Mijn naam is Max, ik ben 24 jaar oud en woon in Rotterdam. Momenteel ben ik docent maatschappijleer in opleiding. Als ervaren student weet ik als geen ander wat voor obstakels er komen kijken bij het leren. Zo heb ik zelf ADD (concentratie problemen) wat mij het tot mijn 20e moeilijk maakte om effectief te leren. En toch ben ik nu succesvol, een hbo-student met een eigen bedrijf. Alles is mogelijk, zolang je gemotiveerd bent 😉

Vakken

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Vloeiend in Engels. Goed met alle regels die de taal hanteert. Ook vakjargon bij beroepsgericht onderwijs is mij goed bekend. Verschil van formeel en informeel contact is een belangrijk punt dat iemand moet begrijpen om goed te functioneren in een moderne maatschappij.

MBO HAVO
Cijfer: 7

Online -en offline marketing, en alle mogelijke regels terugkomend op het centraal examen. Het motiveren tot creatief nadenken om zo tot een oplossing te komen binnen een gestelde casus.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Zelf docent in opleiding voor het vak. Regels en wet(geving). Hoe reageer jij op de maatschappij en vica versa? Leren een mening te vormen en daarop gebaseerd goed antwoord kunnen geven die gesteld worden door de methode die de leerling/student volgt.

Over Max

Als leraar ik opleiding kan ik je handvaten en grip geven op een leerstijl die bij je past. Zo heb je mij als het goed is uiteindelijk niet meer nodig. Jezelf aanleren logisch en kritisch na te denken is de sleutel tot niet alleen je voldoendes, maar ook voor de rest van je leven. Daarvoor gaan we samen aan de slag. Op welk niveau sta je? Hoe leer je je stof momenteel? En naast een voldoende, wat wil je ervan opsteken?

Wat als ik je een manier van leren kan aanbieden die bij jou past, en die het vak ook leuker maakt? Ik ben zelf ook op alle niveaus opgeleid dus ik weet vast wel hoe ik je het beste kan helpen.

Informatie
  • Uurtarief: 18.50
Maandag 16:00 - 21:00
Dinsdag 17:00 - 21:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag -
Vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag 08:00 - 18:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Angelina

    Max heeft mij geholpen met het behalen van mij examens marketing basis en marketing planning. Ik was de afgelopen tijd niet naar school gegaan dus ik moest eigenlijk beginnen bij nul. Toch is het gelukt door maar 6 lessen bij Max! Hij is heel erg betrokken en luistert goed naar je. Als je nog iemand zoekt raad ik je hem echt aan!!!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen