when entering a exam.

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag 08:00 - 14:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 13:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Danielle

    Mark heeft mijn dochter goed begeleid bij het leren. Hij heeft haar weten te motiveren om te leren en dat was belangrijk. Hij bereid de stof goed voor en is flexibel.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen