Let op: Nick is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Nick

Technische Universiteit Eindhoven

Hoi! Ik ben Nick en ik volg op het moment een master biomedische technologie (Na + Sk + Bio + Wi + ICT) aan de technische Universiteit waar ik ook al eerder bijlessen heb gegeven. Ik heb zowel mijn VWO diploma als mijn Bachelor diploma aan de TU cum laude behaald. Verder ben ik opgeleid om lessen te geven.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb wiskunde afgesloten met een 9.2 op het centraal examen en heb verschillende vervolg vakken gehad op de technische universiteit zoals algebra en calculus.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb wiskunde B afgesloten met een 9.2 op het centraal examen en heb verschillende vervolg vakken gehad op de technische universiteit zoals algebra en calculus.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Hoewel ik zelf geen Wiskunde A heb gevolgd op de middelbare, heb ik wel Thermodynamica gevold op de technische universiteit (afgesloten met een 9). Veel van de beginselen van Thermodynamica hebben te maken met kans rekenen. Verder heb ik Wiskunde B afgerond met een 8.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Op de technische universiteit heb ik het vak toegepaste natuurwetenschappen afgesloten met een 8, Electromagnetisme en optica (vervolg vak) met een 8 en op de middelbare heb ik het vak Natuurkunde afgesloten met een 9.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Scheikunde heb ik op de middelbare afgesloten met een 8 en een 8.7 voor het centraal examen. Verder heb ik op de technische universiteit tientallen vakken gehad die voortborduren op de stof van de middelbare. Op het moment ben ik aan het afstuderen in de groep Bio-chemie.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Ik werk nu 5 jaar met python op de technische universiteit en heb het vak programming and genomics afgerond met gemiddeld een 10. Verder is een groot gedeelte van mijn afstudeer onderzoek gebaseerd in Python.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Op de middelbare heb ik biologie afgerond met een 8, met een 8.7 voor het centraal examen. Mijn vervolg opleiding staat volledig in het teken van biologie. Ik heb zowel sporthogeschool afgerond op HBO niveau waar de nadruk meer ligt op energie vrijmaking, spieren en beweging als tientallen meer conceptuele vakken aan de technische universiteit tijdens de opleiding Biomedical engineering.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Management en organisatie heb ik op het VWO gehad. Hoewel ik hier geen vervolg vakken meer over heb gehad op WO niveau, heb ik dit nog wel gehad tijdens mijn HBO studie en ben ik in mijn vrije tijd nog regelmatig bezig met financiƫle stukken.

Over Nick

Hoi! Mijn naam is Nick en ik ben op het moment aan het afstuderen aan de technische universiteit in Eindhoven. Hier studeer ik de master biomedical engineering, de techniek die o.a. nieuwe medicijnen en medische apparaten maakt.

Hello! I’m also fluent in English as this is required for all courses in the Master at the University of technology! If you would prefer an introduction in English just contact me and we will work something out!

Ik heb zowel de bachelor van biomedische technologie en mijn VWO diploma cum laude behaald. Maar ik ben niet altijd zo’n goede student geweest! Ik heb een langer traject gehad dan de gemiddelde student en ik ben begonnen op de HAVO die ik met veel moeite met 6’jes heb afgerond. Ik weet dus hoe het is om aan beide kanten te staan en hoe je ‘leert om te leren’.
Ik heb ook de HBO opleiding sports and movement education afgerond waar ik geleerd heb hoe ik les moet geven. De jongste kinderen die ik lessen heb gegeven zaten nog op de basisschool maar ik heb ook bijlessen gegeven op de technische universiteit. Ik kan me dus goed aanpassen aan verschillende niveaus en doelgroepen.
Studenten van onze opleiding zijn erg gewild omdat we voor ons werk kennis nodig hebben van veel verschillende gebieden. Ik ben thuis in onder andere biologie, scheikunde, informatica, wiskunde, natuurkunde, algebra, calculus etc. Hiernaast heb ik ook vakken op financieel / management gebied gevolgd zoals management en organisatie..
Ik haal er veel plezier uit als bij andere ‘het kwartje valt’ en ben altijd bereid om verschillende invalshoeken te proberen om dat resultaat te behalen. Om me goed voor te kunnen bereiden op de lessen ontvang ik graag voor de bijles wat materialen van jouw, dat kan zijn paginas uit het boek, specifieke onderwerpen, opdrachten of vragen, noem maar op. Als jij gemotiveerd bent om te leren dan zorg ik er voor dat we samen jouw doel behalen.

Informatie
 • Uurtarief: 25.00
Maandag 19:00 - 21:00
Dinsdag 19:00 - 21:00
Woensdag 19:00 - 21:00
Donderdag 19:00 - 21:00
Vrijdag 19:00 - 21:00
Zaterdag 12:00 - 21:00
Zondag 16:00 - 18:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 17 beoordelingen

 1. Camille

  Ik kreeg van Nick bijles in programmeren. Hij is een hele fijne tutor en hij zet je aan het denken zodat je zelf met een oplossing komt voor een bepaald probleem.

 2. Bente

  Niets op aan te merken, heldere uitleg over Wiskunde B gekregen.

 3. Madeleine

  Geweldige tutor!

 4. Narine

  Vriendelijk, geeft duidelijke uitleg, Neemt de tijd tot je begrijpt.

 5. Jasmijn

  Hele fijne bijles! De uitgekozen opgaven worden zo besproken dat je alles snapt en er is alle ruimte voor vragen:)

 6. Thomas

  Na een paar bijlessen van Nick te krijgen begon ik al te leren hoe je wiskunde kunt begrijpen en hoe je daarvoor moet leren. Op dit moment heb ik nog steeds bijles en gaan me cijfers omhoog.
  Toeval? Ik denk het niet!

 7. Sabita

  Nick kan heel goed uitleggen.

 8. Steef

  Goede bijles

 9. Alexandra

  Fijne uitleg met duidelijke voorbeelden

 10. Ruben

  Nick heeft mij super goed geholpen met mijn Wiskunde B huiswerk! Zeker een aanrader!

 11. Stijn

  Geeft goede uitleg. Weet waar hij het over heeft!

 12. Asli

  Nick heeft geduld en begrip voor de situatie waarin je je bevindt. Ikzelf ben lang uit de schoolbanken geweest en moet nu voor mijn opleiding wiskunde b onder de knie krijgen. Nick behandelt voor we aan de slag gaan met de sommen ook wat theorie stof. Nick heeft door wanneer je twijfelt en vraagt dan ook door of je het op dat moment echt wel begrijpt. Indien nodig wordt het nog 3x in Jip en Janneke taal uitgelegd. Nick weet heel goed waar hij het over heeft! Al met al een hele fijne bijles ervaring gehad bij Nick!

 13. Stan

  Ik ben goed geholpen en ik heb een goed en duidelijk antwoord gekregen op de vragen die ik stelde tijdens de les

 14. Stein

  Ik ben een beginner in Python. Nick heeft mij met goede uitleg en oefeningen hierin verder geholpen. Vooral goed is dat hij je zelf na laat denken in plaats van alles voor te kauwen.

 15. Charlotte

  Ik had last minute gevraagd of hij me kon helpen en hij heeft me diezelfde avond nog geholpen! Nick is heel geduldig en legt op een fijne manier uit! Heel tevreden!

 16. Aynur

  Nick is zeer geduldig. Hij werkt gestructureerd en legt je op verschillende manieren het stof uit tot je het begrijpt. Ook vraagt hij tussendoor regelmatig of je het snapt en oefent met je regelmatig tot je het stof eigen maakt. Zeker een aanrader!

 17. Hasib

  De complimenten voor Nick!,Hij legt duidelijk uit. Nick is positief en neemt de rust en tijd om diep op onderwerpen in te gaan!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen