Maak kennis met Niels

Erasmus Universiteit Rotterdam

Ik ben een eerstejaars Econometrie-student die het leuk vind om kennis over te brengen en leerlingen nieuwe stof aan te leren die zij eerst erg moeilijk vonden. Veelal heb ik het idee (zeker in deze tijden) dat leerlingen achterstanden oplopen en niet de benodigde begeleiding krijgen waardoor leerlingen zich niet kunnen ontplooien. Ik heb ruime ervaring (zeker 1 jaar) met het geven van wiskunde bijles en heb ook meerdere mensen met economie/bedrijfseconomie geholpen (met positief resultaat) waardoor ik deze achterstanden kan repareren. Ik studeer econometrie waarin ik mij specialiseer in de kennis van wiskunde en economie, hierdoor kan ik de kennis van deze vakken duidelijk en met veel basiskennis overbrengen.

Vakken

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.2

Ik ben een enthousiaste Econometrie-student die al een tijd (1+ jaar) Wiskunde-B bijles geeft aan leerlingen. Ik houd mijzelf dagelijks bezig met wiskunde bij mijn studie waardoor ik wiskundige stof goed beheers en rustig kan overbrengen aan leerlingen. Veel stof bij Wiskunde-B kom ik dagelijks tegen, waardoor ik een duidelijke en uitgebreide blik heb op de stof die leerlingen treffen bij Wiskunde B. Als u bijles nodig heeft of uw resultaten wilt verbeteren, kunt u mij een bericht sturen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.2

Bij economie is mijn kwaliteit het overbrengen van zowel simpele wiskundige en economische verbanden, zoals je bij (micro-)economie vaak ziet terugkomen. Daarnaast kan ik abstractere en grotere economische verbanden aan de hand van voorbeelden uitleggen, waardoor ik economie een stuk begrijpelijker kan maken voor de leerling. Zowel micro-economie als macro-economie behandel ik nu ook tijdens mijn studie, waardoor ik nog meer grip op de economische kennis heb en het beter kan overbrengen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.1

Ondanks dat bedrijfseconomie een lastig vak is met veel theoretische kennis, denk ik dat ik goed ben in het wiskundige deel van de bedrijfseconomie (waar ik zelf bij mijn studie ook mee bezig ben) uit te leggen en daarnaast ingewikkelde theorie rondom bedrijfseconomie te versimpelen en uit te leggen voor de leerling.

VWO
Cijfer: 8

Bij wiskunde D kan ik helpen met specifieke onderwerpen, zoals het werken met complexe getallen, kansrekening en vectormeetkunde. Als u geïnteresseerd bent in bijles of korte vragen heeft over onderwerpen, dan kunt u mij een bericht sturen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.2

Ik zet mij zo goed mogelijk in om alle achterstanden weg te werken en de cijfers van leerlingen voor wiskunde A te verbeteren. Ik heb ruime ervaring met het geven van bijles in wiskunde A en heb veel kennis over de besproken onderwerpen, aangezien deze bij mijn studie uitgebreid worden behandeld. Als u hulp nodig heeft en bijles wilt kunt u mij een berichtje sturen, en dan kunnen we gezamenlijk aan het vak gaan werken om zo de resultaten te verbeteren.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.2

Ik zet mij zo goed mogelijk in om alle achterstanden weg te werken en de cijfers van leerlingen voor wiskunde C te verbeteren. Ik heb ruime ervaring met het geven van bijles in wiskunde A en heb veel kennis over de besproken onderwerpen, aangezien deze bij mijn studie uitgebreid worden behandeld. Als u hulp nodig heeft en bijles wilt kunt u mij een berichtje sturen, en dan kunnen we gezamenlijk aan het vak gaan werken om zo de resultaten te verbeteren.

Over Niels

Ik heb mijn VWO op 17-jarige leeftijd afgerond en ben hierna econometrie gaan studeren. Ik zit nu in mijn eerste jaar en heb mijn studie tot nu toe met goede cijfers weten te halen. Ik geef al meer dan een jaar bijles in de wiskunde en sta zeer open om stof voor elke leerling begrijpelijk te maken. Ik vind het een leuke uitdaging om wiskunde voor iedereen begrijpelijk te maken. Ook ben ik gemotiveerd om de stof goed uit te leggen zodanig dat leerlingen er in cijfers op vooruit gaan, uit deze progressie haal ik zelf ook motivatie om door te gaan. Hierdoor heb ik veelal de eigenschap om een leerling zodanig veelzijdig en duidelijk bijles te geven, totdat duidelijke vooruitgang zichtbaar is. Bij vorige leerlingen was deze vooruitgang snel zichtbaar.

Woont u in de omgeving Pijnacker/Rotterdam of wilt u online bijles? Laat mij dit dan even weten en dan kunnen we een afspraak voor bijles inplannen.

Informatie
  • Uurtarief: 22.00
Maandag -
Dinsdag 17:00 - 23:00
Woensdag 16:00 - 23:00
Donderdag 14:00 - 16:00
Vrijdag 18:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag 10:00 - 23:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Niels heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen