Maak kennis met Martijn

Vrije Universiteit Amsterdam

Ik neem sinds september deel aan de master Ondernemingsrecht. Mijn favoriete vakken zijn goederenrecht, contractenrecht en ondernemignsrecht. Dit zijn de vakken waarin het vermogensrecht centraal staat. Deze vakken behelsen leerstukken die men dagelijks in het leven gebruikt zonder hier over na te denken. Het lijkt mij fantastisch om de leerstukken met jou te oefenen om zo tot een optimaal resultaat te komen!

Vakken

WO HBO MBO VWO
Cijfer: 9

Het overzichtelijk weergeven van de verschillende leerstukken binnen het ondernemingsrecht. Door het bespreken van de theorie en samen te oefenen, is het makkelijk mogelijk om dit vak met een mooi cijfer af te ronden!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

De lakmoesproef van het vermogensrecht. Door de veelheid aan privaatrechtelijke leerstukken ziet menig student door de bomen het bos niet meer. Door samen de theorie te bestuderen en casusposities op te lossen, wordt het voor jou mogelijk om gemakkelijk een mooi cijfer te behalen voor het tentamen!

WO HBO MBO
Cijfer: 7.5

Het goederenrecht is zeer abstract en spreekt niet gelijk tot de verbeelding. Door veel oefeningen en een overzichtelijk schema wordt het voor jou een stuk gemakkelijker om het tentamen met een mooi cijfer te behalen!

WO HBO MBO
Cijfer: 7.5

Hoewel het een heel systematisch rechtsgebied is, is het voor vele nogal een doolhof aan verschillende leerstukken. Door op een overzichtelijke wijze de verschillende leerstukken uit te leggen, zorg ik ervoor dat je op het tentamen precies weet hoe je de vragen moet aanpakken.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

In een korte overzichtelijk lijkt cursus zorg ik ervoor dat jij precies weet hoe je de sommen moet aanpakken op je toets!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Op een overzichtelijke wijze leg ik verschillende disciplines met betrekking tot de Nederlandse taal uit zoals: spelling, begrijpend lezen en het schrijven van een essay.

WO
Cijfer: 9

Dit vak kan moeilijk zijn om daadwerkelijk goed te begrijpen. Dit vak is echter bij uitstek een vak waarbij structuur en stappenplannen zich uitstekend lenen om een mooi cijfer te behalen.

WO
Cijfer: 8.5

Dit vak heeft veel verschillende onderwerpen. De truc is om deze goed van elkaar te onderscheiden.

WO
Cijfer: 8.5

Indien dit vak gestructureerd wordt aangeboden, is de moeilijkheid grotendeels weggenomen. Vandaar dat ik mijn lessen altijd zeer gestructureerd aanbied.

Over Martijn

Vaak weten studenten wel wat het juiste antwoord is, maar vergeten ze gaandeweg veel belangrijke elementen op te schrijven. Een cursiale factor in vermogensrechtelijke vakken is overzicht. Het is niet alleen belangrijk om per leerstuk de stappen uit elkaar te houden, maar des te belangrijker is het om de algehele rode draad van het vermogensrecht in ogenschouw te houden. Door overzicht en oefeningen te bieden, weten studenten na de les niet alleen het juiste antwoord op bepaalde vragen, maar gaan zij zelfverzekerd naar hun tentamen toe!

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Danique

  Ik heb bijles Goederenrecht gehad van Martijn. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Martijn gaf mij de ruimte om vragen te stellen en hij wist precies welke belangrijke zaken hij moest behandelen. Dankzij de bijlessen van Martijn heb ik mijn diploma gehaald!

 2. Denise

  Martijn was goed voorbereid en wist hoe hij de bijles moest aanpakken. Hij vroeg vooraf of ik een PowerPoint presentatie wilde maken, zodat hij zich kon voorbereiden en we alles uit de bijles konden halen. Dit vond ik erg persoonlijk en stelde ik op prijs. Ook gaf Martijn een heldere uitleg.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen