Maak kennis met Maud

Universiteit van Amsterdam

Hallo! Mijn naam is Maud en ik ben heb mijn studie Economie en Bedrijfskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Graag kom ik in contact om jou te helpen en er samen voor te zorgen er begrip komt voor dat ene moeilijke vak!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Na het afronden van de studie Economie, ben ik ervan overtuigd dat ik een levendige en interessante bijles kan geven, waarin ik het vak niet alleen duidelijker, maar ook interessanter maak.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Na het afronden van Tweetalig onderwijs kan ik leerlingen goed helpen bij de uitdagingen van de Engelse taal

Over Maud

Ik ben een enthousiast en positief ingesteld persoon. Structuur en duidelijkheid zijn mijn sterkste punten. De afgelopen 3 jaar heb ik op verschillende niveaus bijlessen gegeven en momenteel werk ik bij een huiswerkinstituut in Amsterdam. Tijdens mijn universitaire studie Economie heb ik tevens gewerkt in studiebegeleiding van mijn medestudenten. Op het VWO heb ik het profiel Natuur en Techniek gevolgd. Dit maakt mij breed inzetbaar en zorgt ervoor dat ik mijn uitleg als tutor vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.

Informatie
 • Uurtarief: 29.95
Maandag 16:00 - 22:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 13:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 5 beoordelingen

 1. Franca

  Maud heeft mijn dochter Bibi ontzettend geholpen met Frans. Dit heeft ze onder andere gedaan door te oefenen en overhoren, maar ook door haar handvaten te bieden om hier zelf mee aan de slag te gaan. Bibi was dan ook heel blij met haar hulp!

 2. Amke

  Maud heeft mij vooral heel erg geholpen met het geven van economie bijles. Ze legt goed en geduldig uit en is vaak beschikbaar. Door de bijles van Maud ben ik van een 4 op mijn eindcijferlijst naar een 7 gegaan!

 3. Panos

  Boven verwachting goed.

 4. Louiza

  De bijlessen van Maud hebben mij heel erg geholpen. Naast dat mijn cijfer omhoog is gegaan heb ik ook meer inzicht gekregen in het vak economie in het algemeen. De uitleg van Maud is duidelijk en goed te begrijpen.

 5. Lara

  Ik heb de bijles van Maud als heel prettig ervaren. Ze legt alles goed uit en had geduld wanneer ik iets niet begreep. Haar uitleg was gedetailleerd en de bijles was via dit platform snel geregeld. Top!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen